Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 10K-12K

supertucer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחיל ללמוד עוד מעט וכרגע במשפחה יש יונדאי I35 החדשה מעבודה של אבא עם דלקן , אבל אני לא יוכל לסמוך על זה שיהי הלי את האוטו זמין כי אנחנו 3 נהגים בבית (אני ו-2 ההורים שלי) וצריכים להיות ניידים כל הזמן.

אני צריך רכב שיעמוד בסטנדטים של נסיעות של כ-40-60 ק"מ כל יום , אני יהיה סטודנט ואני גם יעבוד תוך כדאי הלימודים בשביל לתחזק אותו מן הסתם , אני צריך שהוא יהיה אמין , חוסך בדלק , ועמיד לנסיעות בינוניות.

כמובן שאני הולך רק על הכיוון של הקטנות (אופל קורסה , פורד פיאסטה , פולו , גולף , קולט וכו') מכיוון שהם הכי נוחות כרגע לסטודנט.

ההמלצות הכי חמות שקיבלתי הם על הפורד פיאסטה מה דעתכם?

פורסם

פורד פיאסטה זה רכב פשוט מאוד ונוח לאחזקה עם טיפולים שסטודנט יכול להחזיק בלי לקרוע את הכיס יותר מידי. חפש אחת שמורה, אם יש היסטוריית טיפולים מבחינתך זה שווה זהב (לקבוע על עתידו של הרכב בהיבט על עברו). אתה יכול לבדוק גם שרייד, פונטו או קורסה מאותם השנתונים. *הרכב ידני, כמובן.

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
  • תוכן חדש...