Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב!

בדקתי מלא פוסטים שנכתבו פה, חלקם אפילו משנת 2005 ולכן רוב המידע והנימוקים כבר ממש לא רלוונטים

אז הייתי חייב לפתוח שוב את הנושא

יש לי מאזדה 3 שנת 2006 (מנוע 2000, חולה על האוטו שלי :))

אבל הרדיו דיסק שלו הוא זבל!

זבל מהסיבה הפשוטה שהוא ישן יותר ממשה רבנו

אין לו אופציה ל MP3 שלא לדבר בכלל על BT

יש לי כרגע פתרון שרבים המליצו עליו - דיבורית JABRA SP700 עם משדר FM

שזה פתרון נחמד

אבל! אחריי כמה זמן שהסוללה מתחילה להתעייף.. בואו נגיד כשהיא במצב של 50% אתה מתחיל לשמוע רעש סטטי...

או\גם כשאתה נוסע לצפון\דרום התדרים שם עולים על התדר JABRA שלך

בקיצור לא!

אני מחפש רדיו דיסק טוב,איכותי,מהמן שיש בו BT עם מיקרופון.. לא אכפת לי אם המיקרופון בתוך הרדיו או שהוא בכבל שרץ עד ל"מגן שמש"

הבנתי שיש בעיות מבחינת הצג הנוכחי, משמע שליטה על המזגן,טמפרטורה בחוץ וכל זה.. שזה בעייתי

מה ניתן לעשות?

האם יש אופציה אולי לרדיו דיסק מקורי של מאזדה אבל משנה יותר רלוונטית? סטייל 2009 למשל? (לא שאני יודע אם יש לה בכלל BT ומיק')

וגם מה שחשוב זה שזה יישב יפה בתוך הנישה שלו.. שלא יהיה לי למשל רדיו דיסק עם פתאום רווח מגעיל כזה או משהו

נ.ב אני לא רוצה חיבור AUX ודיבורית בנפרד.. נשבר לי מסוללה שמתרוקנת

מודה מאוד לעוזרים!

יום טוב ושבת שלום!

פורסם

אני עם מאזדה 6 , לא יודע אם זה אותו דבר..

אבל אצלי זה ממש סיפור להחליף את המערכת צריך בניות ובלאגנים

בקיצור וויתרתי מזמן..

בימים אלה מנסה לעשות משהו נחמד עם מגבר סאב וקומפוננטים נראה מה יצא..

פורסם

הדברים שהיית מוצא בחיפוש לא השתנו בהרבה, מאזדה נשאר מאזדה.

אתה תצטרך מתאם 1 / 2 דין, רדיו אפטרמרקט, והתקנה (ואם אני לא טועה לוותר על המסך הקטן הכתום)

פורסם

אוקיי אז אחריי חיפוש קטן הבנתי שיש 2 גדלים של דין..

דין 1 = 180 על 50 מ"מ

דין 2 = 180 על 100 מ"מ

אין לי תשובה ברורה איזה מהדינים מתאים למאזדה?

לצורך העניין יש מערכת של פיוניר היא דאבל דין וכתוב לי בירוק למעלה This fits your mazda 3 2006

Pioneer AVIC-X920BT 6.1-Inch In-Dash Double-Din Navigation A/V Receive

עכשיו זה אומר שאני לא צריך כל מיני מתאמי פלסטיקה וכבלים והשד יודע מה?

האם דאבל דין זהו בדיוק הגודל הנדרש למאזדה?

אם כן האם זה אומר ש"אכלתי אותה" ואני לא יכול לשים בכלל דין 1 באוטו?

אני לצורך העניין חם על מערכת פיוניר בשם AVH-X5550BT (האתר לא נותן לי להעלות קישורים..באמא שלכם?)

מצאתי כמעט את אותו המוצר באמזאון

אמאזון = AVH-X5500BHS

ישראל = AVH-X5550BT

השאלה שלי במה הם שונים? בקטע של התדרים? כי אם כן אז זה לא משתלם..

עכשיו גם ה5550 וגם ה X920 הם דאבל דין.. זה אומר שזה אותם הגדלים בדיוק אחד לאחד? או מה? כי במתאימים למאזדה ה5500BHS לא הופיע

כל העסק הזה נורא מבלבל @_@

פורסם

אצלי פירקתי את המערכת המקורית ושמתי one din של פיונייר מהרכב הקודם,מרוצה עד הגג,מערכת כוללת אמ פי 3 ועמוסה באופציות של כיוון,הסיבה שלא התקנתי דאבל דין היא שמערכות דאבל דין פחות טובות בנושא הסאונד ולי היה חשוב הסאונד בלבד ולא כל המסביב

m7kj.jpg
פורסם
אצלי פירקתי את המערכת המקורית ושמתי one din של פיונייר מהרכב הקודם,מרוצה עד הגג,מערכת כוללת אמ פי 3 ועמוסה באופציות של כיוון,הסיבה שלא התקנתי דאבל דין היא שמערכות דאבל דין פחות טובות בנושא הסאונד ולי היה חשוב הסאונד בלבד ולא כל המסביב

אחלה.. :-)

אבל תן פרטים.. איזו מערכת? כמה היא עלתה? קנית בארץ? באמאזון?

כמה זמן לוקח להרכיב? עשית אצל מישהו מומחה או שיטת "עשה זאת בעצמך?"

אני ראיתי ביוטיוב איך להחליף את הרדיו ולפי מה שראיתי לא צריך להיות מדען טילים בשביל זה...

מעניין אותי אבל האם זה אותו העיקרון כשזה מגיע למערכות מולטימדיה בגדליי דין 1\2

פורסם

OHADOS שלום.

הכל יותר פשוט ממה שאתה חושב.

יש 1DIN ויש 2DIN שהשני זה בדרך כלל מולטימדיה אבל לא תמיד( יש גם מערכות סטייל רטרו בגודל הזה)

במאזדה 3 ומאזדה 6 אין שום בעיה להחליף מערכת רק תבחר מה בא לך,לקנות את זה לקנות מתאם דשבורד ונגמר.

הפירוק והרכבה פשוטים מאוד ללא חיתוכים וללא הלחמות.

כמו כן לא צריך לוותר על המסך של תצוגת המזגן,הוא נשאר במקומו איך שהוא ומראה מה שצריך.

בכל מקרה אים תרצה דבר איתי בפרטי נסייע בכיף.

HU:PIONEER COMP:RAINBOW AMP:BOSTON ACOUSTICS SUB:SOUNDSTREAM

פורסם

קניתי מתאם פאנל אמריקאי שבו היו גם תושבות מיוחדות לתצוגה המקורית של המערכת.

המתאם עלה לי לפני כשנתיים משהו כמו 45 דולר כולל צמה חוטים לחיבור המערכת ללא חיתוך הצמה המקורית של הרכב.

החברה היא Metra אז היה באיביי.

HU:PIONEER COMP:RAINBOW AMP:BOSTON ACOUSTICS SUB:SOUNDSTREAM

• תוכן חדש...