Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותי ממש מקוממת השורה "נציגי חברות הביטוח הביעו התנגדות למהלך".

לפעמים אני שואל את עצמי מה הוא המוסר הזה שכולם מדברים עליו? איפה עובר הקו האדום שבין כמה רחוק מוכנים אנשים ללכת עבור הממון שלהם על חשבון חייהם של אחרים. זה צפצוף על בטיחות וחיי אדם ברמה הכי בוטה וחצופה שיש.

האנושות היא פשוט פח של זבל. מאחל לחברות הביטוח רק הוצאות וכן יירבו החלטות שיקשו על העורבים האלה לצמצם נזקים כלכליים על חשבון בטיחות כולנו.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אותי ממש מקוממת השורה "נציגי חברות הביטוח הביעו התנגדות למהלך".

לפעמים אני שואל את עצמי מה הוא המוסר הזה שכולם מדברים עליו? איפה עובר הקו האדום שבין כמה רחוק מוכנים אנשים ללכת עבור הממון שלהם על חשבון חייהם של אחרים. זה צפצוף על בטיחות וחיי אדם ברמה הכי בוטה וחצופה שיש.

האנושות היא פשוט פח של זבל. מאחל לחברות הביטוח רק הוצאות וכן יירבו החלטות שיקשו על העורבים האלה לצמצם נזקים כלכליים על חשבון בטיחות כולנו.

ממש קראת את המחשבות שלי.

איפה העיתונאי הגיבור שילבין את פניהם בתקשורת?? שיביאו ציטוט של טענות "נציג חברות הביטוח" בפני הוועדה ואם אפשר שגם יזימינו אותו לפנל בטלוויזיה לעימות.

כמובן שכל ישראלי טוב מיד יעביר הלאה ל"כוכב נפלט" הבא או איזה דרעק שלא משדרים היום בטלוויזה.

מצחיק שאם רפי גינת\אילנה דיין\אמנון לוי היו משדרים את זה, עם הרבה דרמה וכותרות מפוצצות אולי אז אנשים היו מתעוררים ומתחילים להבין מי אלו חברות הביטוח. בינתיים נסתפק בתחקיר מעמיק על הסכנה שבמיטות מתקפלות :roll:

פורסם

לא פעם ראשונה שחברות הביטוח מראות לממשלה מאיפה הדג משתין:

תמוה: משרד התחבורה ביטל רישום תאונות קשות ברישיון הרכב

חודשיים בלבד לאחר כניסתה לתוקף של תקנה שהייתה אמורה להזהיר רוכשי מכוניות מפני קניית רכב שעבר תאונה קשה, בוטלה באופן מפתיע, בעקבות לחץ של חברות הביטוח, חובת רישום "אובדן להלכה" ברישיון הרכב. מסתבר שבמשרד התחבורה לא ממש מתרגשים מכך ש"פצצות מתקתקות" נעות על כבישי ישראל

מקור: http://www.mako.co.il/cars-cars-news/safety/Article-b3b25cf880de531006.htm

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם היינו עם של מהפכות היינו יכולים להצביע בארנקים ופשוט לא לעשות ביטוח. לי נשמעת ממש מסריחה כל השיטה הזאת. אני משלם חודשים ושנים וכשאני נזקק לכסף אפילו אם מדובר רק במחציתו אני גורר את עצמי לפה ולשם. בסוף האוטו שהרסתי חוסר באדיבות חברת הביטוח לאחי/אחותי/דודה שלי והם נהרגים בתאונה כשנהגו על רכב לא בטיחותי.

נחנקנו כבר מהשיטה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

בתקווה זה יפסיק את הפארנויה סביב "קצה שלדה" או הערות כסת"ח דומות. יהיה מדד אמיתי (נניח וזה ייושם כמו שצריך) שיאפשר לאנשים להחליט בצורה מושכלת ולא על סמך המצאות של בוחנים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לצערנו, הקפיטליזם חזק מידי מכל צלם אנושי אפשרי - יש יותר מידי בעלי אינטרסים שעשויים להפסיד פה:

ראשונים, החזקים והמשפיעים מכולם, חברות הביטוח. מסיבות ברורות למדי.

שניים, ומשפיעים גם במידה רבה, בעלי המוסכים, אשר מרוויחים היטב מתיקון הרכבים המחוקים.

בנוסף, בעלי מכוני הבדיקה. שכן לא מעט אנשים ניגשים לבדיקה רק כדי לוודא כי"שאסי נקי" (מבוסס על תחושה אישית, לא בדקתי את הטענה מעולם אך אני נכנס לבדיקה רק בשביל זה).

אחרונים ובהחלט לא חביבים הם סוחרי הרכב והמאעכרים למיניהם שבסופו של דבר מוכרים את הרכבים האלו בחזרה ללקוחות תמימים.

כל אלו חזקים מספיק בענף הרכב כדי לבלום מהלך שכזה.

פורסם

ולמרות מה שאתה אומר - נציגי המוסכים תמכו בהחלטה, אז...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

המצב ההזוי בארץ הוא שכולם יודעים שיש אנשים שחיים מהרכבת רכב אחרי תאונה בצורה בלתי בטיחותית ומכירתו לקונה מסכן שלא יודע מזה עד התאונה הבאה, ואז ילמד בדרך הקשה.

הלוואי ויפסיקו כבר את הניצול הציני הזה של החוק.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...