Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בתמונות של ה"לפני" זה נראה כאילו השתמשו ברכב להעביר בקר :lol:

כל הכבוד על העבודה המקצועית והקפדנית!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הכבוד, עבודה יפה מאוד!

עם מצב כזה נורא ברכב גם החומרים "היוקרתיים שלי" כנראה לא היו עוזרים והייתי מביא את נשק יום הדין כמו סבון כלים או סינטבון (לכתמים קשים)

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

כבוד! שאפו רציני על העבודה.

אגב - צחוק צחוק, אין פסול מלהשתמש בסבון כלים אם אין שכבת ווקס/אוטם, או אם מתכננים ליישם כזה, להפך, הוא ממיס את השומנים והלכלוך בצורה מצויינת, רשמתי כבר מספר פעמים זאת.

לא יודע אם הייתי משתמש במסיר שומנים, אבל בוודאות שלא הייתי משתמש במוצר ״יוקרתי״, המצב היה קטסטרופלי

פורסם

עבודה יפה ותוצאה מעולה, אבל נסייג ונזכיר שמדובר ברכב עבודה עם חומרים בהתאם. סביר להניח שהפלסטיקים ברנו ספראן לא היו מגיבים טוב באותה מידה לסנט-מוריץ.

חוץ מזה רואים שמזמן לא עשית מילואים - ה"לפני" שלך זה בערך חודשיים שירות של קנגו צבאית. it gets worse. :lol:

סע בדרכים טובות והמשך לעשות קניות מוטוריות חכמות. :mm_yeah:

פורסם

אין מניעה בשימוש בחומרים כאלה על פלסטיקים כאלה "קשוחים"

חומרים מהסוג הזה על דיפונים עדינים יותר ברכבים כמו פולקסווגן , יונדאי וקיה החדשות זה היה מגיב אחרת לגמרי.

פורסם

שאפו איציק, אני חושב שמול לקוחות אין הזדמנות שנייה לעשות רושם ראשוני טוב, ורכב מתוחזק ונקי (יחסית למקצוע) בהחלט תורם לזה.

אני שב ומציע מדבקות רשת להצללה ולפרסום העסק. אני יודע שאתה לא אוהב את זה, אבל זה חשוב.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

סוף סוף אחד שמעריך את הרנו קנגו באמת.

עדיין אין לי 22 וכבר הייתי על הסף של לקנות את הקנגו שלנו (רכב מהעבודה) לשימושי הפרטי,

אך לרוע המזל בעבודה של אבי התחרטו והחליטו שלא למכור לי את הרכב,

אך לפחות ההשקעה שלי ברכב לא ירדה לטימיון, הרכב נשאר בבית ועדיין משמש אותי ואני נהנה להמשיך לטפח ולהעניק

לרכב הזה אהבה.

שיפור ענקי עשית לרכב, הצלחת לרגש אותי, פשוט כך ואני לא מגזים!

דיטיילינג ועוד קצת תוספות חיצוניות אולי יביאו את הקנגו שלך למראה כמו של הקנגו שלי: :lol:

au3x4hyd9tn3z9yy1qr9.jpg

גם אם תחליט שלא לשפצר מעט את המראה המקורי של הרכב שלך לך על דיטיילינג, זה יעשה פלאים לך וליפייפיה שלך.

אם תצטרך עזרה בכל נושא צור איתי קשר אנסה לעשות בשמחה.

שלומי.

פורסם
סוף סוף אחד שמעריך את הרנו קנגו באמת.

עדיין אין לי 22 וכבר הייתי על הסף של לקנות את הקנגו שלנו (רכב מהעבודה) לשימושי הפרטי,

אך לרוע המזל בעבודה של אבי התחרטו והחליטו שלא למכור לי את הרכב,

אך לפחות ההשקעה שלי ברכב לא ירדה לטימיון, הרכב נשאר בבית ועדיין משמש אותי ואני נהנה להמשיך לטפח ולהעניק

לרכב הזה אהבה.

שיפור ענקי עשית לרכב, הצלחת לרגש אותי, פשוט כך ואני לא מגזים!

דיטיילינג ועוד קצת תוספות חיצוניות אולי יביאו את הקנגו שלך למראה כמו של הקנגו שלי: :lol:

au3x4hyd9tn3z9yy1qr9.jpg

גם אם תחליט שלא לשפצר מעט את המראה המקורי של הרכב שלך לך על דיטיילינג, זה יעשה פלאים לך וליפייפיה שלך.

אם תצטרך עזרה בכל נושא צור איתי קשר אנסה לעשות בשמחה.

מדהים,איך הופכים אוטועבודה שכזה לפנינה.

פורסם

איציק, על מנת שתקבל קצת יותר השראה מתמונה אחת הנה לינק, במיוחד בשבילך

עם תמונות של הקנגו שלי.

בעבר הייתי צריך לקנות אותה ולבסוף הבריזו לי עם המכירה והיום אני מחזיק בסיוויק (לפי איך שהקנגו נראית תהיה

בטוח שהסיוויק לא מוזנחת ולא מקופחת :lol: ).

לשאר המגיבים, גם אתם מוזמנים להציץ.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477403

שלומי.

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...