Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל חברי הפורום!:wink:

מדובר בדייהטסו שרייד - DLX אוט' 5 דל' 1.3 שניקנה לפני מספר שבועות.

דיברתי עם בעל הרכב הקודם כדי לדעת באיזה מים לרדיאטור ושמן מנוע הוא הישתמש, כמובן שהוא אמר "רק במים ירוקים" ובנוגע לשמן מנוע שכחתי את החברה שלו:roll: אבל זכור לי שזה היה חברה זולה ולא מומלצת. להלן השאלות:

1.איזה מים ירוקים ושמן מנוע אתם ממליצים לרכב הנ"ל? כי באמת אני רוצה בשבילו את הטוב ביותר

2.מדובר בשמן סיננטי מלא או חצי סינטטי? צמיגות?

3.האם כדאי לחכות לטיפול הבא ואז להחליף ל-מה שהמלצתם? או עדיף עכשיו לפני שיקרו דברים שלא כשורה?:lol:

אשמח לכמה דעות!

תודה.

פורסם
שלום רב לכל חברי הפורום!:wink:

מדובר בדייהטסו שרייד - DLX אוט' 5 דל' 1.3 שניקנה לפני מספר שבועות.

דיברתי עם בעל הרכב הקודם כדי לדעת באיזה מים לרדיאטור ושמן מנוע הוא הישתמש, כמובן שהוא אמר "רק במים ירוקים" ובנוגע לשמן מנוע שכחתי את החברה שלו:roll: אבל זכור לי שזה היה חברה זולה ולא מומלצת. להלן השאלות:

1.איזה מים ירוקים ושמן מנוע אתם ממליצים לרכב הנ"ל? כי באמת אני רוצה בשבילו את הטוב ביותר

2.מדובר בשמן סיננטי מלא או חצי סינטטי? צמיגות?

3.האם כדאי לחכות לטיפול הבא ואז להחליף ל-מה שהמלצתם? או עדיף עכשיו לפני שיקרו דברים שלא כשורה?:lol:

אשמח לכמה דעות!

תודה.

א.איזה חברה של שמן ואיזה צמיגות הוא שם ומתי הוא עשה החלפה?

ב.מה לגבי מסננים(שמן,אוויר) הוא שם?

פורסם

אם תרצה לעשות טיפול מחיר משוער הוא:

שמן-110+-

מצתים- 40+-

מסנן אוויר-עד 50

מסנן שמן +שייבה- 60+-

מסנן דלק עד 50

תוסיף רק עלות טיפול במוסך במידה ואתה לא יכול לעשות בעצמך

*שמן ולוליין 10W40 חצי סינטטי 5 ליטר

*מים ירוקים של ולוליין גלון 50 שקל+-

במידה כבר תעשה טיפול מציע לבדוק איך:מצב נוזל הבלמים ושמן הגיר במידה שזה ידני יש צורך גם להחליף פילטר בהחלפה.

מציע חודש חודשיים לנהוג על הרכב לפני שתתחיל לעשות לו טיפולים שאין בהם צורך.

שים לב במידה ואתה עובר לשמן יותר איכותי רצוי לעשות החלפת שמן מנוע שנייה במועד מוקדם יותר על מנת להוציא את השאריות של השמן הזול.

• תוכן חדש...