Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הם שלך?

:roflmao:

פחחחחח.....הנשיא ...רק עם ברביות

למכירה -CBR 929 RR , מטופל בסטארסייקל ,ניתן להציג "היסטורית טיפולים" , אזעקה+ ביפר, FREE FLOW, זוג צמיגים חדשים.

פורסם

מסרק אותם, מלביש, טיפה מקלחת...

סיבוב על האופנוע...

תאכלס, אין כמו בלונדית מורכבת על אופנוע צהוב!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

סליחה על הבורות: אבל על שום מה החגיגה הצינית הזו? מה, זה לא יעזור? אנשים לא ישפרו את ההתנהגות שלהם בכביש אם יראו מרחוק את ה"כאילו" ניידת? רק אתמול בערב מישהו כמעט רצח אותי ואת ילדי באוטו על כביש גהה. אני בטוח שאם היה רואה מרחוק את הפלקט הזה, הוא היה מרסן את ההתנהגות החוליגנית שלו. או שאני מפספס משהו?

פורסם
סליחה על הבורות: אבל על שום מה החגיגה הצינית הזו? מה, זה לא יעזור? אנשים לא ישפרו את ההתנהגות שלהם בכביש אם יראו מרחוק את ה"כאילו" ניידת? רק אתמול בערב מישהו כמעט רצח אותי ואת ילדי באוטו על כביש גהה. אני בטוח שאם היה רואה מרחוק את הפלקט הזה, הוא היה מרסן את ההתנהגות החוליגנית שלו. או שאני מפספס משהו?

למה בורות ידידי...זה שזה עוזר ועובד..זה לא אומר שאי אפשר לצחוק על זה...אתה יודע...

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
:idea: האם אפשר להחליף את הסלילה של מעצ בלוחות קרטון?

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

אל תקח קשה את מה שנמאר בפורום, יש דיוניים רציניים ויש דיוניים של הומור...

ויותר חשוב, אל תקח ברצינות את הנשיא, אתה סתם תצא מושפל מי זה... חחח :wink:

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם

LOL ,

עצור או שאני מקשקש עליך...

אם יורשה לי לתרום ,

במקרה הכינותי מראש ציור קרטון של הספידומטר בו המחט נעוצה בעוז על 90 קמ"ש. זה יעזור לדעתכם ?

מה עם לוחית רישוי מקרטון עליה כתוב מ-1 ? אתם חושבים שאפשר לנעול עליה לייזר?

וברצינות - בתשובה לשאלה על עניין החבלה בניידות הדמה - ענה נציג המשטארה כי " שוטרים אמיתיים יוצבו לשמור על הקרטונים"... :shock:

אתם קולטים ? במקום שתהיה ניידת בכבישים כדי לאתר ולמנוע עבירות תנועה (ויש , עם יד על הלב , לא חסר עבריינים בכביש , מכל הסוגים) , השוטרים חסרי המנוח יישבו ליד הניידת דמי-קולו (איי מבקש לרשום סימן מסחרי על הדבר הזה :lol:) הזו , ישתו קפה ויאכלו דונטס. :evil:

אמריקה ורסנו ... :?:lol:

פורסם
LOL ,

אם יורשה לי לתרום ,

במקרה הכינותי מראש ציור קרטון של הספידומטר בו המחט נעוצה בעוז על 90 קמ"ש. זה יעזור לדעתכם ?

מה עם לוחית רישוי מקרטון עליה כתוב מ-1 ? אתם חושבים שאפשר לנעול עליה לייזר?

וברצינות - בתשובה לשאלה על עניין החבלה בניידות הדמה - ענה נציג המשטארה כי " שוטרים אמיתיים יוצבו לשמור על הקרטונים"... :shock:

אתם קולטים ? במקום שתהיה ניידת בכבישים כדי לאתר ולמנוע עבירות תנועה (ויש , עם יד על הלב , לא חסר עבריינים בכביש , מכל הסוגים) , השוטרים חסרי המנוח יישבו ליד הניידת דמי-קולו (איי מבקש לרשום סימן מסחרי על הדבר הזה :lol:) הזו , ישתו קפה ויאכלו דונטס. :evil:

אמריקה ורסנו ... :?:lol:

אם זה לא היה ממש ממש עצוב ומאוד מאוד מעצבן, זה היה מצחיק :?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

ורק משטרת ישראל יכלה לחשוב על עיתוי כל כך מצויין לצאת במבצע של ניידות קרטון בכבישים - פתיחת עונת הגשמים.

מי גאון של אמא?

גם כן פורום של אופנועים,

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
ורק משטרת ישראל יכלה לחשוב על עיתוי כל כך מצויין לצאת במבצע של ניידות קרטון בכבישים - פתיחת עונת הגשמים.

מי גאון של אמא?

גבר-גבר ... זה מ PVC ... הנבלות חשבו על זה .

מה שהם לא לקחו בחשבון ש PVC נורא מזהם שהוא בוער ... וגם רואים אותו ממרחק יותר גדול בתצורה הזו ...

הנשיא - וואלה ... הצלחת להרטיט את חושי ולהרעיד לי את הפרוסטטה מרוב צחוק ...

אני מציע לשכלל את זה לסטופי ליד ניידת , לשים עוד שוטר לפני השוטר הזה בתנוחת " אופס-נפל-לי-הפנקס דוחות" ...

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
גבר-גבר ... זה מ PVC ... הנבלות חשבו על זה .

מה שהם לא לקחו בחשבון ש PVC נורא מזהם שהוא בוער ... וגם רואים אותו ממרחק יותר גדול בתצורה הזו ...

הסקוטר נרגע, טוב לדעת שמישהו משקיע את כספי המיסים שלי בחוכמה. :shock:

גם כן פורום של אופנועים,

• תוכן חדש...