Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מקווה שאני בפורום הנכון.. אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים לרכב וקצת הלכתי לאיבוד בין כל ההצעות.

קודם כל- יש לי פורד פיאסטה טרנד 1.4 מודל 2011 עם רמקולים מקוריים. אני שומע את כל סגנונות המוסיקה (עם דגש קל על רוק).

כרגע כשאני שומע שירים כל כמה זמן יש מין זמזום מציק כזה מהרמקולים בחלק מהשירים ולכן אני רוצה לשדרג. זה קורה בשירים שונים וכל פעם במקום אחר... מצטער אם זה לא מובן כל כך אבל קצת קשה לי לתאר את הבעיה. מעבר לפתרון לבעיה הזו אני מעוניין שישמעו גם יותר טוב את הבאסים.

אלה הדגמים שהציעו לי בינתיים:

1) Focal Access AC165

1100 ש"ח

2) Herz GSK 165.3

850 ש"ח

3) Golden Audio M165

750 ש"ח

כמובן שהצעות לדגמים אחרים שיכולים להתאים לדרישות יתקבלו בברכה. התקציב הוא בעיקרון עד 1000 ש"ח אם אפשרות לחרוג בעוד 100-200 ש"ח במידת הצורך (למרות שאם אין הבדלים תהומיים אני מעדיף אפילו לחסוך). האם כדאי לי לשדרג רק את הרמקולים או להוסיף גם סאבוופר?

אנא עזרתכם. :)

תודה רבה!

פורסם

^ תודה על התגובה.

עוד המלצות?

דרך אגב, היתה שגיאת כתיב השני הדגמים הראשונים שרשמתי. זה הדגם המעודכן:

1) Focal Access CA165

1100 ש"ח

2) Herz DSK 165.3

850 ש"ח

פורסם

תשמע לא היית ברור כל כך בתיאור הבעיה שלך , ( לא באשמתך כמובן) אבל תראה, להמליץ לך על רמקולים אני לא יכול כי אני מכיר רק כמה דגמים ספציפיים ששמעתי ואני יכול להמליץ עליהם והם לא בתקציב שלך , אבל אני יכול להגיד שאל תמהר לחשוב שעם תחליף רמקולים ייפסק הזמזום הזה שאתה מדבר עליו, יכול להיות שזאת בעיה במערכת של האוטו.. או בחיבורים או המון דברים אחרים יכולים להיות.. סתם שתדע ככה ליידע כללי.. תחליף בכל מקרה תקציב של 1000 שקל במקום רמקולים מקוריים אתה תרגיש הבדל משמעותי מאוד ואתה בטוח תהנה, ועם זה יימשך תלך למישהו שמבין שיבדוק לך את כל החיבורים והכל

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

אני בלי שום קשר רציתי להחליף את הרמקולים למשהו שיתן קצת יותר באס וישמעו יותר טוב, התקלה זה סתם על הדרך...

אבל תודה על ההצעה.

פורסם

היי,

תודה רבה על כל העזרה!! בסוף קניתי את הרמקולים של הרץ - Hertz DSK 165.3 :D

למי שמעוניין, העלתי ליוטיוב השוואה בין שני הרמקולים (הקלטתי את הסרטון הראשון עם המצלמה של הנקסוס 4 תוך כדי נסיעה בדרך למוסך ואת השני אחרי שיצאתי ממנו). כמובן שבשני הסרטונים כיוונתי את הרמקולים לאותה עוצמת קול. לצערי המתקין שיחק קצת עם הבאסים של המערכת אז ההשוואה לא הכי מהימנה שיש :shock:

אבל בכל מקרה שומעים שיש הבדלים באיכות...

רמקולים מקוריים:

ra1wckdIIjI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

רמקולים חדשים של הרץ:

a6KAhm93QUs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בתהליך הפירוק של הרמקולים המקוריים היה צורך תכל'ס לפרק אותם אז לא קיבלתי אותם כמו שנאמר לי בהתחלה אז המוכר אמר לי שהוא יתן לי רמקולים תואמים על חשבונו כשאחליף רכב...

הוצע לי גם לקנות זוג רמקולים נוספים של הרץ ("6-9 אאל"ט) למגש האחורי ב 750 ש"ח לקבלת חווית שמיעה טובה יותר, אבל נראה לי שאני אוותר בשלב זה.

תגידו אם אתם רוצים שאני אעשה עוד בדיקה עם הרמקולים החדשים.

פורסם

תתחדש.

אני מניח שאין לך מגבר ברכב.

השדרוג המתבקש הבא (אם תרצה, כן?) הוא התקנה של מגבר.

לגבי השאלה על הסאב, תהיה חייב מגבר ע"מ להפעיל אחד ברכב.

מתחדשת*

• תוכן חדש...