Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם לי יש NINTENDO WII - טיפים למתחיל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

חגגתי יומולדת השבוע וחברתי קנתה לי WII (כחול) בגרסה הכי חדשה 4.3E יחד עם פריצת USB (לא קורא צרובים).

ברצוני לדעת מהיכן להוריד משחקים ומה בדיוק לעשות לאחר שאני מוריד את המשחקים להרדיסק חיצוני כיון שמהנקודה הזו

אין לי הרבה מושג כיצד להמשיך הלאה.

אין ברשותי זמן רב לחפש בפורומים ואני מתנצל מראש על העצלנות ואודה לכל פיסת מידע שאוכל לקבל.

תודה למגיבים.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

מזל טוב.

טיפ למתחיל ב-Wii:

לבדוק אם אפשר להזדכות עליו ולרכוש PS4 במקום? (גם PS3 זה לא קללה).

:wink:

בהומור כמובן וסחטיין על חברה שלך שהכניסה מכשיר מחרב זוגיות כזה לבית, אוטוטו תתחיל הקנאה (״אתה מבלה יותר זמן עם המכשיר מאשר איתי!!!״).

אם הקנאה לא תגיע זה הזמן לאזור אומץ ולשאול אם יש מצב שחברה שלה תזרום איתכם....בעצם גם אם הקנאה תגיע זו עדיין אחלה שאלה לשאול....

:lol:

אבל בינתיים ספיידרמן נתן לך הצעה שאי אפשר לסרב לה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תתחדש !

הדבר הראשון שאתה צריך הוא לפנות זמן ללמוד מה לעשות, כי אין הוקוס פוקוס ורק אתה תעשה את ההתקנות הנדרשות לעבודה עם דיסק חיצוני בחיבור USB (אפשרות מעולה ושימושית,יודעת לעבוד עם קבצים מכווצים בפורמט מיוחד) ואולי כמה תוכנות עזר במשחב האישי כדי לעבוד עם גיבויים. פעולה חד פעמית שטובה לתמיד.

לא יקח יותר מידי זמן , זה לא מסובך כמו שחושבים במבט ראשון. תתייחס לקונסולה כמו אל מחשב לכל דבר, שצריך התקנה ראשונית ופעם בשנה איזו תחזוקה קטנה. יש פתררונות ותמיכה לכל דבר, אבל במקרים 'קשים' צריך להבין איזו גרסה הולכת עם איזה משחק (חוץ מ-4x יש מה שנקרא IOS - אלו סלוטים במערכת ההפעלה, לפעמים משדרגים או משנמכים את מערכת ההפעלה עד שמוצאים גרסה שתתמך בכל מה שיש בבית, לדוגמה 222 ו-247 שימושיים מאוד).

תכיר את השם Waninkoko. גאון ענק, שתוכנות שלו יפתרו כל דבר שנינטדו עשו או לא עשו. כשהם יצאו פעם עם גרסאות תוכנה חדשות שכללו חסימת שימשו בצרובים (אבל אנחנו משתמשים בגיבוי בגלל עלות הסידי המקורי, נכון?) - כמה שעות אחרי הוא כבר בא עם הפתרונות שלו. תמיד מעולים.

אם המכשיר עבר טיפול כזה או אחר, אסור לך לעדכן קושחה דרך נינטנדו ! יש אלטרנטיבות. כבה את אפשרות העדכון האוטומטית, ואם המכשיר מחובר לרשת הביתית כבה את Connect24. כדאי לכבות גם את החיבור הקבוע לחנות. לא יפריע לקונסולה להשתמש באינטרנט או תקשורת גם אחרי כיבוי הנ"ל.

תשים לב מה אתה טוען בקונסולה, כי באיזה שלב מתחיל להיות צפוף, השטח בה אינו גדול. יש אפשרות התקנת כלי עזר על כרטיס SD.

על כל מושג חדש - גגל קצת או חפש בפורום יעודי כדי להבין. קצת השקקעה כבר אמרנו?...

למידע חפש בפורום יעודי ב- FXP. באנגלית אפשר GBA האקמי וויברו וייהאקס

הצטייד בסוללות נטענות (ומטען) ולפחות 2 שלטים. כשהחברים יגיעו תבין למה צריך עוד.. ככלל, אביזרים אפשר וכדאי לקנות באתרים בחו"ל, רק תבדק איכות של אלו שאינם מקוריים.

אם תרצה לחסוך את כל ההתעסקות בהתקנות - באזור המרכז אני ממליץ על אקס סטיישן בפתח תקוה שיסייעו לך במידת האפשר ומהר.

צייד את הקונסולה גם בכרטיס SD של 2GB (או 4, בדוק מה הקיבולת המירבית שהיא תומכת) - תצטרך אותו להתקנת תוכנות וגיבוי שמירות ודברים אחרים. חובה שיהיו ספריות APPS, WAD . ספריות אחרות לפי הצורך בהן.

קבצי עדכון יהיו בספריה הראשית (root) עם סיומת bot או dol או elf .

צייד את הפיסי שלך בתוכנת WiiBackupManager (ראה בקישור של GBA

היא תסייע לך בפירמוט לפורמט רצוי, להעביר קבצים מהפיסי לדיסק החיצוני ולהיפך.

הפורמט שיעבר מהפיסי לדיסק החיצוני הוא WBFS. תקצה מראש מחיצה של שטח גדול על הדיסק החיצוני (משחק יתפס בממוצע 3GB, יש כאלו של פחות מ-1, ויש של 7- 8 ופרמט רק אותה.

בקונסול תתקין (או שכבר יש, אם עשו לכם עבודה טובה) קורא USB לדוגמה USB Loader _יש המון תוכנות כאלו. אם צריך תשאל ואבדק מה מומלץ).

כדי לתת לגברת שאיתך להנות - שקול הצטיידות במשטח ותוכנת Wii Fit, שהיא מכון כושר משובח ומתאים לכל אחד ואחת אימון לאזור הרצוי, עם הדרכה צמודה, אחרי שהמשטח שוקל אותך וגיל וגובה משוקללים... הוא שימושי גם לסקייטבורד ושיווי משקל, סקי שלג ופעילות ימית, אם בא לכם. ואל תשכח לשאול אותה למה לא רכשה את ה- Wii U ...

עוד תוכנות עזר שטוב שיהיו בבית הן בקונסולה HOMEBREW WAD MANAGER במחשב WII BRICK BLOCKER

בהצלחה! יהיה כייף, יש המון תוכנות לאיתגור השכל ועוד יותר ומשחקים מעניינים, לכל גיל.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

תשיג את המשחק RESIDENT EVIL 4, הוא המשחק הכי טוב שיצא לWII והוא לא יצא במקור לWII.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

רוכב בודד, נהיה לי כאב ראש רק למקרא את הפוסט שלך.

לבחור - קנה יד שנייה באיביי:

Mario galaxy 1,2

Zelda twilight princess

Mario kart wii

Resident evil 4

ואתה מסודר.

מעבר לזה (ואולי מטר ואחד פריים) כל המשחק עם הצרובים , הורדות , דיסק חיצוני, יו אס בי , כרטיס זיכרון ושאר קשקושים מיותרים.

אין לקונסולה הזו 1000 משחקים טובים. 10 בלחץ וכבר לא יוצאים חדשים גם ככה.

רק תקפיד לקנות לפי האישור של הקונסולה שלך כי היא לא region free

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
רוכב בודד, נהיה לי כאב ראש רק למקרא את הפוסט שלך.

... כל המשחק עם הצרובים , הורדות , דיסק חיצוני, יו אס בי , כרטיס זיכרון ושאר קשקושים מיותרים.

אין לקונסולה הזו 1000 משחקים טובים. 10 בלחץ וכבר לא יוצאים חדשים גם ככה.

רק תקפיד לקנות לפי האישור של הקונסולה שלך כי היא לא region free

אם הראש כואב - אולי הנושא עליו כתבתי קצת כבד עליך?

כן, אפשר להשתמש בסידי הדגמה, אולי בעוד ארבעה/חמישה אחרים, אפשר גם להנות ממיגוון גדול שקיים.

פותח השירשור קיבל קונסולה חדשה, וניסתי לסייע לו ברעיונות לשכלל. ולהנות יותר אני מקווה שהוא מוצא עניין .

לא צויין ז'אנר רצוי, ככה שקשה לכוון למשחקים ספציפיים.

רק ב'שלוף' - אני נהניתי מגיטר הירו ורוק באנד (עשו אותי המתופף כי הם 'רבו' על הגיטרה הכמו אמיתית...),

Xenoblade מצויין, בז'אנר הפעולה אפשר לתת דוגמה את סטאר וורס ואפילו גרסת לגו לסטארוורס מצויינת, גם למבוגרים.

זלדה Skyward Sword משובח , כמו גם נסיכת הדימדומים שהוזכר, שהוא בחירה קלסית של כח הזמנים.

ויש כמה בספורט או נהיגה שזכורים לטובה והנאה. Boom Blocks טוב מאוד כמשחק חשיבה ותכנון.

אהבנו גם את המטופשים והחמודים של סדרת Raving Rabbits.

אם יהיה צורך - אפשר לתת עוד כותרים מתחומים שונים.

לדעתי לא משנה אם הכותר חדש או ישן - חשוב הההנאה וחווית המשחק. אחרת היו שוכחים כל משחק חצי שנה אחרי צאתו לשוק, ולא היו נבחרים ובולטים שעדיין נמכרים כי זוכרים ומשחקים בהם גם אחרי שנים רבות.

אם המטרה fun ה-ווי נותנת אותה היטב. צריך לנסות ולהתנסות, לא רק לקרוא מה כתבו באתר כזה או אחר.

בשימוש מסיבי בקונסולה עבודה עם דיסק חיצוני נוחה מאוד , חוסך הכנסה-הוצאה-שמירת הסידי בנרתיק או קופסה, ועובד זריז יותר בזמן המשחק. מה גם שהממשק חביב, יפה ויזואלית ונוח מאוד לשימוש מיידי. ובוא לא נשכח שהמטרה היא כייף ואת זה ה-ווי עושה טוב מאוד.

פה, אחרי שהמקומיים טחנו ב3-4 השנים הראשונות את הכונן - העינית התקלקלה... כרטיס הזכרון חיוני לגיבוי שמירות, הגדלת נפח אחסון של המכשיר שהוא קטן יחסית, התקנת תוכנות וחשוב שיהיה. מנסיון.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לא ממש כבד עלי ידידי, עשיתי 6 שנים בדיקות ואוטומציות בתחום האבטחה ואני מפתח בשנים האחרונות ומשתמש מק ולינוקס כבר שנים (לכיוון המעגל עשר כן?) נראה לי שכל יום ב10 שנים האחרונות אני נתקל בדברים ״קצת״ יותר מסובכים.

זה כאב ראש בקטע של ההתעסקות לעומת הgain.

(ונשים בצד את עניין המוראליות).

לי היה המקביל ps3 שהיה עדיף בכל מה שמולטי פלטפורם.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מצטרף על ההמלצה ל רזידנט איבל 4 משחק מפחיד ומאוד מותח,אני זוכר הייתי משחק עד 1-2 בלילה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן. זה שוטר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...