Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי יונדאי אקסנט 2003 אוטומטי. קניתי את הרכב לפני כחצי שנה.

במשך הזמן הזה היו כמה פעמים בודדות שהמנוע נכבה פתאום כשנסעתי במהירות מאוד נמוכה (בתוך חניה). קרה גם כמה פעמים ששמעתי רעש כאילו שהמנוע עומד להיכבות, נתתי ישר גז והמנוע לא נכבה - גם זה במהירות מאוד נמוכה או בעמידה. תמיד אחרי זה הכל עבד כרגיל.

אבל היום שוב קרה שהמנוע נכבה בנסיעה כמעט במהירות אפס, ישר התנעתי, הרכב נסע כמה מטרים ושוב נכבה, שוב התנעתי והרכב נסע עוד קצת ושוב נכבה. כיוון שעמדתי במקום שבו הפרעתי לתנועה, התנעתי שוב ושוב נסעתי כמה מטרים עד שהמנוע נכבה. סך הכל זה חזר על עצמו לפחות 10 פעמים ואז, כשהגעתי כבר למקום בו איני מפריע לתנועה, המנוע הפסיק להיכבות והרכב חזר לנסוע כרגיל. לאחר מכן נסעתי עוד עם הרכב ובינתיים זה לא קרה שוב.

מה זה יכול להיות ? מה הייתם ממליצים לי לעשות לפני שאני מכניס את הרכב לבדיקה מקיפה במוסך, דבר שקשה לי כרגע מבחינה כספית ?

תודה מראש.

פורסם

דומה למה שהיה אצלי לאחרונה, במקרה שלי היה מדובר בבעיה באימובילייזר, אם אחד כזה מותקן אצלך שווה לבדוק את הכיוון.

פורסם

זה יכול לינבוע משני דברים:

1.חיישן כמות אוויר

2.ברז קניסטר

אבל בלי ליבדוק עם סורק קשה לדעת

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

מניסיון עם תקלות דומות, תוכל לדעת שהבעיה במערכת ההזרקה ע"י ניתוק חיישני המערכת (או משהו בסגנון)- פעולה פשוטה למדי, אך את ההבדל תרגיש רק במידה והבעיה קיימת באותו רגע. ניתוק כאמור נעשה בצורה מאוד פשוטה - כשאתה עומד מול המנוע - מאחורי המנוע (לכיוון השימשה) ישנה מערכת ההזרקה, אליה מחובר כבל שניתן לנתק בקלות. מרגע הניתוק,כך הוסבר לי ע"י המוסכניק, המנוע עובד ללא החיישנים השונים שאמורים לתת לו נתונים כאלו ואחרים. מרגע זה, בעיות של חיישן חמצן או חיישנים אחרים נפסקים במקום. כמובן שזה לא תיקון של הבעיה, אלא שכעת ניתן ליסוע ללא שום בעיה, אלא שכפי שהסביר לי המוסכניק - זה כמו ליסוע עם צ'וק (ז"ל) כל הזמן- כלומר בזבוז אדיר של דלק- - אך זה טוב כדי - א-להמשיך ליסוע,אפילו כמה ימים, בצורה נורמלית-עד לתיקון, ב-כדי לדעת, גם בלי מחשב - שאכן יש בעיה בחיישני ההזרקה (ובמוסך כבר יזהו אילו חיישנים).

זה היה ארוך אך ניסיתי לעזור...

• תוכן חדש...