Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא היו עוד לקוחות, גם בגלל החגים וגם בגלל שאנשים עוד לא מכירים אותי, כרגע אני מתפתח ויש עוד ועוד עבודה.

וגם מאוד מאוד קשה לעבוד חודש שלם בשיפוצים זאת עבודה מאוד פיזית.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קשה, אבל אתה מנסה לבנות את עצמך.

אני כבר עברתי את השלב של הלעבוד קשה, הייתי מפקח על הצוותים, אוסף צ'קים ומטפל בעיקר בבעיות מול ספקים ולקוחות, אבל, באפריל החלטתי לצאת לדרך חדשה, להתחיל מחדש עם קונספט שונה, אני עובד גם 14 שעות ביום, אני עושה הכל, בונה צוותים משמעו, מלמד את הפועלים, אני מזיע כמו חזיר, מתלכלך, נפצע ועדיין לומד. אין תירוצים, זה הזמן לבנות את היסודות, אני מסתכל על עצמי מהצד וחושב שאני יכול לעשות יותר, מאז אפריל עם החברה החדשה כבר עשיתי 5 עבודות גדולות, אני מדבר על בתים שלמים, ריצוף, חלונות, מטבח, חדרי אמבטיה, שינוי מבנה, עיצוב חוץ וכל מה שיש, נכון לרגע זה, אין לי חופש, אין לי מנוחה, יש לי 3 לקוחות שמחכים שאתחיל אצלהם.

תכוון גבוהה, כמו שכתבתי, התחלתי מכלום ומכרתי את עצמי, עשיתי עבודות שבקושי הרווחתי משהו ואני מדבר על לכסות הוצאות, אבל חדור מטרה ידעתי שככה אני בונה את עצמי.

תבין, בין הלקוחות שלי היו דסטין הופמן, ברונו מארס וג'ו מונטנייה.

אל תתפזר עם הוצאות, אתה בתחום שבו אפשר לעשות המון כסף אבל צריך לחסוך ולהשקיע חזרה בעסק, רק התחלת, תיקח שנתיים של קריעת תחת.

שים לעצמך מטרה, 5 שנים קדימה, איך אתה רואה את העסק, את עצמך?

תעבוד עד שתתעלף, נשבע לך היו לי ימים שחזרתי מפגישות עם לקוחות פוטנציאלים אחרי חצות, לקחתי עבודות 150 ק"מ מהבית, קמתי ב4:30 בבוקר כל יום.

עבודה קשה, מסירות ורצינות, תתמיד.

אל תשכח שלקוח חדש יתן לך מקדמה, משמעו אוויר לנשימה, תנסה לעבוד מהר ואיכותי, תוך כדי תקדיש חצי שעה ביום להשיג עוד לקוח, תכין תמיד עבודה נוספת לעתיד.

אני לא יודע מה אתה עושה ואיך אתה עושה את זה, אבל תרגיש חופשי להתייעץ בנוגע לכל תחום.

תמצא משהו שבו ממש תתמקצע כמו שרברבות או חשמל, תקרא, תלמד עוד ועוד, אני מסתכל על כל בעל מקצוע, שואל שאלות ולומד.

שיהיה המון בהצלחה

haters will hate

פורסם

מה עושים???? אני על הסף של לקחת הלוואה בשוק האפור.

עדיף שתיקח גפרור ונפט ותשרוף את העסק. הנזק יהיה הרבה יותר קטן. באמת. אל תחשוב אפילו על ללמוד את זה בדרך הקשה.

זה נכון שהמדינה שונאת עסקים קטנים? כי אחרת אני לא מבין למה אני צריך לעבור את הטרטור והתסכול הזה.

כן. ליתר דיוק - המדינה שונאת יוזמה אישית מכל סוג. גם אם תרצה ליבא לבד רפידות לבלמים תיתקל באותה גישה עויינת שאין לה שום סיבה ענינית.

אתה צריך לפנות לסניף שלך ולא לסניף אחר. ואם בבנק שלך עושים פרצופים, תנייד.

מנסיון - נכון מאד.

(אני במינוס כבר 15 שנים ברציפות, מה זה אומר?)

זה אומר שהבנקים מרוויחים ממך הרבה כסף כבר 15 שנה. כל פעם אני מופתע מחדש מזה שיש אנשים שכל כך אוהבים את הבנקים שהם מממנים אותם בקביעות.

דני

פורסם

להיות עצמאי ישר בארץ זה על גבול ההתאבדות.

כולם מנסים לזמבר אותך מכל כיוון.

לגבי הלוואה לעסק, תלך אך ורק לסניף שלך.

סניף אחר לא יסתכל לכיוון שלך ולא יבוא לקראתך כי אף אחד לא מכיר אותך ואת מוסר התשלומים שלך.

ולכן לא יקח סיכון.

במידה ועושים לך פרצופים אפשר באמת לעבור לבנק אחר, עד כמה זה יעזור לך אני לא יודע, כי גם שם יתחסו אלייך בתור לקוח חדש.

עם בכל זאת אתה עובר, אז רק לבנקים הקטנים, הגדולים לא ממש מעונינים בך, המחזור הכספי שלך קטן מידי.

תמשיך להיות מחושב ואל תוותר, לצערי זה לא ניהיה יותר קל.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

Nightstalker, אין לו מה להפסיד בללכת לבדוק בבנקים אחרים.

בתחילת השרשור הבאתי דוגמה כזו.

מצטרף להצעה של lesles לבדוק ביחידה להכוונת חיילים משוחררים מה הם יכולים להציע.

מה שלא יהיה ללכת לשוק האפור/שחור/אדום לא כדאי. עדיף לעבוד כמו חמור בניקוי מכוניות/בניין וכו' ולהרוויח שכר מינימום, לחיות במינימום האפשרי מאשר לקחת סיכון כזה.

פורסם
אני במינוס כבר 15 שנים ברציפות, מה זה אומר?

יכול לומר כמה דברים:

1. יש לך תנאים מועדפים ובכללם ריבית משיכת יתר נמוכה כי אתה עובד בנק

2. המינוס שלך לא משמעותי ועל כן לא עולה לך הרבה, ולכן אתה מחזיק אותו למרות שיש לך פקדונות, לצורך גמישות.

3. אתה בנקאי ממש גרוע :p

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מימון ישיר.

כל חברות האשראי (אפילו אם אתה לא מחזיק כרטיס שלהן)

רוב הסיכויים שתקבל מהן כסף.

בתנאים איומים ונוראים. ובריביות שחיטה.

רק אם אין לך ברירה אחרת.

יש לך עבודות להראות? אתר אינטרנט/דף פייסבוק?

אנחנו לא כ"כ מתכננים שיפוצים בקנ"מ שאתה עובד בו, אבל אם תספק חומר רקע ופרופיל חברה, אנסה להפיץ את כשוריך בקרב הקולגות שלי.

לא מבטיח כלום, מלבד לנסות...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

זה אומר שהבנקים מרוויחים ממך הרבה כסף כבר 15 שנה. כל פעם אני מופתע מחדש מזה שיש אנשים שכל כך אוהבים את הבנקים שהם מממנים אותם בקביעות.

דני

מרבית העסקיים הפרטיים בארץ נמצאים מרבית החודש במינוס (בתחומי המסגרת כמובן).

מסעדה סבירה שמוכרת בחצי מליון בחודש, רוכשת מוצרים ושרותים ומשלמת משכורות מידי חודש לפחות בגובה של 400K בחודש.

אתה לא באמת מצפה שבחשבון העו"ש של המסעדה יהיו חצי מליון ש"ח במזומן בשביל "לא להכנס למינוס".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יכול לומר כמה דברים:

1. יש לך תנאים מועדפים ובכללם ריבית משיכת יתר נמוכה כי אתה עובד בנק

2. המינוס שלך לא משמעותי ועל כן לא עולה לך הרבה, ולכן אתה מחזיק אותו למרות שיש לך פקדונות, לצורך גמישות.

3. אתה בנקאי ממש גרוע :p

1. ו 2. לא

3. - הסנדלר הולך יחף. (השוורמאי - צמחוני)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

קודם כל תבדוק מה עם הפיקדון. יכול להיות שאתה יכול לנצל אותו לעסק.

שנית, בודקים את החשבון הפרטי שלך כי אתה עצמאי ולא חברה בע"מ. העסק זה אתה.

אף בנק לא יתן אשראי גבוה ללקוח עסקי עם ותק של חודשיים ועם רזומה של עבודה אחת בלבד. אתה צריך לשריין לך ערבים לאשראי ולהגיד לבנק שאתה מודע לזה שמדובר בעסק חדש ובסיכון גבוה ושאתה מוכן להעמיד ערבים לשביעות רצונם. גובה הסכום שיינתן והריבית הם פונקציה של הסיכון שלך ולא של שום דבר אחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מרבית העסקיים הפרטיים בארץ נמצאים מרבית החודש במינוס (בתחומי המסגרת כמובן).

מסעדה סבירה שמוכרת בחצי מליון בחודש, רוכשת מוצרים ושרותים ומשלמת משכורות מידי חודש לפחות בגובה של 400K בחודש.

אתה לא באמת מצפה שבחשבון העו"ש של המסעדה יהיו חצי מליון ש"ח במזומן בשביל "לא להכנס למינוס".

נכון אני גם בא מעסק שההוצאות השוטפות הן אסטרונומיות. אם יש לי חודש שהמחזור עומד על מתחת לחצי מיליון אפשר לסגור באסטה וללכת הביתה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אם יש לעסק מחזור של חצי מליון ונתקלים במחנק מזומנים קל, הבנק לא יהסס לרגע לשחרר אשראי, מזה הוא חי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה רוצה להתפתח ולגדול - מעולה !

עכשיו תנסה לשכנע שאתה מסוגל וזה לא רק חלום.

אם אילו כלים אתה מנסה לשכנע ?

ניסיון קודם בתחום ? אין לך

רשימת לקוחות קודמת ? יש לך רק אחד

פנקסי מעמ, ביטוח לאומי ? עדיין אין לך

השקעה מהכיס שלך בעסק ? לא כי אין לך

חברים שמוכנים להמר עליך ? שותף ? גם לא

אז למה שבנק יתן לך ולא לי ? אולי גם אני יודע לבנות דק ? אתה יודע מה ??? אני בידיוק חושב לקנות אחד אבל יקר מידי - אני אלך לבנק ואגיד שאני מומחה בתחום ואני צריך לפרסום ולחומרים ולכלים - כך אממן את הרכישה.

נראה לך הגיוני ?

בטוח שיש לך כלים מספיק טובים כדי לייצר לפחות עוד דק אחד.

בטוח שאתה יכול ללכת מבית לבית ולהתיע את השרותים שלך, מקבלן לקבלן וכו' - תצבור קצת ניסיון וקצת "הוכחות" פורמליות ואז לך לבנק.

חוץ מזה לא כך מקימים עסק, רק מרצון והלוואה. האם התעניינת בליווי לצורך הקמה ? יש את מת"י ויש אפשרות להגיע דרך הכוונה של חיילים משוחררים ודרך משרד התעשיה.

פורסם
אם יש לעסק מחזור של חצי מליון ונתקלים במחנק מזומנים קל, הבנק לא יהסס לרגע לשחרר אשראי, מזה הוא חי.

ואז הוא גם תופס אותך באגוזים וכשהוא קצת נבהל הוא סוגר את היד וזה כואב.

זו הסיבה שאני עובד על פלוס בחשבון ולא נמצא אף פעם במינוס בעסק. זה היה תהליך לא פשוט להגיע למצב הזה אבל זה שווה הרבה מאוד.

כשרציתי מימון לציוד חדש ולהרחבה קיבלתי בלי בעייה את כל הסכום שרציתי בלי בעיות ובלי בטחונות מעבר למשכון המבנה, כשאני בא לספק חדש והוא מוציא דו"ח אין לי בעייה לקבל מה שאני רוצה ובסך הכל צורת העבודה הזו מוזילה לי הרבה את העלויות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...