Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עם מלא פגמים. מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי אין בעיה אופרטיבית בהחלפת החלון, לא בעיה טכנית, לא אקוסטית ולא בעיית אטימה.

אבל, חשוב ביותר, בכל בדיקה לפני מכירה, מיד יצוץ הסעיף "הוחלף חלון קדמי" וכל קונה ינסה, בצדק או שלא בצדק, להוריד לך במחיר על הסעיף הזה.

באופן אישי, לא הייתי מאשר החלפת חלון קבוע ללא הסכמה מראש על איזה מנגנון פיצוי (טיפולים חינם או טרייד אין עתידי במחיר מחירון או משהוא דומה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

@m3x7r3m3

פגמים בצבע זה עניין די פופולרי ברכבים חדשים, קח לדוגמה את פרארי\מזארטי שכל רכב עובר אצל ness לפני מסירה ללקוח..

@Bmw666

כמו שאמרו קודמיי, תתעקש, די בטוח שעם רכב של 400K אף אחד לא יעשה לך שרירים ויתקנו את כל הליקויים.

פעם ראשונה שאני שומע שמישהו הביא שמאי מטעמו לבדיקה לפני מסירה :shock:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מה מספר הק"מ שהרכב עשה?

אני לא מבין איך אתם מייעצים לו להסכים לתיקון הליקויים, הבחור קנה רכב בכמעט חצי מיליון שקלים, אין שום סיבה בעולם שהוא יקבל רכב שאינו חדש לחלוטין!!! לפי התיאור ברור שהרכב היה בשימוש ונפגם איפשהו במהלך השימוש או בדרך מהמפעל.

אילו הייתי במקומך, הייתי דורש בתקיפות רכב אחר וחדש ולא מתפשר על כך, בלי שהסירו בו ניילון בודד, ושמד הקילומטר לא עבר את רף 8KM. כל עוד לא לקחת את הרכב הם יכולים לבטל את הרשיון ולא משנה מה יאמרו לך שם.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
@m3x7r3m3

פגמים בצבע זה עניין די פופולרי ברכבים חדשים, קח לדוגמה את פרארי\מזארטי שכל רכב עובר אצל ness לפני מסירה ללקוח..

אני לא חושב שניתן להשוות יצרן פרימיום שמוכר רכב ב-400K לחברה שמוכרת בכל העולם את מה שהחברה הראשונה מוכרת רק בישראל.

היינו להכניס את פרארי\מזראטי זה לא לעניין, זה גם לא מצביע על כלום, הם לא מתחרות בכלל, גם הציפיות מפרארי הן לא כמו לצורך העניין אודי A6.

הראוי היה לבדוק מה קורה אצל יבואני פרימיום אחרים (מרצדס, אודי, ב.מ.וו, לקסוס, אינפיניטי וכו') והאם הם עושים פוליש לפני מסירה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
קצת בעיה לבטל עסקה כשיש רכב שעלה לכביש עם רשיונות על שמו של הלקוח.

במעמד המסירה - אין שום בעייה להחליף רכב (מנסיון) חולפים כמה ימים עד שהרשיון מוקלד למאגרי משרד הרישוי, ועד אז ניתן לבצע שינויים ברישום.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אין שום בעיה לבטל עסקה.

זה נשמע כמו שאחד הפרחחים שם דפק את הרכב וניסה להעלים את זה מהמעסיק שלו. קשה לי להאמין שיש יבואן, מהכי עממי להכי יוקרתי, שכך ימסור רכב ביודעין שכן לא מדובר בפגמים הנסתרים מעין.

פורסם

מה שאותי היה מדאיג, לו הייתי במצבך זה הסיפור עם החלון. כן, אפשר להחליף באחד מקורי, וגם אפשר לעשות עבודה טובה. אבל ברגע שתנסה למכור זה יצוץ וינשך אותך בתחת ותצטרך להוריד הרבה. ישראל ישראלי לא יאמין שהחלון הוחלף רק כי הוא היה פגום - לשם החלפה צריך במינימום שאסטרואיד יפגע לך ברכב וישרוף את כל הפנים (שלדעתו החלפת, אבל לא מספר על כך). דהיינו, יהפכו אותך לרמאי ושקרן :roll:

אם היבואן מתחייב להחליף את החלון לשביעות רצונך (כלומר שאין שום פגם ואתה מרוצה מהתיקון), כך שאתה שומר את הזכות לביטול עסקה, תחת התחייבות בכתב לטריידאין במחיר מחירון או-אז יש מקום לדבר על תיקון. אחרת, שיתכבד ויזמין לך רכב חדש.

כ״כ, אשמח אם תפרסם את שם הסוכנות/יבואן כשתוכל (לא יודע מה ההשפעות על תביעות או דברים כאלה) כדי שנוכל להיזהר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ברכב האחרון שקניתי היו 2 פגמים מובהקים:

1. רעש לא ברור מהמנוע.

2. נעילה מרכזית שנועלת אבל לא פותחת.

עם כל הצער שבדבר, החברה לא הייתה מוכנה להחליף את הרכב (די הגיוני). אבל אחרי הרבה איומים ומריבות עם הבעלים של חנות/מוסך הגענו להסכמה שהם ידאגו לרכב חלופי כל עוד ולא תיקבנו את זה.

לקח חודש בערך עד שהכל היה בסדר אבל עכשיו הרכב שלי תקין ונטול בעיות

פורסם
מה הרעיון לבצע פוליש ברכב חדש לחלוטין מהיבואן?

רכב שיצא מהיצרן, שכבת הלקה שלו מבריקה אך מקבלת את המראה המוכר "קליפת תפוז" ולכן מבצעים פוליש בכדי להחליק את

פני השטח לרמה של "מראה"(mirror).

לדוגמא:

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

אתה מתבלבל,מה שמבצעים בסרטון זה שלייף סבון ולא פוליש.

ואין שום יבואן שעושה שלייף סבון לפני מסירת רכב.

מה הרעיון לבצע פוליש ברכב חדש?

אולי ישב הרבה זמן בשמש בנמל עם מדבקות הגנה ונהיה הבדל בצבע.

מלבד זה אין שום סיבה הגיונית לעשות פוליש לרכב חדש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אז ככה קצת עידכונים. ניפגשתי עם מנהל המותג ומנהל המכירות הארצי והובטח לי שהם ינסו

לסדר את הליקויים לפי מה שאני יאשר להם לתקן. בנוגע לכיסא מנהל המותג מסרב לתקן או להחליף. מה עלי לעשות בנידון?

בנוגע לחלון מדובר על משולש אחורי (חלון קבוע) אם יחליפו לי זה יכול לפגוע לי באקוסטיקה של הרכב. ככה נאמר לי ע"י השמאי

שבדק את הרכב. מה עלי לעשות?

מה יקרה אם גם לאחר שעשו פוליש ווקס לא יעלימו את הסוורליס?

יש לציין כי מדובר ברכב יוקרה ולכן עפ"י המלצת הפורום הזמנתי שמאי

בעיקר כדי לדעת כי הרכב לא עבר שום תיקון צבע, מכיוון שהיו מקרים רבים

שהיבואן לא דיווח על כך ללקוח.

האם שווה לנסות לקבוע פגישה עם מנכ"ל החברה ולא רק עם מנהל המותג?

אינני זקוק לרכב חלופי לכן האופציה לפיצוי מסוג זה אינה נכללת בקוגוריית פיצוי.

מהו פיצוי הולם עבור כל מה שתיארתי לעיל?

שוב המון תודות לכל מי שיוכל לסייע לי בדבר.

פורסם

בנוגע לכיסא מנהל המותג מסרב לתקן או להחליף. מה עלי לעשות בנידון?

כי הם טוענים שהוא תקין?

אני לא יודע לייעץ לגבי הליקויים האחרים, גם לא מבחינה טכנית.

דעתי (כהדיוט) היא שלא צריכה להיות בעיה להחליף חלון באופן מיטבי (זו לא הנדסת טילים מונחים) ואין סיבה שזה ייפגע במכירת הרכב (הרבה חלונות נשברים, גם בזדון).

לגבי איך לנהוג, זה ממש תלוי ביכולות הכלכליות שלך, בסבלנות, בנכונות שלך להלחם ובכמה זה חשוב לך. בעיקר בכמה זה חשוב לך.

אישית אני הייתי פועל לפי חוק האי נעימות האוניברסלי, שאומר שכדי לגרום למישהו לא איכפתי במובהק לעשות מה שאתה רוצה, אתה צריך שההתעסקות איתך תהיה יותר לא נעימה מלעשות מה שאתה מבקש.

השאלה היא, כמה לא נעים אתה מוכן להיות, וזה כבר עניין אישי.

דרך אגב, יהיה טוב אם תפרסם תמונות של הנזק, ככה נוכל להגיד לך אם אתה צודק או סתם פסיכי (בצחוק) או כל דבר בין הקצוות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אז ככה קצת עידכונים. ניפגשתי עם מנהל המותג ומנהל המכירות הארצי והובטח לי שהם ינסו

לסדר את הליקויים לפי מה שאני יאשר להם לתקן. בנוגע לכיסא מנהל המותג מסרב לתקן או להחליף. מה עלי לעשות בנידון?

בנוגע לחלון מדובר על משולש אחורי (חלון קבוע) אם יחליפו לי זה יכול לפגוע לי באקוסטיקה של הרכב. ככה נאמר לי ע"י השמאי

שבדק את הרכב. מה עלי לעשות?

מה יקרה אם גם לאחר שעשו פוליש ווקס לא יעלימו את הסוורליס?

יש לציין כי מדובר ברכב יוקרה ולכן עפ"י המלצת הפורום הזמנתי שמאי

בעיקר כדי לדעת כי הרכב לא עבר שום תיקון צבע, מכיוון שהיו מקרים רבים

שהיבואן לא דיווח על כך ללקוח.

האם שווה לנסות לקבוע פגישה עם מנכ"ל החברה ולא רק עם מנהל המותג?

אינני זקוק לרכב חלופי לכן האופציה לפיצוי מסוג זה אינה נכללת בקוגוריית פיצוי.

מהו פיצוי הולם עבור כל מה שתיארתי לעיל?

שוב המון תודות לכל מי שיוכל לסייע לי בדבר.

אתה פשוט צריך להציב למנהל מותג עובדה- להחליף את הכיסא.

זו לו שאלה או בחירה, הם חייבים (במידה ובאמת יש פגם).

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

מה אתם מחממים אותו סתם?

ראיתם את הנזק?

מישהו מהמחממים מתכוון ללוות את הבחור לבית משפט?

אולי הוא בכלל טועה והכסא כן תקין?

לפות"ש, אם תעלה תמונות עם הנזקים אני בטוח שיש כאן מספיק בעלי נסיון כדי לנסות וליעץ לך עצות אמיתיות ולא סתם חרחורי מלחמה.

• תוכן חדש...