Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממליץ לך שאם עשית רווח של 9000 החודש, פשוט קח את הכסף וצא מהמינוס.

נסה להכניס לחשבון כמה שיותר כסף ולהוציא ממנו רק מה שבאמת צריך כדי שיראו שאתה לא מתפרע.

אולי זה ייקח כמה חודשים אבל בסוף תצליח לאזן את החשבון.

ויש לגמרי משהו בזה שצריך להיראות עשיר כשהולכים לבקש הלוואה.

הבנק רוצה לדעת שאתה תחזיר לו את הכסף ולא תהפוך לבעיה.

כשאני הלכתי לבקש הלוואה לפני חודש וקצת בשביל רכב, הייתי צריך להראות להם דו"ח רווח והפסד של 3 חודשים ודף חשבון של כמה חודשים בחשבון האישי שלי.

אם הם לא היו רואים שאני מרוויח כמו שצריך ויש לי פוטנציאל גבוה להחזיר את ההלוואה, לא הייתי מקבל כלום.

ברגע שהראיתי להם שיש לי את היכולת להחזיר בלי בעיה ושההחזר של ההלוואה הוא רק שמינית מכלל ההכנסות שלי, לקח להם 3 ימים לאשר את ההלוואה.

אגב, חוץ מהאוטו אני לא קונה שום דבר לעסק עם אשראי או בתשלומים.

אני צריך עכשיו לפטופ חדש אז אני מחכה שייכנס כסף מספיק בשביל לחיות חודשיים ברוגע וגם שיהיה לפטופ שישולם במזומן.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנסה לענות לכול מי שחיפש תשובות.

SLS:

אם אילו כלים אתה מנסה לשכנע ?

ניסיון קודם בתחום ? אין לך -7 שנים של ניסיון סה"כ.

רשימת לקוחות קודמת ? כ-10 לקוחות חוקיים ועוד מעל ל100 לקוחות שעשיתי בשחור.

פנקסי מעמ, ביטוח לאומי ? עדיין אין לך. יש ויש

השקעה מהכיס שלך בעסק ? לא כי אין לך. יש ויש.

חברים שמוכנים להמר עליך ? שותף ? לא ולא מחפש שותפים.

במה אתה מתכוון ליווי והכוונה? סה"כ לא מדובר פה על עסק לבניית רקטות לחלליות.

יוסי פרנקוס

ה9 אלף שאני מרוויח במשך החודש נעלמים עוד באותו היום, לדוגמא השבוע היה לי עבודה של יום- עשיתי 3000 שקל, 2000 הלכו לשכר דירה וכול שאר ה1000 הלכו על דלק-אוכל-חובות בין משפחה.

אתמול היה לי גם עבודה, עבדתי שעתיים והרווחתי 600 שקל, שקל מזה לא נשאר עוד באותו היום.

באשראי אני כבר מעל שנתיים לא משתמש.

לגבי הלוואה ממשרד הביטחון, התנאים שם יותר קשים מלנסות לקבל אישור להרוג בני אדם, אני לא עומד אפילו ברבע מהקריטריונים שלהם, האם עדיין לנסות ולשלוח את הבקשה? אולי מפלצת הספגטי תרגיש חמלה כלפי ויתנו לי הלוואה?

סה"כ אני צריך 5-7 אלף בשביל להניע.

http://www.hachvana.mod.gov.il/pages/documents/tfs01_inst.pdf

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

מה לגבי הגדלת מסגרת האשראי למשיכת יתר? אמנם תשלם ריבית נשך כמה חודשים, אבל זה עדיין לא שוק אפור.

אתה עדיין יכול לנסות את חברות כרטיסי האשראי כפי שהמליצו לך, אפילו שאתה לא משתמש בכרטיס אשראי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בשביל להגדיל את מסגרת האשראי הוא יצטרך להראות שיש לו משכורת מתאימה למסגרת.

אם הוא לא קיבלו את הטענות שלו עבור הלוואה אז אני בספק שיקבלו אותם עבור מסגרת.

אבל בהחלט שווה לנסות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יוסי פרנקוס

ה9 אלף שאני מרוויח במשך החודש נעלמים עוד באותו היום, לדוגמא השבוע היה לי עבודה של יום- עשיתי 3000 שקל, 2000 הלכו לשכר דירה וכול שאר ה1000 הלכו על דלק-אוכל-חובות בין משפחה.

אתמול היה לי גם עבודה, עבדתי שעתיים והרווחתי 600 שקל, שקל מזה לא נשאר עוד באותו היום.

אז זה לא רווח, אלא הכנסות.

רווח זה מה שנשאר לך בכיס בסוף החודש.

כרגע הרווחים שלך הם 0 או קרובים לאפס, וזה אומר שאתה לא תוכל לשלם החזר הלוואה אם יתנו לך את ההלוואה. הבנקים יודעים את זה ומחכים שתגיע לרווחים שכן יאפשרו לך לספוג את העלות החודשית של ההחזר.

פורסם

לא נכון, זה רווח, הכנסות מול הוצאות, צריך לשים את הוצאות התפעול של העסק מול ההכנסות, מה שנשאר זה רווח, הבחור מספר שאת הרווח הוא מוציא על דברים אישיים.

לדוגמא:

בחודש יוני הכנסתי 48k$ לעסק, ההוצאות התפעוליות שלי היו 31k$.

משמעו, 17k$ רווח.

הוצאות המחיה שלי היו $4.5k.

מסעדות וקניות בסופר $3.5k

בגדים וסתם קניות $2k

סופ"ש בווגאס $3k.

מה היה הרווח של העסק באותו החודש?

לא 4 אלא 17, ההוצאות הפרטיות שלי לא נחשבות הוצאה עסקית או עלות עסקית.

מה שנשאר לי בבנק אחרי ששילמתי לפועלים, לספקים ולרשויות המס, זה המספר.

אבל כרגע ידידנו נמצא במצב שבתור אדם סך ההוצאות שלו גדול מההכנסות.

מה שתמיד לוקחים בחשבון במתן הלוואה הוא income-debt ratio.

יחס ההכנסות אל מול ההוצאות וזה איפה שהוא נופל.

אם אני רוצה הלוואה, הם רוצים תדפיסים 3 חודשים אחורה, רואים מה נכנס מה יוצא, מה ההפרש באחוזים. זה מה שקובע.

haters will hate

פורסם

אולי זה תלוי בעסק.

כל עוד אני עצמאי ואין לי עובדים, אלא 100% מהעסק תלוי בי, אני מחשב את הרווחים בהשוואה להוצאות הכלליות והמאזן בסוף החודש.

אם הייתי מחשב רק מה שאני משקיע (זמן, טלפון, חשמל ותשלומים לרואה חשבון), אז היה לי רווח של אלפי אחוזים.

בגלל שאני בעצמי העסק, אני מחשב ההכנסות וההוצאות בכלליות, כולל שכ"ד, ביטוח לאומי, דלק, אוטו וכו', ככה שיוצא שההכנסות הן של עשרות אחוזים, לא אלפי אחוזים.

פורסם

מה זאת אומרת "אני מחשב"?

ומס בכנסה מכיר לך בשכ"ד כהוצאה מוכרת?

אתה משלם הרי מיסים למדינה עפ"י חוקי המדינה ולא עפ"י מה שאתה בוחר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז אם החודש קנית קילו קוק והזמנת ליומולדת שבע נערות ליווי תימניות מפרויקט תגלית, אז המסקנה היא שהעסק לא ריווחי? :shock:

פורסם

למה אתה מערבב את סגנון החיים שלך עם זה של יוסי?

נראה לי שיוסי מבלבל בין רווחי, כדאי ומספיק.

רווחי = האם העסק מכניס יותר משמושקע בו.

כדאי = האם הרווח מהעסק ביחס להשקעה בו טוב יותר מאשר להשקיע באפיקים/עסקים חלופיים.

מספיק = האם ניתן לשלם באמצעות הרווחים על שכר דירה, אוכל, רכב, קילו קוק ושבע נערות ליווי תימניות מפרוייקט תגלית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה לא שאני מבלבל, פשוט חושב בצורה דומה אבל לא זהה.

העסק רווחי? כן.

העסק כדאי? כן.

העסק מספיק? כן.

השאלה של פותח השרשור בעצם הייתה פה האם הוא מספיק רווחי בכדי שמנקודת המבט של הבנק זה יצדיק לתת הלוואה, או שהם פשוט יראו שההפרש בין ההכנסות להוצאות קרוב מדי להחזר החודשי, או אפילו יותר נמוך ממנו.

אז אם החודש קנית קילו קוק והזמנת ליומולדת שבע נערות ליווי תימניות מפרויקט תגלית, אז המסקנה היא שהעסק לא ריווחי? :shock:

במקרה שלי, אני לא עושה שטויות, לא חי על אשראי ולא מוציא שקל שאין לי באותו רגע (חוץ מהאוטו).

וצריך לדעת (ברמה האישית וגם ברמת הרשויות) אילו הוצאות קשורות לעסק ואילו לא. ספה חדשה? לא קשורה לעסק. כיסא מחשב? כן קשור.

פורסם

אם(?) יש פה קושי רציני בהבנה של מה זה הוצאות, מה זה כנסות ומה זה רווח נקי - קח רו"ח.

ולו רק בשביל שעת יעוץ.

להיות עצמאי חודשיים זה סופר פשוט.

אבל אל דאגה כל רשויות המס ממתינים לך בדו"ח של הסוף שנה.

מה שלא מקבלים עכשיו הם יקבלו (יקחו) אח"כ.

ועוד טיפ קטן -

אל תרשום, בשום מקום, לעולם, שלכאורה, אתה עבדת/עובד בשחור.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

וצריך לדעת (ברמה האישית וגם ברמת הרשויות) אילו הוצאות קשורות לעסק ואילו לא. ספה חדשה? לא קשורה לעסק. כיסא מחשב? כן קשור.

אז אסור לך לתרגם ברביצה על הספה? רק על הכסא מחשב :wink:

• תוכן חדש...