Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לפני טיפול 135K ורוצה להחליף שמן גיר, כיוון שצבע השמן הפך לחום (החלפה קודמת ב 90K, לפני 3 שנים)

מצאתי בפורום טויוטות תיאור DIY של החלפה מלאה של שמן גיר, כולל פרוק הקרטר וניקוי מגנטים והחלפת הפילטר.

http://www.toyotanation.com/forum/132-9th-generation-2003-2008/325325-diy-2003-2008-corolla-matrix-vibe-transmission-fluid-strainer-replacement.html

מה שחשבתי לעשות זה החלפה מלאה, לא כולל פירוק הקרטר.

ההחלפה לא ניראית מסובכת מדי, והיא מוציאה גם את כל השמן בטורק, ומבטיחה שמן נקי ורענן

התהליך שחרור הצינור מהמחזיר והזרמת 2 ליטר נוספים לא נראה מסובך מדי

מה דעתכם? החלפה מלאה או חלקית? בהתחשב שהשמן הקיים בגיר שלי חום

פורסם

אל תשחק יותר מדי בגיר,תבצע החלפה חלקית ותקפיד לבצע כל שנה החלפה חלקית,זה יגרום לבעיה בגיר,אבל כן יחליף את השמן שעשה את שלו.

פורסם
אל תשחק יותר מדי בגיר,תבצע החלפה חלקית ותקפיד לבצע כל שנה החלפה חלקית,זה יגרום לבעיה בגיר,אבל כן יחליף את השמן שעשה את שלו.
למה אתה מתכוון?

ביום ראשון האחרון ביצעתי החלפה מלאה של שמן גיר + פירוק הקרטר + ניקיון המגנט.

(מאזדה 6 2006 2.0L 150,000KM )

לאחר התלבטויות רבות אם להחליף או לא להחליף, החלטתי להחליף (השמן לא הוחלף אף פעם וצבעו היה "עייף" ושחור) ואני לא רואה שום בעיה.

ההחלפה בוצעה אצל "ספי גירים אוטומטיים" בפתח תקווה, והשירות + ההסבר + המחיר היו מצויינים, ואני ממליץ על החלפה מלאה לפחות עכשיו, והחלפה הבאה החלפה חלקית.

אישית אני רוצה לפעול לפי המלצתו של ספי ולבצע החלפה כל 40,000 ק"מ.

ובהזדמנות זו אני רוצה להודות לספי על השירות המקצועי וההסברים שמסביב שקיבלתי ממנו, הנסיעה מקרית מלאכי לפתח תקווה השתלמה בהחלט.

• תוכן חדש...