Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוגי כבל מתח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, כרגע יש ברשותי כבל 4 גייג'. אני מעוניין להחליף את הכבל לכבל מתח הטוב ביותר שקיים כדי להיות בראש שקט בעניין הכבל מתח.

השאלה היא איזה כבל 0 גייג' לקנות?

הבנתי שיש נחושת מלאה , נחושת עם אלומניום וכבל רתכת (אשמח להסבר קטן עליו).

איזה מהכבלים הוא הטוב ביותר ומה מחירו פחות או יותר?

תודה רבה רבה לעוזרים מראש.

המערכת שלי: Hu: Alpine CDA 9887 / Sub: dd audio 3512f

Front Component: Hertz mlk 165 / Rear Component: Boston Acoustics Sr60

4Channel Amp: mosconi 100.4 / Mono Amp: Celectra da2k

פורסם

הכי זול יהיה כבל רתכת - הסיבה שהוא איפה יותר קטן מ0 גייג׳ והוא מאוד קשיח, יכול להיות קצת קשה לעבוד איתו.

הבא בתור זה אלומניום מצופה נחושת - מאוד גמיש וקל לעבוד איתו אך הוא לא מסוגל להעביר את אותו העומס שנחושת מלאה יכולה להעביר.

האחרון זה נחושת מלאה - כמובן נחושת מלאה, קצת פחות גמישה אך עדיין בעל גמישות רבה. מעביר עד 300 אמפר בכבל בודד.

מבחינת מחיר.

כבל רתכת יעלה כ 40 שקל למטר

אלומניום מצופה נחושת כ 80 שקל למטר

נחושת מלאה כ120 שקל למטר

פורסם

תודה רבה רבה על ההסברים, לפי מה שהבנתי כבל 0 גייג' נחושת מלאה הוא הכבל היעיל ביותר.

נכון?

פורסם

למערכת שלך את רוצה כבל 0G? למה?

אתה חושב שתרגיש הבדל בין 4G איכותי ל 2G או 0G?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יכול להיות שהוא היעיל מבינהם, אבל סביר להניח שההבדל לא שווה את ההפרש הכספי, אם בכלל יש הבדל מורגש.

SCANSPEAK

פורסם

זה לא עניין של להרגיש הבדל, העניין הוא כזה הכבל 4 גייג' שלי לא 4 גייג' אמיתי , הוא לא של חברה טובה והוא קצר לי מידי כרגע.

אז אני מעוניין להחליף אותו ואם כבר אני מחליף אותו אז אני מעדיף להחליף לטוב ביותר כדי להיות בראש שקט מהבחינה של הכבל מתח כי תמיד אני שואף להשתדרג.

פורסם

מהבחינה הזו אין שום בעיה עם כבל רתכת 50 ממ"ר, הוא מקביל לאפס גייג ואתה יכול להיות בראש שקט ממנו, אין משחקים עם העובי בכבלי רתכת וזה יותר ממספיק.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...