Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיווט חשמל ל-DVR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי שאני רוצה להעביר חשמל ישירות מהמצבר למצלמה (שיש לה חיבור Mini USB), ע"מ לא לתפוס את שקע המצת ולקבל מראה נקי יותר.

האם כל חשמלאי רכב יכול לבצע את זה?

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

כמדומני לאחרונה נתקלתי בפרויקט מדוקדק של אחד מחברי הפורום שעסק בנושא הזה.

אך אם אינך בטוח תמיד עדיף שתשאיר את הבלגן לבעל מקצוע , אין שום סיבה שלא יסדר זאת.

ובכלל אם אתה מוכן לשלם, כל אחד ישמח להושיט יד לעזרה, גם כאלו שהם חסרי ניסיון. תחפש לפי המלצות.

• ספונסר פורום
פורסם

בדרך כלל במצלמות האלו יש ממיר מתח שיושב על התקע של המצית וממנו יוצא מתח 5 וולט למיני USB שבמצלמה.

הפיתרון הכי פשוט וזול זה להתקין שקע מצית נוסף, פנימי במקום נסתר בדש-בורד, ולחבר אליו את המטען המקורי. פיתרון קצת יותר מקצועי וגם קצת יותר יקר הוא להתקין ממיר מתח 5 וולט ברכב וממנו לספק מתח למצלמה.

דבר עם עוז מרוני רדיו בתל-אביב ובדוק מולו על מה הוא ממליץ. הם מתקינים מורשים של מערכות לרכב, עושים התקנות מטעם פויינטר איתורן וכו', אני מאמין שהם יוכלו לעזור לך.

פורסם
הנה התקנות שאני עשיתי:

ידעתי שלא טעיתי! לא יודע אם שמת לב, אבל הרכב שלך מופיע בכל הדרו באתר היצרן של המצלמה מוביוס.

הייתי נותן קישור אבל אי אפשר, חדש בפורום... בהחלט גאווה ישראלית.

אה ותודה על ההתקנה המפורטת, עזרת לי המון.

• תוכן חדש...