Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום, לאחר נסיעה של כ שעה נשמע צפצוף ונדלקה נורית לחץ שמן בצרוף נורית STOP. עצרתי את הרכב וכיביתי את המנוע. נבדק שמן מנוע- לא חסר. בנוסף, ישנו חיווי אלקטרוני בלוח המחוונים שמראה שלא חסר שמן מנוע. לאחר מספר דקות, התנעתי שוב, בסרק לא נדלקה הנורה. ברגע שמתחילים נסיעה או ברגע שמעלים סל"ד (עומס על המנוע), נדלקת הנורית.

למזלי הייתי ממש בקרבת המוסך שלי(500 מטר..). הצלחתי לתפוס אותו ממש לפני הסגירה. לדבריו, תקלה שלא אופיינית למגאן. אמר שייתכן ומדובר ביוניט לחץ שמן או בסתימה ברשתית (באגן). לדבריו לא סביר שמדובר במיסב גל ארכובה שחוק, שכן ,אז הנורית הייתה מהבהבת או שנדלקת כבר בסרק..

הרכב עם 175000 ק"מ.

עבר הסבה לגז לפני 2000 ק"מ.

עבר טיפול גדול של טיימינג+מותחנים+משאבת מים+פילטרים (פילטר שמן מקורי), שמן מנוע+פולי מנוע חדש+פלגים (מקוריים). גם כן לפני 2000 ק"מ.

הרכב הושאר במוסך עד בירור התקלה..מן הסתם לא יתברר היום..

רעיונות נוספים ?

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455803

השרשור עם בעיה דומה לשלך ומעלה תהיות,האם כל זה היה בגלל ההסבה לגז (שאולי מערכת כזו לא מתאימה כלל לסוג הרכב או שלא הותקנה כראוי ).

לא ממליץ להמשיך לנסוע עם הרכב-גרירה למוסך כדי לא לגרום נזק נוסף ולא רצוי למנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455803

השרשור עם בעיה דומה לשלך ומעלה תהיות,האם כל זה היה בגלל ההסבה לגז (שאולי מערכת כזו לא מתאימה כלל לסוג הרכב או שלא הותקנה כראוי ).

לא ממליץ להמשיך לנסוע עם הרכב-גרירה למוסך כדי לא לגרום נזק נוסף ולא רצוי למנוע.

אכן קראתי את השירשור. הבעיה נראית זהה לשלי. מקווה שעניין ההסבה הוא צירוף מקרים..אם כי מעלה תהיות לגבי קשר אפשרי בין הדברים. חשבתי על תאוריה לגבי קשר כזה : ייתכן שגז נכנס איכשהו למערכת השימון וגורם לדילול השמן..?

פניתי בהודעה פרטית לפותח השירשור לגבי איך נפתרה הבעיה והאם אכן קיים קשר בין הדברים. עדיין ממתין לתשובה.

בכלל, חבל שלא כל מי שפותח שירשורים טכניים,מעדכן כשנמצא הפתרון יכול לעזור..בשביל זה קיים הפורום..

• תוכן חדש...