Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגיו 206 בעיית טורים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיגו 206 שנת 2001 1400 אוט'.

הרכב ביצע טיפול עד לא מזמן של שמנים וגם שמן גיר.

חשוב לציין שהבעיה שיש לי הייתה גם לפני הטיפול, לפעמים בנסיעות שגרתיות (עיר וגם מי חוץ לעיר)קורה לי מצב כשאני עוצר אחרי נסיעה הסלד מתייצב על 1אלף במקום על 800-900(קו אחד מתחת ל-1 לבעלי פיגו 206)

יש פעמים שהוא מתייצב כרגיל ויש פעמים שהוא פשוט עומד על 1אלף טורים והאוטו ממש רועד וגם באגזוז יוצא הרבה רעש ואוויר בעקבות זה.

וכשזה קורה אם אני מעביר לN למשל הטורים עולים מעל 1אלף בין ה-1ל-2 עולים ויורדים משחק כאילו מישו נותן גז.

מה יכול להיות חיישן טורים MAP או ניקוי מצערת? יש בירשותי תרסיס לניקוי מצערת (קרבורטורים) אבל אני לא יודע איך מפרקים את המצערת ולא רוצה לגעת יותר מדי, איך אפשר לסדר את הבעיה?

פורסם

שלום גל

אנחנו היינו ממליצים לך לנקות בית מצערת ומייצב סרק באמצעות הספריי שיש לך, בהרבה מקרים זה עוזר.

אם הבעיה לא תפתר יהיה צורך לחבר את הרכב

לסורק תקלות במוסך כדי להצביע על מקור הבעיה.

כל תשובה שתקבל כאן ללא בדיקה תהיה ניחוש בלבד.

ניקוי בית מצערת ובדיקה ממוחשבת במוסך לא תעלה יותר מ 250 ש"ח ועוד מעמ.

פורסם
שלום גל

אנחנו היינו ממליצים לך לנקות בית מצערת ומייצב סרק באמצעות הספריי שיש לך, בהרבה מקרים זה עוזר.

אם הבעיה לא תפתר יהיה צורך לחבר את הרכב

לסורק תקלות במוסך כדי להצביע על מקור הבעיה.

כל תשובה שתקבל כאן ללא בדיקה תהיה ניחוש בלבד.

ניקוי בית מצערת ובדיקה ממוחשבת במוסך לא תעלה יותר מ 250 ש"ח ועוד מעמ.

מצטער שאני מתעלק על הקישור, אבל יש לי את אותה בעיה. איפה יושב מייצב הסרק? את בית המצערת ניקיתי. עזר לבעיה - ואז זה שוב חזר. ויש לי עוד בעיה מוזרה - הרכב משמיע טיפה רעשים של הצתה מוקדמת (כמו ברכבים של פעם שהדיסטריבוטר לא היה מכוון) - אבל לא רעשים חזקים. מילאתי טנק דלק 98 - פתר את הבעיה. חזרתי לתדלק 95 - הבעיה חזרה. מדובר בפיג'ו 206 XS 1600, שנת 2002.

פורסם

שהרכב בסלד גבוהה לא קורה שום דבר חריג.

הרכב אוטומט לא ידני, תוכל להדריך אותי פחות או יותר הייכן נמצא מייצב הטורים והאם פשוט להויצא אותו מהשקע החשמלי ולרסס אותו בפנים? אין לי את הכלים בשביל לפרק את המצערת והאם ניקוי של המצערת מתבצע כאשר אני מנתק את הסעפת של האוויר ופשוט מרסס בפנים לתוך הפרפר? והאם לבצע זאת על רכב מונע או שלא?

עריכה: שחכתי לציין שיש לי קרע ממש בכל חצי מהצינור היניקה אבל הוא עטוף בדבק כמו איזולירבנד האם יכול להיות שזה בגלל זה?

הצינור המדובר זה הצינור שיוצא מהראש מנוע ומתחבר לסעפת עצמה, אם אני לא טועה זה צינור אדי שמן

הבעיית טורים לא קורה תמיד, פשוט מתי שבא לו זה קורה

פורסם
שהרכב בסלד גבוהה לא קורה שום דבר חריג.

הרכב אוטומט לא ידני, תוכל להדריך אותי פחות או יותר הייכן נמצא מייצב הטורים והאם פשוט להויצא אותו מהשקע החשמלי ולרסס אותו בפנים? אין לי את הכלים בשביל לפרק את המצערת והאם ניקוי של המצערת מתבצע כאשר אני מנתק את הסעפת של האוויר ופשוט מרסס בפנים לתוך הפרפר? והאם לבצע זאת על רכב מונע או שלא?

עריכה: שחכתי לציין שיש לי קרע ממש בכל חצי מהצינור היניקה אבל הוא עטוף בדבק כמו איזולירבנד האם יכול להיות שזה בגלל זה?

הצינור המדובר זה הצינור שיוצא מהראש מנוע ומתחבר לסעפת עצמה, אם אני לא טועה זה צינור אדי שמן

הבעיית טורים לא קורה תמיד, פשוט מתי שבא לו זה קורה

בהחלט יתכן שאם נכנס אויר מסעפת יניקה מצינור קרוע או ממקום כלשהוא אחרי בית המצערת ,הטורים לא יהיו יציבים בסרק ואף יעלו.

לגביב 88 תנסה להכניס מסיר פיח לדלק(תוסף דלק 44K) או אחר וסע איזה חצי שעה בעומס, יתכן שהצטבר פיח בתאי השריפה

וזה גורם לצילצולים במנוע.

• תוכן חדש...