Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי בונה מנוע זהה למנוע של הבחור הזה בגרמניה עבור הרכב שלי. (חצי מליון יעזרו עם כל המיסים ועלויות המשלוח של החלקים מחו"ל).

http://www.youtube.com/watch?v=P8gjw2jSz6E דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מומלץ לצפות מ 2:08.:shock:

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

דודג' צ'ארג'ר SRT8 שחורה חדשה.

מתקין גאנטים כרום 20" (רצוי מסתובבים).

מתקין מערכת הידראולית , משחיר חלונות , שם מערכת אגזוזים משלבי GT500 (כמובן מכרום)

ובעודף קונה בנדנות לכל החברים שלי ולי ודיסקים של גנגסטה ראפ .

אחרי זה אפשר להתחיל להסתובב בשכונה 8) (ונראה את הבחור האמיץ שיעביר מפתח על הרכב).

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
טויוטה יאריס היברידי לחסוך בדלק כמובן, כל השאר סתם חרא. רכב מהיר אין לו מה

ליפש בארץ וגיפ אין איפה להחנות.

לא מבין אותך,

ספר זאת לבעלי רכבי הספורט\יוקרה, הרכבים שלהם עמוסים בטכנולוגיות, שאולי יגיעו עוד 10 שנים לרכבים רגילים, לפי מה שאני רואה ביום יום , מספר לא מובטל של גיפים מוצאים יפה מאד חניה, תתפלא חלקם של בנות, וראיתי כמה רכבי ספורט-יוקרה שפשוט הבעלים נהנים לנהוג בהם, גם זאת אומרת במהירות החוקית!. זה שיש לך רכב ספורט, לא אומר שאתה צריך לנהוג על 150+.

עבורי זהו תענוג רצוף לראות בעיניים רכבים ספורטיבים ויוקרתיים נוסעים בכבישי ארצנו! :-)

למה לגור בבית, אם אפשר לגור באוהל? :evil:

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

פורסם
לא מבין אותך,

ספר זאת לבעלי רכבי הספורט\יוקרה, הרכבים שלהם עמוסים בטכנולוגיות, שאולי יגיעו עוד 10 שנים לרכבים רגילים, לפי מה שאני רואה ביום יום , מספר לא מובטל של גיפים מוצאים יפה מאד חניה, תתפלא חלקם של בנות, וראיתי כמה רכבי ספורט-יוקרה שפשוט הבעלים נהנים לנהוג בהם, גם זאת אומרת במהירות החוקית!. זה שיש לך רכב ספורט, לא אומר שאתה צריך לנהוג על 150+.

עבורי זהו תענוג רצוף לראות בעיניים רכבים ספורטיבים ויוקרתיים נוסעים בכבישי ארצנו! :-)

למה לגור בבית, אם אפשר לגור באוהל? :evil:

ברור שאם שטרות של דולרים היו יוצאים לי מהתח* היתי קונה רכב ספורט או ג'יפ או שניהם. השאלה של פותח השרשור שואלת מה אני היתי קונה - כאן בארץ, אני, במצבי הנוכחי... היתי קונה היברידי. אבל כמובן מיד 2 כשהמחירים שלהם ירדו.

פורסם
ברור שאם שטרות של דולרים היו יוצאים לי מהתח* היתי קונה רכב ספורט או ג'יפ או שניהם. השאלה של פותח השרשור שואלת מה אני היתי קונה - כאן בארץ, אני, במצבי הנוכחי... היתי קונה היברידי. אבל כמובן מיד 2 כשהמחירים שלהם ירדו.

הבנתי,

מקובל על הדעת. 8)

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

פורסם

פורסטר טורבו החדשה והיתרה להוצאות השוטפות (בחישוב גס, ה-XT עולה בכל שנה כ-25,000 ש"ח יותר מה-XS, וזה כולל גם את תוספת התשלום וירידת הערך במשך כ-5 שנים).

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
קונה ביטקוין.

צחוק צחוק,לפני חצי שנה היה פה התדיינות על מה כדי להשקיע כסף,

אני הסברתי שכדאי על ביטקוין על אף הסיכון הגבוה,ותמיד אפשר לסכן גם מעט כסף,לא נמות מזה.

אנשים צחקו וחבל,פספסו הזמנות להתעשר בכמה קליקים בעכבר...

לגבי רכב,הייתי מחכה לאלפא 4C...

פורסם

חצי מליון אה?

אם המבצע על הפאביה ב70K עדיין קיים,קונה 7 חתיכות,ונוסע לכל שונא פאביה קיים בפורום (אלעד,שמלוב,ועוד)

כמובן חוסם להם את הכניסה לבית\לאוטו ומתעד בוידאו אותם משתוללים :p

וברצינות - אוקטביה VRS :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
חצי מליון אה?

אם המבצע על הפאביה ב70K עדיין קיים,קונה 7 חתיכות,ונוסע לכל שונא פאביה קיים בפורום (אלעד,שמלוב,ועוד)

כמובן חוסם להם את הכניסה לבית\לאוטו ומתעד בוידאו אותם משתוללים :p

וברצינות - אוקטביה VRS :)

חח הרגת אותי!

אין צורך בחתימה....

• תוכן חדש...