Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת מפתח מאזדה 323 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 323 שנת 2000

האמת רק קניתי תאוטו יש לי אותו שבוע בערך אבל עד היום לא היה לי את המקרה

היום אחרי עבודה אני בא להניע את האוטו עם המפתח הרגיל שלי עשיתי קוד הנעתי והאוטו נכבה ישר.. מאז האוטו לא מניע כאילו ננעל ומהבהבת לי מנורה של אוטו עם מפתח בפנים.

את הקודן התקנתי שבוע שעבר קודן חדש וכשאני מקיש את הקוד הוא לא עושה שום בעיה.

הבאתי את המפתח השני והאוטו מניע .. והמנורה הזאת נדלקת איך שאני מסובב לON ואחרי שאני מניע נעלמת.

חשוב לי לציין שאני לא זוכר אם הנורה הייתה נדלקת לפני המקרה היום כך שאני לא יודע אם זה תקין.. אמרו לי שיכול להיות שהמפתח לא מקורי אבל עד עכשיו הניע בלי בעיות..

לפני שרכשתי את האוטו לא היה קוד והבנאדם שממנו רכשתי לא הזכיר שיש בעיה כזאת אז לא יודע אם זה היה קיים או לא..

מחר בכל מקרה אני יטפל אני פשוט רוצה לשמוע כמה עצות וחוות דעת מכם מה נראה לכם זה יכול להיות.. שמעתי משהו על מערכת אימובילייזר אבל אשמח לשמוע עוד אנשים

תודה

עריכה: חשוב לציין שהאוטו עבר טיפול , החליפו צינור אוויר וחוץ מזה לא היה שום דבר מכני..

פורסם

לדעתי וכפי שזה נשמע הציפ במפתח לא תקין ולכן האמובילייזר בסוויץ אינו מזהה את הציפ.

גש לנקודה שמשכפלת מפתחות לרכב ובדוק קידוד של הפתח .

יש לשמור תא המפתח הרחק ממגנט וכו' זה יכול להשפיע על הציפ.

לגבי הנורה - כאשר את המניע את הרכב הנורה אכן אינה דולקת וזאת בגלל שיש התאמה בין האמובילייזר לציפ של המפתח .

ברגע שאין התאמה המנורה אינה נכבת והרכב לא מניע .

עדכן לאחר שתפתור את הבעיה .

• תוכן חדש...