Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לא :-), במכשירים סינים כימעט כולם מגיעים עם מגינים מודבקים מהמיפעל ויש לך את השיכבה העליונה לקילוף.

זה באמת אחד הצ'ופרים שלהם :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אל תאבדו תיקווה-הרגע קבלתי סט מטען סוללות+AAA שהזמנת מלפני 3 חודשים!

עכשו נישאר לשלם שוב לבאנג כי כבר קיבלתי זיכוי.

IMG_20140525_101738.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני מזמין לא מעט מבנג-טוב.

אבל שמתי לב שחלק לא קטן מהמשלוחים שלהם איכשהו עוברים בכיף את הזמן הסביר.

כבר כמה וכמה חבילות פשוט לא מופיעות פחות מחודשיים.

בזמן שהזמנות אחרות כולל מסין מגיעות בדר"כ אחרי חודש.

מוזר.:mm_nah:

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

קיבלתי עכשיו חבילה שנשלחה ב-8/4.

עכשיו הישנה ביותר שלי היא מה-18/4.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני מזמין לא מעט מבנג-טוב.

אבל שמתי לב שחלק לא קטן מהמשלוחים שלהם איכשהו עוברים בכיף את הזמן הסביר.

כבר כמה וכמה חבילות פשוט לא מופיעות פחות מחודשיים.

בזמן שהזמנות אחרות כולל מסין מגיעות בדר"כ אחרי חודש.

מוזר.:mm_nah:

אתה צריך לבדוק סטטוס משלוח מדי פעם , לעיתים קרובות יש חוסר או עיכובים באספקת המוצר למחסן משלוחים ולכן כל המשלוח עצמו מתעכב.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• חברי המעגל הראשון
פורסם
סליחה שאני סקפטי אבל זה דוקא לא נשמע כמו צ'ופר אלא כמו החזרת לקוח.

כמו שכתב גיק מעליי, המדבקה לא הייתה מקולפת עדיין (זאת אומרת שהייתה עדיין את הלשונית כדי להסיר את הציפוי של המדבקה)

פורסם

חבר'ה - אין טעם לדווח על חבילות ממרץ/אפריל/מאי שהגיעו או עדיין לא הגיעו. תתאזרו בהרבה סבלנות ואופטימיות.

הדואר מטפל במשלוחים שמתקבלים מחו"ל, וגם באלו שממתינים במחסנים. יעברו כנראה עוד שבועות רבים עד שיסגר הפער.

:turn-l:
פורסם
אתה צריך לבדוק סטטוס משלוח מדי פעם , לעיתים קרובות יש חוסר או עיכובים באספקת המוצר למחסן משלוחים ולכן כל המשלוח עצמו מתעכב.

אני כמובן עוקב ולוקח בחשבון זמן משלוח מהרגע באני מקבל מספר מעקב.

אחד המשלוחים האחרונים שלי הוחזקו שבוע אצלם,עד שפניתי אליהם לשאול את פשר העניין,מסתבר שאחד המוצרים נגמר המלאי בצבע שבחרתי.

מכיוון שלא היה אכפת לי ממש מהצבע זרקתי כל צבע אחר העיקר שישלחו כבר,אם לא הייתי פונה אליהם הייתי ממשיך עוד כמה שבועות לחכות בלי לדעת.

בכ"ז לקח חודשיים להגיע.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

טוב אז בתאריך 24 לאפריל הוזמנו שלושה חבילות, 2 מ - eBay ללא מספר מעקב ואחת מ - banggood + מספר מעקב .

היום קיבלתי פתק אחד בדואר לחבילה שהגיעה כנראה מ - eBay .

באתר 17track סטטוס החבילה מ - banggood השתנה ל -"Local mail tracking" זה אומר שהחבילה הגיעה לארץ? .

זה ככה כבר שבוע בערך .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

התקדמנו בחיים. במקום לכתוב לי שאין מידע על דבר הדואר הרשום, עכשיו אתר הדואר רושם שהשירות אינו זמין כעת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

באתר 17track סטטוס החבילה מ - banggood השתנה ל -"Local mail tracking" זה אומר שהחבילה הגיעה לארץ? .

אכן כן.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

דווקא בתוך הארץ היתה לי הפתעה טובה - שלחתי מכתב רשום ביום ד' בצהריים, ביום ה' נמסר לתעודתו (לפי אתר המעקב של דואר ישראל).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מתוך הפורום הסיני ..:-(.

שלום חברים יקרים!

הדיון הזה חשוב לכן אני פותחת אותו !

אני בדר"כ מזמינה הרבה מחו"ל ולא רק סלולר , הדוורית כבר חברה שלי , אך לפי דבריה עובדי הדואר

אינם עומדים במעמסה , אינם מתוגמלים ,ומועמדים לפיטורים .

כל מה שראיתם בכתבה בערוץ 10 לדבריה , כאין וכאפס למה שמתרחש בנתב"ג ובסניפים ,

במילה אחת- אנדרלמוסיה - מספרת שהעובדים אינם עומדים בעומס וחלקם עזבו מיזמתם ,

הרבה לא מגיעים לעבודה בכלל ,לא רוצים לשאת בנטל ,

אז המצב מהבחינה הזאת על הפנים כי להזמין אפשר = לקבל ? ,,,,,,,,,,,,,,,,

אני ממליצה פה לחברים לנשום עמוק ולחכות עם ההזמנות עד שתתקבל תמונה בהירה יותר עקב המצב המסובך והמתוסבך

שנוצר במדינה . כי אחרת אתם שמים את כספכם על קרן הצבי !!

ובנוסף חייבת לציין שאני מבינה את פייפל לחלוטין , שהבינו לאן הרוח נושבת ושינו את כללי המשחק .

מה יהיה? עד שחסכתי כסף לצעצועם מענינים :-(.

• תוכן חדש...