Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז חם לי. מאוד.

ומסיבות כאלה או אחרות (מסתבר ששימוש במייבש חייב להיות מלווה בדיאטה רצחנית) נתקעתי עם מלאי מצומצם מאוד של בגדי קיץ בארון.

ניסיתי לחפש חולצות קצרות בחנויות שונות של הרשתות הגדולות, אבל באף אחת אין בכלל חולצות קצרות. הכל שרוול ארוך.

אם כן, האם מישהו מכיר מקום שעוד מחזיק חולצות קצרות?

אני מחפש בעיקר חולצות ליום יום - טי שרטים , חולצות פולו, או מכופתרות לא יותר מדי אלגנטיות.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

לא יודע אם המצבע של לאומי קארד עדיין בתוקף, אבל אני בכל אופן קניתי במבצע של קנה ב 400 שלם 200 באמריקן איגל.

קניתי 5 חולצות פולו ב270 שקל. תברר אם המבצע בתוקף.

אני בדרך כלל גם קונה הרבה טי שרטים חלקות מ h&m , האיכות לא בשמיים, ובדרך כלל אני קונה מלאי לעונת הקיץ ומחליף הכל עד לעונה הבאה, אבל המחירים בדיחה, משהו בין 30-40 שקל לחולצה.

פורסם
Celio.

הייתי שם. הכל ארוך.

החולצות חייבות להיות איכותיות, כי הן ישמשו אותי ליום יום לעבודה, כך שאני לא יודע אם אני אוכל למצוא את מבוקשי במחסני ביגוד בסגנון ההאנגר...

אני אבדוק את אמריקן איגל. תודה.

יש עוד רעיונות למישהו?

פורסם

החולצות חייבות להיות איכותיות, כי הן ישמשו אותי ליום יום לעבודה, כך שאני לא יודע אם אני אוכל למצוא את מבוקשי במחסני ביגוד בסגנון ההאנגר...

צודק, האנגר מוכרים רק חולצות לפעילות פנאי יצירתית בסופ"ש.

לא פלא שאנשים בעבודה מסתכלים עליי מוזר כשאני לובש אותן. :roll:

פורסם
למה אתה קורא "רשתות גדולות"?

אני מאמין שאם תבדוק במחסני הביגוד למיניהם (האנגר, מטרו, אביר וכו') תופתע לטובה.

מסכימה איתך לגמרי.

אתמול הייתי בחנות שנקראת קלאב אופנה באור יהודה וראיתי שם בגדים ממש יפים לגברים, גם קצרים וגם ארוכים.

פורסם
לא יודע אם המצבע של לאומי קארד עדיין בתוקף, אבל אני בכל אופן קניתי במבצע של קנה ב 400 שלם 200 באמריקן איגל.

קניתי 5 חולצות פולו ב270 שקל. תברר אם המבצע בתוקף.

אני בדרך כלל גם קונה הרבה טי שרטים חלקות מ h&m , האיכות לא בשמיים, ובדרך כלל אני קונה מלאי לעונת הקיץ ומחליף הכל עד לעונה הבאה, אבל המחירים בדיחה, משהו בין 30-40 שקל לחולצה.

המבצע של לאומי קארד ואמריקן איגל בתוקף עד סוף החודש.

הייתי בסניף שלהם בדיזינגוף סנטר ויש שם הרבה חולצות פולו במגוון צבעים. במסגרת המבצע של לאומי החולצות האלו במחיר סביר למדי, בהשוואה למחיר שלהן בתחילת העונה. אני יכול להגיד לך ששחור במידה L אין, אבל אדום היה :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...