Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין לרכוש צמיגים לרכב הנ"ל וחשובה לי דעתכם בנושא:

מידות:175.65.14.

אני מחפש צמיגים לרכב של אשתי לנסיעה בינעירונית/עירונית מתונה בלבד (לכן עדיף צמיג חסכוני בדלק ועם WEAR נמוך).

לאחרונה קיבלתי הצעת מחיר על צמיגי KUMHO AUTOGRIP 100 במחיר של 200 ש"ח לזוג,האם צמיג זה מומלץ או שישנם אחדים אשר טובים ממנו באחיזה על יבש/רטוב.

תודה לעונים.

פורסם

המחיר זול מאוד, אפילו אם טעית ומדובר על מחיר לצמיג אחד ולא זוג. תבדוק שוב כנראה שטעית.

אני קניתי לפני מספר ימים ארבעה צמיגים continental contact 2 ללנטרה שלי במידה זהה ב 300 ש"ח לצמיג באשקלון. מרגישים מצויין.

פורסם

לאחר חיפוש נרחב באתר של KUMHO אין זכר לצמיג מדובר שכזה (AUTOGRIP) אלא זו חברה בפני עצמה שנקראת כך (די עלומת שם) ושחיפוש על צמיגה מניב תוצאות לא כלכך סימפטיות (בלשון המעטה).

אני מחפש 2 צמיגים סבירים שמתנהגים טוב ברטוב וטוב ביבש ועלו לי כמה תוצאות אז אשמח להשוואת מחירים באיזור המרכז

FALKEN ZE912

GOODYEAR DURAGRIP

GOODYEAR GT3

בוצעה בדיקה תחת אתר TIREREVIEWS והוא מספק תוצאות שונות על צמיגים אלו (ע"י אנשים שונים ולכל אחד חוו"ד שונה),לכן אשמח לדעת מה טווחי המחיר של צמיגים אלו,מה ההמלצות עליהם,מי מחזיק יותר זמן/WEAR ומי יותר חסכוני בדלק/אוחז יותר.

תודה לעונים

• ספונסר פורום
פורסם

פאלקן 912 צמיג טוב במחיר טוב, בהחלט שווה בדיקה.

חוץ מזה אם אתה מחפש תמורה טובה למחיר אז גם הצמיגים של מקסיס יוכלו להתאים. צמיגים לא ספורטיביים אבל לא סיניים, מחזיקים הרבה זמן.

לגבי מחירים באזור המרכז, תסתכל כאן:

http://www.tiredeal.co.il/web/8888/nsf/FILTERS.TAF?PRO4=&did=1518&_UserReference=A80B40E19493071F523588FB&Type=&Attribute1=175&Attribute2=65&Attribute3=14&search=%EE%F6%E0+%F6%EE%E9%E2

טיירדיל יוכלו לעזור לך למצוא צמיגים טובים במחיר טוב. דבר איתם, הם באמת מבינים בצמיגים ולא ינסו למכור לך צמיג לא מתאים. שים לב שלחברי הפורום מגיעה הנחה נוספת על המחירים שמופיעים באתר.

פורסם

אכן התקשרתי לטיירקלאב והמליצו לי את הצמיגים הנ"ל:

KLEBER HP3

GOODYEAR EfficientGrip Performance אשר מגיע בתצורת T (עד 190) והוא הבטיח לי שזה צמיג יותר טוב/חסכוני/בעל בלאי מופחת מאשר כלל הצמיגים (כמו GOODYEAR GT3 או DURAGREEP).

האם ההבדל בין T לH הוא עד כדי כך משמעותי/נחוץ??

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

T ו-H זה קודים של מהירות מרבית לצמיג. T עד 190 קמ"ש, H עד 210 קמ"ש.

ברכב כמו האלנטרה זה לא קריטי לדעתי ואפשר לקחת צמיג עם T.

הגודייר צמיג טוב אבל השאלה היא מה המחיר שקיבלת עליו?

פורסם

שלום,

אני יכול להמליץ לך על Nitto nt 650 שהוא צמיג תוצרת יפן בעל אחיזת כביש ברמה גבוהה ובמיוחד בדרכים רטובות ומצטיין ביכולת בלימה והפחתת מהירות במקרי חירום.

לפרטים נוספים אתה מוזמן לפנות אלי.

פורסם

חברים,

אודה לתגובה בנוגע לקוד המהירות ביחס לרכב,האם בהתקנת צמיגים חדשים כדאי להתחשב בקוד מהירות שנקבע לרכב (מסוג H ולא מסוג T ולהתקין צמיג מסוג T כדוגמת ה GOODYEAR EfficientGrip Performance במקום צמיג מסוג H?

האם הדבר יכול לפגום בתצרוכת דלק/כל נושא אחר (כמו טסט רכב למשל)?

• תוכן חדש...