Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החזרה של שער חשמלי לחיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אולי זה לא היה הכי מובן מהכותרת, מצטער.

יש לי בבית שער חשמלי בכניסה לחנייה שכבר כמה שנים טובות לא השתמשנו בו.

עד כמה שאני זוכר מתי שהפסקנו להשתמש בו הוא עבד עדיין

עבר הזמן והחלטתי להתחיל לנצל את החנייה שיש לי בבית במקום לחנות ברחוב, אבל מאז מישהו שיחק בשלט ועכשיו הוא לא פותח את השער

בתוך השלט יש מספר סוויצים שככל הנראה קובעים את התדר או קוד כלשהו שאחראי על הסנכרון בין השלט למקלט בשער.

ככה זה נראה: http://www.dooropenersdirect.co.uk/thumbs.php?src=images/TXS1%204.JPG&w=500

http://www.dooropenersdirect.co.uk/thumbs.php?src=images/TXS1%203.JPG&w=500

זה אותו השלט בדיוק.

אני מאמין שהבעיה היא פשוט בגלל המיקום של כל אחד מהסוויצים.. בוודאות הוא שונה ממה שהיה פעם כי לא מזמן אח שלי גם רצה לסדר את השער ושינה את הסדר.

מקווה שלמישהו יש כאן ניסיון או יכול לעזור לי בזה :)

השער הותקן לפני 13-14 שנה ככה שאני לא זוכר אפילו ממי הוא הורכב

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

תמיד אפשר לנסות את כל האפשרויות (1024 אפשרויות, אם יקח 5 שניות לכל אפשרות אז כל הסיפור יקח שעה וחצי).

אתה יכול להתחיל בלנסות את האפשרויות ה"יפות" שמתקינים בד"כ אוהבים (כולם לאותו צד או אחד כן ואחד לא).

אבל יכול להיות שיש בעיה נוספת...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

חשבתי על זה כעל המוצא האחרון. מקווה שאני לא אגיע לזה :p

פניתי לכאן גם בהנחה שאולי מי שמבין בזה קצת ידע להכווין אותי לגבי איזה עוד דברים כדאי לבדוק.

אם אני אפתח את הקופסא של המנוע (שככל הנראה יושב שם גם המקלט), יש מצב שגם עליו יש משהו כמו הסוויצ'ים בשלט שיש בו את הצירוף המתאים? או שזה משהו פנימי במעגל?

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

פניה ליצרן השער תוכל לפתור את הבעיה. הוא יוכל להגיד לך מה אמור להיות בשלט.

כל דבר אחר יהיה בגדר ניחוש.

לנסות את כל המפסקים יכול להיות קצת בעייתי. האם השער באמת תקין או שאתם רק חושבים שהוא תקין?

פורסם

תפתח את המכסים של הבקר ותמצא את המקלט (יש לו אנטנה שלרוב היא סתם חוט בודד שמחובר רק בקצה אחד). חפש אותו לפי הדגם בגוגל ותמצא את התשובה.

• תוכן חדש...