Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי את השבוע עם דו"ח מרגיז 3 דקות לפני שהגעתי לאוטו.

חניתי באדום לבן בסימטה שמובילה לחניה (לא פרטית) של הבניין.

זו שכונת מגורים שקטה עם מצוקת חניה בלילות. בלילה חונים שם באופן קבוע 3-4 רכבים פשוט כי אין מקום (כך שזה לא שאני אפסיק לחנות שם כשאין ברירה). החניה לא אופטימלית אבל היא לא מפריעה לשדה הראייה ולא מונעת מאף אחד לצאת או להיכנס. אין תמרור אבל זה רחוב ללא מוצא.

הגעתי ב-2 בלילה, עשיתי כמה סיבובים, לא הייתה חניה ואפשרות חוץ מלישון באוטו - אין.

להישפט אני מניחה שלא יעזור כי אין ויכוח שחניתי באדום לבן.

יש עילה לבקש ביטול של הדו"ח בגלל מצוקת חניה?

כדאי לציין שבאופן קבוע וגם אתמול לפחות 2 משאיות חונות ברחוב שלי, ובחניה של הבניין שלי עומדת צפרדע זבל שמבטלת 3 חניות..

2013-11-10_101339.jpg

פורסם

לעניות דעתי מותר לך להחנות שם, מתחת לשלט יש הרחבה שאומרת שרק לרכב שמשקלו מעל 4 טון אסור להחנות שם.

(האמור לעיל מתייחס לכך שיש לך רכב פרטי)

פורסם

יש כאן שאלה כי האדום-לבן הוא תמרור בפני עצמו האוסר על חנייה.

חוץ מזה מופיע התמרור המפורש שאוסר על חנייה לרכב מעל 4 טון, האם מדובר על הבהרה? ואם כן למה יש צורך בהבהרה הזו?

אם מותר להחנות לכל רכב עד 4 טון מדוע יש צורך באדום-לבן? התמרור המפורש (432) מספיק לצורך כך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

נשאל שאלה

מה כתוב בדו"ח במה מאשימים אותך? סעיף?

יש בכביש הזה 3 תמרורים

תמרור 432 אוסר חניה התמרור העגול

תמרור 439 המחיל את איסור החניה על משאיות מעל 4 טון

כלומר בא לאמר כי רק למשאיות אסורה החניה

תמרור 819 אוסר עצירה האדום לבן

שסותר את האמור למעלה

לאחר שנקבל את תשובתך ניתן עצה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הנחתי שהאדום לבן עומד בפני עצמו בלי קשר לתמרור אבל זו זווית מעניינת. הרכב פרטי, זה התיאור בדו"ח: "העמדת חנית את רכבך ברחוב במקום שהחניה נאסרה והאיסור מסומן בתמרור."

בלי להיתמם כנראה שהתמרור מיועד לחניון שיש בפנים שם כמובן אין אדום לבן אבל משאיות לא אמורות לחנות.

אשמח לייעוץ, יכול להיות שאפשר לבטל על בסיס התמרור שמטעה?

אני לא רוצה להתחכם, איך עדיף לתקוף את זה? שילוט מבלבל או בקשה להתחשבות?

הכי מרגיז אותי שהתרחיש הזה יכול לחזור על עצמו על בסיס שבועי כשאני חוזרת מאוחר הביתה ואין מקום אחר. הפקחים מטיילים בשכונה שלי כל בוקר, עוד שלושה אנשים שאני מכירה באזור חטפו דו"ח זהה השבוע ונראה שהפתרון היחיד הוא לקום בשש בבוקר להזיז את האוטו שזה ממש לא לעניין. או להשיג קשרים בעירייה. :banghead:

פורסם

זה משתנה במדניות הקשיחות של האחראי על הדוחות בעירייה.

סביר להניח שאם זה דוח ראשון שקיבלת בעיר הזו בקשה מתרפסת עם חרטה על העבר וקבלה לעתיד תתקבל בהבנה ובביטול הדוח או בהפחתתו לחצי

מנסיוני האישי בעריית בני ברק ביטלתי הרבה פעמים דוחות גם כשהייתי לכאורה אשם וכך ברושלים זה עבד (בתוספת צילום הרכב ומדידת הרחוב עם מפות גוגל וסימון המקום במרקר זוהר ועוד כל מיני מסמכים שיכולים להעיד על דוח שגוי/תום לב ושגגה/חוסר אונים של מבצע העברה ושאר מיני ירקות. כללו של דבר המטרה של בקשת הדוח היא לערער את בטחונו של התובע העירוני בכשירותו של הדוח)) אם מדובר בתל אביב אין סיכוי לביטול הדוח כמעט לעולם. רק בבית משפט. גם כהייתי עם הוכחות מוצקות לא עזר לי כלום. הם סמכו על עצלנותו של הישראלי המצוי.

למסקנה תמיד כדאי להגיש בקשה לביטול הדוח. בקשה לא עולה כסף ויש הרבה הפתעות.

בהצלחה

פורסם

האם לא מצויין סעיף ? אמור להיות או בחלק הקדמי או האחורי של הדו"ח ולא רק מלל!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...