Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי סוויפט 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות רכב בסביבות ה-40K+-.

אני גר ולומד בירושלים, הנסיעות שלי הן בד"כ בתוך העיר + נסיעה פעם בשבוע למרכז ובחזרה.

אני זקוק לרכב אמין שיוכל להתמודד עם העליות לירושלים בלי בעייה ובלי לפגוע בעצמו, וגם יצרוך מעט דלק, ואין לי צורך ברכב גדול.

הרכב צפוי לשמש אותי בארבע השנים הקרובות, כשאיפשהו באמצע יכול להיות שהרגלי הנסיעה קצת ישתנו(למשל אם אמשיך ללמוד בירושלים ואעבור לגור במקום אחר בארץ).

מפה לשם חשבתי שסוזוקי סוויפט תהיה בחירה טובה בשבילי. קודם כל, אתם חושבים שזה נכון? יש רכבים עדיף שהייתם מציעים לי?

דבר שני, מכר שלי, שהוא בנאדם טוב ואמין, מוכר עכשיו סוויפט 2007. הבעייה: קילומטראז' של 112,000.

זה מוגזם או סביר? זה יתאים לנסיעות שתיארתי? מה יכולים להיות הסיכונים?

אם נניח נעשה בדיקת קניה ונראה שהרכב תקין, אתם חושבים שכדאי לי לקנות למרות הקילומטראז' או להמשיך לחפש? כי מצד אחד אני לא לחוץ לקנות רכב במיידי, אבל מצד שני אני לא רוצה לפספס הזדמנות טובה ולמשוך זמן סתם

פורסם

הקילומטראז' דווקא סביר ביחס לגיל, מה המחיר שדורשים על הסוויפט? בד"כ המחירים גבוהים כי המחירון גבוה.

מדובר ברכב זריז וכיפי לנהיגה, לא הכי חסכוני אבל גם לא שתיין גדול.

לדעתי הוא מתאים לדרישות שלך ואם אתה מכיר את הרכב ומצבו טוב לך על זה.

בהצלחה.

פורסם

היי, קודם כל תודה על התשובה.

עקרונית הוא דורש מחירון, אבל מוכן להתמקח. המחירון עומד על קצת יותר מ44K, אבל אם משקללים את הנתונים של הרכב(קילומטראז', יד 2 וכו') זה יורד ל39K.

הכוונה שלי היא להתחיל בסכום של 39K ובמידה ויתגלו ליקויים נוספים כשאתרשם מהרכב או בבדיקת הקניה - לרדת במחיר לפי עלות טיפול.

עוד חוות דעת?

פורסם

הסוויפט בסך הכל יכולה להתאים לך. סופר מיני קטנה, זריזה וחזקה שתיסע את הדרך הזאת בכיף. צריכת הדלק לא משהו, אבל בסך הכל די בסדר.

קצת בעייתי להוריד ךמכר או לחבר את מחיר הרכב, צריך לעשות את זה בעדינות כדי שהוא לא יחשוב מצד אחד שאתה "חבר רע" שמנסה לעשות עליו קופה ואתה לא תחשוב אותו הדבר אבל להפך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה על התשובה!

זה לא בדיוק חבר, זה מישהו שראיתי כמה פעמים.

בכל מקרה, אני חושב שהבקשה שלי הוגנת... מחירון פחות עלות תיקונים.. מה אתם אומרים?

לגבי צריכת הדלק - מה הכוונה לא משהו? כמה הרכב יעשה בסוג הנסיעות שתיארתי?

פשוט היה לי גטס 2004(כן הדגם הבעייתי בצריכת דלק), שהרגשתי שלירושלים הוא כבר

לא סוחב, וחשוב לי לוודא שאני משתפר משמעותית גם בצריכת הדלק וגם בחוזק

פורסם

לדעתי בקשה הוגנת זה מחיר מחירון מינוס חצי מעלות התיקונים. אתה קונה רכב משומש, לא רכב חדש, ולכן אתה לא אמור לקבל צמיגים שהם 100% חדשים וכו'.

הסוויפט זריזה יותר מהגטס בפער משמעותי. מהבחינה הזאת אתה תרגיש הבדל משמעותי לדעתי.

מבחינת צריכת דלק, יהיה שיפור קל לטובת הסוויפט אבל אל תצפה לחיסכון של 50 אחוז בצריכת הדלק. זה לא יקרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...