Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני רוצה לקנות זוג קומפוננטים של של Alpine אבל אני לא ממש מתמצא בדגמים שלהם.

אני מחפש משהו שיתן תוצאות דומות למורל הייבריד אוביישן 6.5, אשמח אם תוכלו לעזור.

תודה :)

Bimmer

פורסם

אין דבר כזה "שיתן תוצאות דומות למורל הייבירד"

לכל סוג רמקול יש צליל יחודי לו גם הרמקול הטוב ביותר של אלפיין לא ישמע כמו מורל הייבירד ,אם אתה בא ממורל הייבירד

ואתה מרוצה אני ממליץ לך להמשיך באותו כיוון ,או לרכוש את הדגם החדש והמשופר של המורל הייבירד 602

או ללכת על מורל אילייט משומש.

פורסם
... גם הרמקול הטוב ביותר של אלפיין לא ישמע כמו מורל הייבירד

אני לא מחפש שהם ישמעו כמו ההייבריד, שאלתי יותר לגבי ה"היררכיה" בתוך אלפיין, כלומר המתחרה של ההייבריד אצל אלפיין.

אני מרוצה מההייבריד, אני לא מחפש לו מחליף, אני פשוט מחפש סט נוסף.

הייתי קונה פשוט עוד הייבריד וסוגר עניין אבל יש לי הנחה יפה על סטים של אלפיין ולכן אני שואל.

Bimmer

פורסם

את ההיררכיה אתה יכול למצוא כאן:

http://www.alpine-usa.com/product/category/speakers

מעל ההיררכיה הזו נמצאת סידרת ההייאנד Alpine F#1 Status

ה-SPX-17PRO הוא פחות או יותר המקביל למורל הייבירד

אפשר למצוא אותו בחו"ל באזור 400 דולר

בארץ אני מניח שהוא יעלה הרבה יותר ,שאר הסטים נחותים באופן משמעותי.

פורסם

היררכיה לא קשה למצוא, השאלה מה שווה ההיררכיה הזו?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לכן שאלתי פה - 17PRO זאת מסתבר התשובה.

אליקו אם אני לא אסתדר עם אלפיין אולי נפנה לסט אימג'ין שלך - איך הם באמת? ניתן להשוות להייבריד?

Bimmer

פורסם

מיכאל - לדעתי אני אולי היחיד שיוכל באמת לענות לך על השאלה הזו מנסיון היות והיו לי את שני הסטים האלה ויש לי איתם נסיון רב.

האימג'ן בזמנו היה סט הכניסה של היצרן כאשר קניתי אותם, היום הם כבר סדרה אחת מעל עד כמה שזכור לי.

המידבאס פנטסטי בסט הזה - הוא פאנצ'י מאוד, מדוייק מאוד וגם יורד נמוך - במקביל לכך הוא מנגן בצורה מאוד טובה עד אזור ה6K הרץ - בדקתי את זה על RTA למען האמת - הוא ניגן עד אזור ה10K אבל הרול אוף שלו נהיה שמיע כבר באזור ה5-6 עד לשם הוא מנגן טוב.

הוא מפורט מאוד ואם להיות כנה - בשביל אלמנט 6.5 אינטש אני לא רואה שום סיבה להשקיע מעבר למידבאס הזה.

הדבר שהיה נראה לי מעורר חשש במידבאס הזה היה שהבאסקט שלו עשוי מפלסטיק - שום דבר שמיע במבחן המציאות.

קרוס אובר באימג'ן לא בדיוק ניתן לאמר שיש - סה"כ קבל שחותך את הטוויטר ב6 דיבי באזור ה5K הרץ

הטוויטר באימג'ן הוא החולייה החלשה בסט - חסר לו קצת פירוט אבל סה"כ מדובר בטוויטר מאוד נעים לאוזן בניגוד לשאר הטוויטרים של HAT שתמיד עברו אצלי ריסון כזה או אחר - אבל שוב, לוקה בחוסר פירוט מסויים.

תחום המיד באימג'ן - טוב מאוד!

מוראל הייבריד -

המידבאס יהיה פחות פאנצ'י לעומת האימג'ן אבל הוא יורד נמוך יותר וכיאה לרמקולים של מוראל הוא סופר נעים לאוזן.

הטוויטר במוראל הייבריד קצת יותר מפורט מהאימג'ן ועוד יותר רגוע ממנו אבל פחות או יותר - לא מרגיש כאן הבדלים מהותיים בין סט אחד למשנהו.

תחום המיד במוראל מאוד נעים לאוזן, רגוע יותר לעומת האימג'ן

מה שאני עשיתי עם האימג'ן שלי היה לשדרג את הטוויטרים בL1 המקוריים - פשוט כי היו לי כאלה זמינים.

מי מבין שני הסטים האלו אני הייתי בוחר? אצלי היו מותקנים האימג'ן ברכב הקודם, אצל אבא שלי הותקן ההייבריד אוביישן

אני מרוצה משני הרכבים!

קשה לי לאמר לך - אני אוהב את שניהם.

לHAT יש מידבאס פשוט טוב יותר ובאמת עזוב את ההיררכיה בצד - המידבאס הזה פשוט נהדר.

למוראל יש תחום מיד רגוע יותר וטיפה יותר נקיון בטוויטר, בכל זאת זה MT22, הפירוט שלו טוב סה"כ

הייתי בוחר בHAT כי:

המידבאס שלו מנגן גבוה יותר והסיכוי שתמהר לשדרג אותו קטן יותר וגם יהיה לך קל לשלב אותו כמעט עם כל טוויטר שתבחר בעוד במוראל אתה מראש מצמצם את האופציות לטוויטרים שיכולים לנגן כבר מ3K הרץ

ההיענות של הסט טובה מאוד ופעולת האיזון עליו תהיה קלה יותר מאשר סטים אחרים - הנחתה לטוויטר ניתן לבצע בקלות בעזרת שני נגדים ואני יודע בדיוק בכמה צריך להנחית אותם (אם אתה עובד אקטיבי בכלל אין בעיה) - 6 דציבל עשה את הקסם בשבילי.

הייתי בוחר במוראל כי:

כי הם פשוט, נעימים לאוזן כבר מהרגע הראשון - אקולייזור טוב, עבודת איזון טובה בתחום המיד והוא פשוט סט מקסים - תענוג למי אוהב את הצליל החם והרך.

ולגבי האלפיין אני לא יכול לאמר לך כי לא יצא לי לשמוע את הסט - אבל זה סט מעניין וחשבתי לנסות אותו כמה פעמים בעבר רק שמעולם לא הגעתי למצב שיש לי כל כך הרבה תקציב פנוי לעשות נסיונות שכאלו.

אפרופו - התוצאה שהגעתי איתה כשעבדתי על קרוס אובר בבניה אישית על מידבאס של אימג'ן ביחד עם טוויטר לגטייה L1 מקורי (החצי שקל :) ) היתה כל כך טובה שהסט הזה פשוט הספיק לי, בסופו של דבר מכרתי את הסט הזה כי ידעתי שאני הולך למכור את הרכב ורציתי לקנות L3SE ואכן זה מה שקרה בסופו של דבר - זה הרצון להתחדש ולשנות שבגללם מכרתי את הסט הזה ולא שום דבר אחר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

וואו! תודה על התשובה המפורטת (כרגיל :) ).

העניין הוא שאני הולך לקנות את הסט כסט שני (אני יודע שזה חילול קודש פה בפורום אבל חייב את אפקט ה-fill מה לעשות :oops: ).

אולי באמת אלך על ה-Imagine ופשוט אעשה את ההכלאה המושלמת מקדימה (מיד HAT עם טוויטר וקרוס של מוראל) ומאחור אשאיר את המיד של ההייבריד והטוויטר של ה-HAT ככה רק בשביל האפקט כמו שאני רוצה.

Bimmer

פורסם

לכאן או לכאן אתה תהיה מרוצה מאוד - המיד של האט ביחד עם קרוס והטוויטר של המוראל זה שילוב פסיכי לסט שני חלקים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...