Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מפת ישראל מעודכנת לIGO 8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העדכון האחרון היה באמצע יולי .

אני אשמח לתת לך טיפ מדהים שעובד בכל פעם מחדש.

במידה ויש ברשותך מכשיר אייפון או לחברים, בקש מהם להוריד את תוכנת ה IGO ( או בתקווה שיש להם מהעבר, כי יכול להיות שהיא בתשלום כבר ) ואתה מחלץ מהתוכנה את קובץ המפה למכשיר הניווט שלך.

עשיתי זאת מספר פעמים, עובד בצורה מעולה, כל המפות ברמת הכלליות, זהות לגמריי בקובץ, הן בגרסאות הפרימו והן בגרסאות ה 8.

כמו כן, ניתן להוסיף ולהעביר קבצים נוספים מלבד המפה.

את החילוץ ניתן לעשות בכל אחת מהתוכנות צד שלישי לאייפון כגון: IFUNBOX > נותנת גישה ישירה למערכת ולתיקיות האפליקציות המותקנות, כמו אנדרואיד.

*** מלבד זאת, ישנו שרשור, אשר תצתרך לחפש אותו הנקרא : עדכון מפות ל NAVNGO או עדכון מפות IGO אשר בשרשור הזה, מעלים בקביעות מפות מעודכנות עם הסברים וכו'.

פורסם

תודה רבה אני אעבור על השרשור בתקווה למצוא הורדה.

יש לי כבר את האפליקציה לאנדרואיד, אני צריך מפה לGPS.

• תוכן חדש...