Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
150-200 ללא שום תקלה?

לא חושב שהמציאו עוד כזה רכב,בכזה קמ הרבה פעמים הגיר נזקק לשיפוץ,חיישן כלשהו,עם כזה קמ הרכב בדרך כלל בן 10 ויותר,אם יש כזה דבר אני קונה עכשיו.

מה אתה מחשיב תקלה?

לי אישית הייתה צרפתיה שעד 150KKM היו לה שתי תקלות, משאבת וישרים, ומשאבת ברק אחורי, ביחד הם לא הגיעו ל1000 שח.

עזוב את זה שמכרתי אותה ב230KKM כי נמאס לי מהגיר הבעייתי (ומי שקנה אותה נוסע איתה עד היום, והיא משמשת לו כרכב עבודה).

לגבי המבצע על הספארק.

האבזור שלו על הפנים, לפונטו 96' 1.1L יש יותר אבזור (וכנראה גם יותר איכות).

רכב סטודנטים ממוצע.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ולמה אתה מניח שהרכב לא טופל כמו שצריך?

פרנקוס, לא יודע למה אתה מאשים אותי בהזנחה של הרכב שלי, דוקא אתה האחרון שהייתי מצפה לזה ממנו.

מעבר לזה שהרכב כן טופל כמו שצריך ושמעולם לא היו לו שום תקלות (כפי שאפשר לצפות מרכב חדש שננהג במשך השנתיים שלו על ידי נהג יחיד).

ומעבר לתחזוקה השוטפת אני גם אוסיף שהרכב נסע בעיקר בכבישים בין עירוניים עקב העובדה שאני גר בקיבוץ ולכן כל נסיעה שהיא דורשת יציאה מהקיבוץ (נסיעה של כחצי דקה עד לכביש המהיר) עד למקום הלימודים שנמצא ב3 דקות מהכניסה לעיר אליה אני מגיע.

אין לרכב שום תקלות, אנחנו נוהגים להחליף כל 3 שנים זה הכל במטרה להימנע מלהגיע למצב בו אנו מחזיקים רכב ללא אחריות.

וגם זה תמיד נחמד לגוון.

אני לא מאשים אותך.

זה לא אישי בכלל.

סטטיסטית יש סיכוי שהרכב מטופל גרוע. אפילו לא ראיתי מי כתב את ההודעה אז זה לא קשור אליך.

הרכבים בארץ מטופלים בצורה ממש זוועתית.

אני מפחד לקנות רכב משומש בארץ, גם אם הוא רכב שהיה שבוע אחד בחברת השכרה.

כל מה שאתה צריך זה ילד בן 20 שיתפרע טיפה ויישב על המנתק כמה נסיעות בשביל להרוס את הרכב או לפחות לפגוע לו ברכיבים מרכזיים. אולי לא תראה את זה ישר, אבל הבעלים הבא יידפק.

אני משער שגם אני אחליף רכב עוד שנתיים בערך, למרות ששלי חדש (ואני מתייחס אליו בצורה מעולה בדיוק בשביל למכור אותו במצב הכי טוב שאפשר ובמחיר כמה שיותר גבוה)

• תוכן חדש...