Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת "לחיצות" עם 44K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל - אין צורך לרשום ככה. זה נראה כאילו אתם רושמים מכתבי כופר.

עכשיו לנושא, אני שמתי K44 לא על ליטר 1 אלא על 5 ליטר ~. השיפור לא הורגש (מה לעשות) אבל אני בטוח שהמערכת יותר נקייה עכשיו (אולי גם בגלל הנסיעה - ת"א - אשדוד בטורים גבוהים מאוד).

בכל מקרה לא שמתי K44 במכוניתי בכל התקופה שהיא איתי כ 10K ק"מ ~ וחשבתי שאולי הגיעה הזמן. אני לא חושב שיש לי "ראשי בוכנות בצלחת". בכל אופן שימוש בK44 כמו "בחוברת הוראות" הוא חלש מאוד גם בשביל לשמור על התחת של BG. אף חברה לא הייתה רוצה להכנס לתביעות נזיקין במקרה של שימוש בחומר שלהם.

אני שמתי את החומר באופן חד פעמי באופן מרוכז, בתור טיפול ולא בתור מניעה.

בכל מקרה רע לא יצא מזה, הבעייה היא שגם לא טוב.

דניאל.

דניאל שלום רב!

אז אני מבין שאין נזק , אבל גם אין תועלת!

דרך אגב, באיזה רכב, ושנת יצור מדובר?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שניצן צודק ,ושצריך ללכת לפי ההוראות של היצרן שהוא באמת רוצה לשמור את התחת שלו ואנחנו על המנוע שלנו . כמו כן היצרן רוצה גם שהחומר יועיל ויורגש שיפור וכך גם אנחנו !

אני לא שולל את השימוש בחומר דרך אינפוזיה אבל אחרי בירורים עם מספר רב של אנשים הגעתי למסקנה חד משמעית ש44K אחד לטנק מלא מספיק !! ולא צריך מינון יותר חזק, מה שצריך בנוסף זה להחליף שמנים בזמן ולטפל במנוע כמו שצריך ולא לבנות על התוסף !!

JDM :twisted:

פורסם
קודם כל - אין צורך לרשום ככה. זה נראה כאילו אתם רושמים מכתבי כופר.

עכשיו לנושא, אני שמתי K44 לא על ליטר 1 אלא על 5 ליטר ~. השיפור לא הורגש (מה לעשות) אבל אני בטוח שהמערכת יותר נקייה עכשיו (אולי גם בגלל הנסיעה - ת"א - אשדוד בטורים גבוהים מאוד).

בכל מקרה לא שמתי K44 במכוניתי בכל התקופה שהיא איתי כ 10K ק"מ ~ וחשבתי שאולי הגיעה הזמן. אני לא חושב שיש לי "ראשי בוכנות בצלחת". בכל אופן שימוש בK44 כמו "בחוברת הוראות" הוא חלש מאוד גם בשביל לשמור על התחת של BG. אף חברה לא הייתה רוצה להכנס לתביעות נזיקין במקרה של שימוש בחומר שלהם.

אני שמתי את החומר באופן חד פעמי באופן מרוכז, בתור טיפול ולא בתור מניעה.

בכל מקרה רע לא יצא מזה, הבעייה היא שגם לא טוב.

דניאל.

:biglaugh:..:biglaugh:..:biglaugh: דניאל קרעת אותי מצחוק... עם זה"קודם כל - אין צורך לרשום ככה. זה נראה כאילו אתם רושמים מכתבי כופר. ועם זה"ראשי בוכנות בצלחת". :roflmao::roflmao::roflmao:

:roflmao:

מה שאני חושב זה שהניסוי שלך עם שריפת החומר בצלחת היה גדול :mm_yeah: ובא להוכיח משהו(או שאולי זה היה הדניאל השני עם התמונה של הג'ק-אינני זוכר) שזה גם עזר לי להגיע למסקנות שהגעתי אליהם.

מה דעתך על מתכון:44K שרוף בצלחת עם קצת סוכר נהיה קרמל ובתוספת פודינג יהיה מתכון פיצוץ:splat::lol:

אפשר להציע את זה "לשגב במטבח"...

דרך אגב עוד לא הבנתי מ ה ז ה??

קיבלתי פיחדת !

פורסם
:biglaugh:..:biglaugh:..:biglaugh: דניאל קרעת אותי מצחוק... עם זה"קודם כל - אין צורך לרשום ככה. זה נראה כאילו אתם רושמים מכתבי כופר. ועם זה"ראשי בוכנות בצלחת". :roflmao::roflmao::roflmao:

:roflmao:

מה שאני חושב זה שהניסוי שלך עם שריפת החומר בצלחת היה גדול :mm_yeah: ובא להוכיח משהו(או שאולי זה היה הדניאל השני עם התמונה של הג'ק-אינני זוכר) שזה גם עזר לי להגיע למסקנות שהגעתי אליהם.

מה דעתך על מתכון:44K שרוף בצלחת עם קצת סוכר נהיה קרמל ובתוספת פודינג יהיה מתכון פיצוץ:splat::lol:

אפשר להציע את זה "לשגב במטבח"...

דרך אגב עוד לא הבנתי מ ה ז ה??

קיבלתי פיחדת !

הלו ! מה זה פורום מתכונים?

מה זה באמת קיבלת פיחדת?

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...