Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם:)

בעבר הייתצה לי פורד פוקוס משודרגת עם נפח מנוע 2000 עם שיפורים קלים במנוע ובאוטו.

אני מעוניין לשפר את האוטו שלי לא ברמה קשה, אלא ברמה שיהיה טיפה מהיר יותר.

אין מה לדבר על הסאונד של האוטו, זה נשמע פגז, אבל אשמח להצעות ולתשובות.

תודה מראש, דור.

פורסם
שלום לכולם:)

בעבר הייתצה לי פורד פוקוס משודרגת עם נפח מנוע 2000 עם שיפורים קלים במנוע ובאוטו.

אני מעוניין לשפר את האוטו שלי לא ברמה קשה, אלא ברמה שיהיה טיפה מהיר יותר.

אין מה לדבר על הסאונד של האוטו, זה נשמע פגז, אבל אשמח להצעות ולתשובות.

תודה מראש, דור.

טריוס מהיר? וותר על העניין.

אם אתה רוצה תוספת של כ"ס אחד או שניים פרק את הסעפת פליטה, והרכב אחת ללא ממיר.

אולי יתן קצת למנוע.

אין צורך בחתימה....

פורסם

איזה שיפורים היו לך?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

היה לי אגזוז ומאפלר של VAREX CUSTOM 4" עם חריטה של בחורה על האגזוז(ולהבות זהב שאני בספק אם עדיין קיים ),קליפרים של ברקסים ודיסקים שהיו יקרים(לא ברמבו עקב חוסר תקציב)ועוד הסבה למנוע של מצב ספורט, לצערי הייתי צריך למכור עקב תאונה.

היה לי כנף של פורד פוקוס RS, TACHO GAUGE ופילטר POD שמיד ירד כי הוא לא הועיל בכלום...

החלפתי פנסים גריל ועוד דיטיילינג בעיקר(כמו מדבקות וכו...), והתקנתי טורבו חשמלי ומערכת קיט של נוס רטוב שמהם ממש נהנתי אבל לא יצא לי למצות אותם לגמרי, וחבל...

הקטע הוא שאני מחפש דברים שיכולים להוסיף לביצועים ושיהיו זולים:)(כי בינינו טריוס זה אחלה אוטו אבל לא מהיר במיוחד).

שוב תודה לכל העונים והמתעניינים

פורסם

הבנתי אותך.

ואם תשים עכשיו טורבו חשמלי, מצב ספורט וקצת להבות זה לא יספיק לך?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
היה לי אגזוז ומאפלר של VAREX CUSTOM 4" עם חריטה של בחורה על האגזוז(ולהבות זהב שאני בספק אם עדיין קיים ),קליפרים של ברקסים ודיסקים שהיו יקרים(לא ברמבו עקב חוסר תקציב)ועוד הסבה למנוע של מצב ספורט, לצערי הייתי צריך למכור עקב תאונה.

היה לי כנף של פורד פוקוס RS, TACHO GAUGE ופילטר POD שמיד ירד כי הוא לא הועיל בכלום...

החלפתי פנסים גריל ועוד דיטיילינג בעיקר(כמו מדבקות וכו...), והתקנתי טורבו חשמלי ומערכת קיט של נוס רטוב שמהם ממש נהנתי אבל לא יצא לי למצות אותם לגמרי, וחבל...

ואז התעוררת?

• תוכן חדש...