Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם גם משווקים את השואב הזרקה יניקה שהשתשמשתם בו?

אם אפשר קצת מידע עליו.

עבודה ברמה גבוהה, פשוט תענוג.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כל הכבוד, אחת העבודות היפות שראיתי. אשמח לדעת איזה חומרים שימשו לניקוי/חידוש העור,

וכמו כן לגבי דיפוני העץ.

בפייסבוק הצמדנו תיאור קצר לכל תמונה, זה חסר כאן.

לניקוי ריפודי העור השתמשו ב Chemical Guys Leather Cleaner, לאחר מכן בקונדישינר התואם.

בדיפוני העץ בוצע פוליש ידני עם Chemical Guys V36 ופד HEX Logic כתום, לאחר מכן העץ נאטם בשכבת Jet Seal 109.

אם כבר שאלת לעניין העץ, חשוב שתדע שפוליש ידני לא יוריד את כל השריטות העמוקות במידה ויש כאלו (נפוץ בדיפוני עץ עם לכה), אך הוא ישפר את המצב פלאים ויגביר את הברק בהחלט.

בעץ ממש שרוט ופגום אפשר לטפל בשיטה זהה לצבע, פירוק הדיפון ועבודה עם מכונה על מהירות איטית, חשוב להשתמש בפוליש מתאים כמו V36 או אפילו טוב יותר- Swissvax Wood Polish

פורסם
מה עם קצת פרטים על מי שעבד על הרכב?

בפרוייקט הזה ספציפית עבדו במקביל 2 דיטיילרים מהמחלקה (בגלל לחץ הזמן), שניהם עברו הכשרות רבות בשנה האחרונה, קורסים מתקדמים באירופה וארה״ב, וצברו המון המון נסיון שהביא אותם לרמה באמת מעולה.

פורסם

תודה על המידע. תמיד אני רואה את השריטות על דיפוני העץ, ותיארתי לעצמי שאפשר לעשות להם

פוליש כלשהו, רק לא ידעתי איזה ואיך. למדתי משהו :-)

לגבי ריפודי העור, החומר של CG מוכר לי היטב, אכן חומר מומלץ, אבל נראה לי שכאן זה לא הסתכם

בריסוס וניגוב עם מיקרופייבר, אלא תהליך קצת שונה. אני טועה?

ואם כבר ריפודי עור, יש מה לעשות מלבד לצבוע מחדש, מקומות בהם הצבע דהה/ירד באופן נקודתי?

לדוגמא ברוב משענות היד זה קורה, או באיזור שיש לחצנים, ואז השחיקה מוגברת באיזור קטן מאוד,

ושם דוהה הצבע, בעוד ששאר המשטח במצב טוב.

פורסם
תודה על המידע. תמיד אני רואה את השריטות על דיפוני העץ, ותיארתי לעצמי שאפשר לעשות להם

פוליש כלשהו, רק לא ידעתי איזה ואיך. למדתי משהו :-)

לגבי ריפודי העור, החומר של CG מוכר לי היטב, אכן חומר מומלץ, אבל נראה לי שכאן זה לא הסתכם

בריסוס וניגוב עם מיקרופייבר, אלא תהליך קצת שונה. אני טועה?

ואם כבר ריפודי עור, יש מה לעשות מלבד לצבוע מחדש, מקומות בהם הצבע דהה/ירד באופן נקודתי?

לדוגמא ברוב משענות היד זה קורה, או באיזור שיש לחצנים, ואז השחיקה מוגברת באיזור קטן מאוד,

ושם דוהה הצבע, בעוד ששאר המשטח במצב טוב.

1. בוצעה כאן עבודה דיי יסודית על ריפודי העור, שכן אלו היו ממש מלוכלכים והסדקים היו מלאים שומן ולכלוך קשה. בוצע ניקוי פעמיים עם מברשת ייעודית ולא עם מטלית, מטלית לא מגיעה לתוצאה קרובה אפילו למה שמברשת יעודית תספק.

לאחר מכן 2 יישומים של קונדישינר, העור היה יבש וממש הרגיש קשה, הלחות החזירה אותו לחיים והעניקה לו חלק מהגמישות חזרה.

2. במקומות בהם הצבע ירד, יש פתרון יעודי אחד ויחיד (מלבד צביעה כללית) והוא מוצר יחודי של סוויסווקס שמכיל גם כן פיגמנטים של צבע, והוא מגיע בהזמנה אישית ובהתאמה מלאה לצבע הריפוד שלך, מתאים לתיקון נקודתי, נראה מקורי לחלוטין, ומשמר את המראה והתחושה של העור המקורי.

תעשה על זה גוגל אני מאמין שתתרשם לטובה Swissvax Leather Healer

פורסם

vix לפי התגובות שלכם בשרשור הזה (רעיון, להתחיל לחתום את השם של מי שמגיב בסוף כל תגובה, אני לא יודע איך להתייחס אליכם, יחיד\ רבים\ חברה) השאלה המתבקשת היא מתי מוצרי swisswax יגיעו (לא לשימוש עצמי שלכם). (ומה עוד מחכה לנו ...)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

פפשוט מדהים, כל הכבוד, ביצוע ברמה עולמית, הירידה לפרטים מטורפת, מקצוענים אמתיים!

הרכב חזר למצב חדש. המשיכו כך.

C4 1.6 thp exclusive Made in France- Prefected in my garage

• תוכן חדש...