Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

לאחרונה רכשתי טלסקופ חביב ומגניב, ויש לי נקודת תצפית סבירה בגן הציבוי הקרוב לביתי. פעם ביומיים-שלושה בלילה אני אורז את הדברים, מעמיס לאוטו, ויוצא למסע בן 300 מטרים לגן הציבורי, שם אוכל להינות ממיטב תשומת הלב הבלתי רצויה של כל ילד בחטיבה שיצא לחופש של חג כזה או אחר, ולהיכשל במטרתי להצליח לתצפת קצת.

כאמור, המרחק הוא 300 מטרים, ולהסתבך עם רכב בשביל זה זה פשוט מפגר.

לכן, אני צריך עגלה, עגלת פלטפורמה ליתר דיוק, קלה עד כמה שיותר, עם כושר נשיאה של 30 ק"ג פחות או יותר. כך גם אוכל להגיע למקומות קרובים וגם לקחת את העגלה ברכב למקומות רחוקים שלא נגישים לחלוטין עם רכב.

הבעיה- הדברים היחידים שמצאתי אלו עגלות 100 ק"ג+ במחירים של 400 שקלים ומעלה.

אני סה"כ צריך פלטפורמה פשוטה עם גלגלים, זה הכל. אז יש 2 אפשרויות

1- אם מישהו מכיר משהו שעונה על הדרישה, אשמח אם תוכלו לזרוק לינק.

2- לבנות. כלים יש לי לעבודה בעץ, אבל לא במתכת. הבעיה בעניין- עץ זה כבד.

אם יש רעיונות אחרים למעט 2 אלו, גם אותם אשמח לשמוע. מצפה לתשובות ממיטב המוחות הקודחים של הפורום

תודה מראש.

פורסם

נתתי לך תמונות

1- 4 גלגלים

2- 2 גלגלים

ה 4 גלגלים. זה פלטה פשוטה. (עץ / ברזל) ו4 גלגלים לפי הצרכים. משקל של ( 40/ 50 / 100 ) קילו לכל גלגל.

ובוחרים גלגלים לפי סוג השטח. (במידה והשטח שלך הוא מדרכות / אבנים משתלבות וכו) הייתי בוחר בגלגלים גדולים

במידה וזה דרך קלה. כביש / רצפה אחידה. גלגלים קטנים.

2 2 גלגלים זה עגלת סבלים. מחפשים ביד 2. או חנויות בתחום.

gjccfjgcfjgjchvgcj.png

jnkn.png

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אז זהו- זו חייבת להיות עגלת פלטפורמה, 4 גלגלים. הפלטפורמה עצמה חייבת להיות בגודל של 60X60 לפחות.

אין לי בעיה לבנות אחת כזו מעץ ולתקוע עליה גלגלים למטה ב 10 דקות, הבעיה שהסיפור הזה יהיה כבד.

אני מחפש רעיון לבניה או משהו מוכן במחיר שפוי שגם יפתור את בעיית המשקל....

השטח הוא כביש שסלול מאוד מעאפן ומדרכת אבנים משתלבות. גלגלים כמו של העגלות סבלים יהיו מעולים, רק שצריך 4 כאלו...

פורסם

גדול, יקר, מתוסבך, כבד, ולא פרקטי לדרישות.

אני מודה על הרצון לעזור, אבל בבקשה לשים לב-

אני צריך שתהיה פלטפורמה, כלומר ממש משטח לשים עליו דברים, בגודל 60X60 לפחות. עגלה שהיא רק מוטות לא תתאים, אני אצטרך לשים עליה פלטפורמה, מה שיעלה את המשקל באופן ניכר.

אני מחפש סה"כ משטח עם 4 גלגלים. משום מה בישראל של 2013 זה דבר מאוד קשה.

פורסם

אז כמו שאמרת.

פלטה מרובעת 60X60.

4 גלגלים גדולים (יש במידות של 15 ס"מ גובה. ) ויותר. מחברים מלמטה עם ברגי הדק (כי ברגים רגילים נפתחים מרעידות)

ויש לך פלטה מצויינת. במשקל 10-15 קילו מקסימום.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני לא רואה סיבה להגיע למשקל של 10-15 ק"ג לעגלה בלבד.

דיקט 12 מ"מ, 60x60 ישקול להערכתי 2-3 ק"ג. אם אתה צריך משקל כולל של 30 ק"ג גם הגלגלים לא כבדים.

פשוט להכנה, זול ויעיל.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

דיקט 12 מ"מ ולתקוע גלגלים יספיק?

בנוסף, איפה אפשר להשיג גלגלים? בחנות חומרי הבניין הקרובה אלי (אלי לבן) אין, לא גדולים ולא קטנים.

פורסם

לי יש אחת כזאת בדיוק (רק עם דיקט 17,למשקלים גבוהים בהרבה), וזו הסיסטמה.

לא רואה סיבה שפה זה לא יעבוד. ברגים / מוטות הברגה עם אומים כדי לתפוס את הגלגלים.

אם המשקל לא מפוזר על הפלטה, אלא מרוכז באמצע, אפשר אולי לתקוע גלגל חמישי במרכז.

נ.ב, גלגלים אני מוצא באיזור המפרץ בחיפה. לא מכיר מקומות בשאר הארץ.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
על ההסתדרות, קצת מצפון ללב המפרץ, מצד ימין.

חנות של גלגלים וגלגלות.

נראה לי שהכוונה ל״ריש אביזרי הנעה״.

http://rish.zapages.co.il/

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

לגלגלים ואביזרי גומי יש לך את עודה ברח' הנמל מהכניסה של המכללה שם.

אם אתה רוצה עץ לפי מידה את יש את עמי ברח' שיבת ציון בערך באמצע הרחוב איפה שיוצאת מהרחוב סימטה צרה בצד ימין (יש מצב שיש לו גלגלים) אני מאמין שאם תבוא אליו מוכן עם גלגלים הוא גם ירכיב לך אותם.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

• תוכן חדש...