Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתקפת נמלים, הצילו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוכר הראשון שמצאתי באיביי הוא ישראלי.

http://www.ebay.com/itm/50g-Boric-Acid-H3BO3-super-pure-cas-10043-35-3-/261267893750?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cd4c7adf6

שים לב שאתה צריך בסה"כ כמות קטנה - כפית - שתיים לליטר "מיץ נמלים". לי 50 או 100 גרם (לא זוכר) הספיקו לשנתיים ועוד נשאר קצת.

:turn-l:
פורסם

הבנתי גם לפזר אבקת סודה לשתייה.

אם אני אפזר מסביב לכל החדר ויפזר כמה שיני שום זה יעזור?

גם ככה שבוע אני טס אז לא יהיה לי אכפת מהריח.

נשמע כמו מתכון לגירוש שדים ועין הרע חחח (אני בנייד חבל שאין לי סמיילי מתגלגל !)

פורסם

לוקו אתה תמיד מוזמן :)

קפה..סיידר..מה שבאלך :)

לגבי האבקה, כנראה אלך על זה ואזמין ממנו.

עדכון לגבי השום ואבקת סודה, לנמלים לא אכפת, עדיין יש.

נשמע כמו מתכון לגירוש שדים ועין הרע חחח (אני בנייד חבל שאין לי סמיילי מתגלגל !)

את האמת, גירוש שדים לא יזיק.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

לצערי האבקה / שום - לא צלח אצלי. הן ממשיכות לחיות להן, רק הריסוס מדלל אותן.

פתרונות נוספים? מלבד ריסוס... :|

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שום דבר לא פתר את הבעיה, ככל הנראה הקן נמלים בתוך המסילה הפנימית של החלון בתוך הקיר, ריסוס לא עזר.

מה עוד אפשר לעשות להיפטר מהמז****** האלה.

זה כבר חדירה לפרטיות מה שהפ עושים, כל החדר מפוצץ בהם גם על המיטה עלו כמה, מזל שאני יושן בחדר ספייר.

הדבר היחידי שלא ניסיתי זה את הג׳ל הזה.

מה אומרים?

FRANCE

פורסם
שום דבר לא פתר את הבעיה, ככל הנראה הקן נמלים בתוך המסילה הפנימית של החלון בתוך הקיר, ריסוס לא עזר.

מה עוד אפשר לעשות להיפטר מהמז****** האלה.

זה כבר חדירה לפרטיות מה שהפ עושים, כל החדר מפוצץ בהם גם על המיטה עלו כמה, מזל שאני יושן בחדר ספייר.

הדבר היחידי שלא ניסיתי זה את הג׳ל הזה.

מה אומרים?

גם אני סבלתי מכאלו .. (קרית מלאכי אלא מה?) , מסתבר שהיה להם קן בתוך הקיר, (כן כן קומה שלישית)

בבדיקה מדוקדקת גיליתי פתח חור זעיר בתוך הקיר באמצע התקרה שממנו היו יוצאות הנבלות (או יותר נכון צונחות אל המיטה שלי) ,

ריססתי לתוך אותו חור באמצעות צינורית חומר הדברה בכמות טובה ולאחר מכן עם חומר לתיקון קירות סתמתי את החור.

הכל נעלם מאז.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

מעדכן,

מעולם לא הייתה בבית כמות מטורפת כזאת של נמלים. המרתף נראה כאילו עבר מלחמת עולם עם שימוש בחומרים לא קונבנציונלים, יש שם ערימות של גופות נמלים - משהו בקנה מידה הזוי. הרים של גופות נמלים. העניין הוא שהריסוס הורג אותם ומחסל גם אותנו.

אם יש כאן מישהו בעל פתרונות פחות מרעילי אדם (בכל זאת - חדר מגורים), אשמח לדעת :-(

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הבעיה שאני כבר לא בקרית מלאכי :))

הם בטוח באים מהחלון, אפשר לשים משהו בתוך המסילה?

FRANCE

פורסם

דוב נמלים יעשה את העבודה.

אתה לא יכול לנקות את המסילה מהקן? גם אם כרוך בלהוציא את החלון, כנראה שאיכות החיים שווה את זה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אבקה של חומצה בורית לא אפקטיבית. היא לא טעימה! צריך להכין "מיץ נמלים" - ליטר מים חמימים, סוכר (כמה שנמס) וכפית - שתיים חומצה בורית. את הנוזל לטפטף / לשים בצלוחית ליד נתיב הנמלים.

:turn-l:
  • תוכן חדש...