Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחרונה משך את צומת ליבי הקואוטינג הזה. מדובר באחד הטובים ביותר,עמידים ביותר.

מדובר על מוצר יפני שכמו שרובנו יודעים, היפנים לא פחות משוגעים מהאירופאים לגבי דיטיילינג. אוטם צבע המכיל טיטניום וכנראה עושה פלאים. בין כל היתרונות הבולטים הם:עמידות לשריטות, הידרופובי מאוד, מכיל מסנני קרינה,מונע הידבקות של מזהמים על הצבע(בתנאי שההכנה בוצעה כהלכה) ויתרון נוסף שהוא גם עמיד לחום ומומלץ ליישום על הג'אנטים. עמידת בין שנה לשלוש,תלוי בהכנה ומצב הצבע וכ'ו. מחיר, קרוב לאלפייה.

אני לא אגיד שלא בא לי אחד כזה,פשוט אני עדיין מתלבט. 8)

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

יש לי תשובה בשלוף,

את האמת, יש לי את הסקודה (רכב שני בבית) שנוכל לבצע בו את הדיטיילינג כי בכל זאת יש לי הרבה מאוד חומרים יקרים שצריך להשתמש בהם. בעקרון אפשרי ליישם ווקס מעל,זה אפילו מצויין ומומלץ.

עריכה:dudi d- הקישור נמצא, כתוב הזה בכחול עם קו למטה.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אישית אני מרוצה מאוד מהנאנו , על השמשה אצלי היא החזיק שנה וחצי עד שהחלטתי לחדש.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

שלום אבישי, נאנו? (נאנו) תזכיר לי של איזה חברה זו..

אין כל מניעה בשאר האוטמים,זו קטגוריה שכל הזמן משתדרגת. בעקרון זה מיועד לרכב והג'אנטים, אני בספק כי 25ML מספיקים גם וגם. אני לא כל כך שלם עם ההחלטה לבצע אוטם לשמשה,יש יתרונות ויש חסרונות,כרגע אני מבצע ניקוי עם פלסטלינה כל חודש על שמשות הרכב וגם שם הטיפות עפות קצת והוישרים לא מרעישים.

פורסם

אבישי, איזה נאנו, סקין ?

גבע לגבי האוטם על השמשות.

יש לי MPL על השמשות (ושאר האוטו), בעקבות השרשור של צביביפר בדקתי את העניין, כשיש קצת גשם אז זה מתגבש ויש בידינג (זה לא מפריע כי אפשר לראות דרך זה, אבל כשהגשם מתחיל להיות יותר חזק אז הוא מחליק יחסית בקלות (זה נבדק בעמידה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

נאנולקס לפני חודש עשיתי חידוש לשמשה קדמית וציפוי לכל הרכב, יש דיון פה למטה PAINT CORRECTION.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

לגבי מודסטה, הם טוענים שאם מנקים את הרכב עם paint cleaner/pre coat הייחודי שלהם, לפני היישום של שאר החומרים שלהם להגנה, אפשר להגיע לעד עשר שנים של הגנה מתמשכת.

קראתי לא מעט ביקורות עליהם בחודש האחרון, חלק טוענים שהחברה הזאת היא גימיק, חברה חדשה שממתגת את עצמה כבר מההתחלה כבוטיקית ושהדרישה לגבות מחירים כאלה גבוהים גובלת בפשע, ויש כאלה שנשבעים שהמוצרים שלהם פשוט הכי טובים שיש.

מי מתנדב? :)

"יאללה בירי".

פורסם
אבישי, איזה נאנו, סקין ?

גבע לגבי האוטם על השמשות.

יש לי MPL על השמשות (ושאר האוטו), בעקבות השרשור של צביביפר בדקתי את העניין, כשיש קצת גשם אז זה מתגבש ויש בידינג (זה לא מפריע כי אפשר לראות דרך זה, אבל כשהגשם מתחיל להיות יותר חזק אז הוא מחליק יחסית בקלות (זה נבדק בעמידה).

אני קצת חלש בקיצורי שמות האלה,מה זה בדיוק ה MPL? כמה זמן הוא מחזיק בפועל? זה באמת עוזר?

לגבי מודסטה, הם טוענים שאם מנקים את הרכב עם paint cleaner/pre coat הייחודי שלהם, לפני היישום של שאר החומרים שלהם להגנה, אפשר להגיע לעד עשר שנים של הגנה מתמשכת.

קראתי לא מעט ביקורות עליהם בחודש האחרון, חלק טוענים שהחברה הזאת היא גימיק, חברה חדשה שממתגת את עצמה כבר מההתחלה כבוטיקית ושהדרישה לגבות מחירים כאלה גבוהים גובלת בפשע, ויש כאלה שנשבעים שהמוצרים שלהם פשוט הכי טובים שיש.

מי מתנדב? :)

אני יגיד לך מה, על כל חברה יש את כל הגיגים האלה ובמיוחד על חברות חדשות. אכן מודסטה מוצפת בגיגים על כל מה שפירטת,אבל סה"כ הם משתמשים ברכיבים שבאמת עובדים ועוד הם מפרסמים שהם עמידים מאוד,אז מה יש שם שאין באחרים? איך הם לעומת אחרים?

פורסם

בטח שמכיר! רק שלא ידעתי שהוא גם יעיל לשמשות הרכב.

פורסם

אני לא יודע אם הוא מיועד לזה אבל פשוט מרחתי אותו שם, אני רוצה להחליף אותו בgt g1 או rain x, שנה הבאה כנראה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...