Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתוקים במערכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,המגברים מתכבים בווליום גבוהה (כשהסאב מקבל יחסית הרבה כוח) או לפעמים בסיבובים או בורות ודברים כאלו.

בדקתי את הדברים הבאים:

1.החיבור של הפלוס למצבר יציב וחזק.

2.הרמוט לא מקצר עם שום חוט בצמה של הרדיו דיסק וגם לא חשוף בהתפצלות ליד המגברים.

3.המינוס מחובר חזק לגוף הרכב.

4.הפלוס לא חשוף בהתפצלות ולא נוגע בשום דבר.

5.החיבורים של הרמוט,פלוס ומינוס חזקים וטובים במגברים.

חשוב לציין ששתי המגברים מתכבים ביחד,יש למישהו עוד רעיונות או פשוט דרכים לוודא שלא יקרה מה שקורה אצלי וא אני יעבור שלב שלב.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

מחר אני יעבור על הכל שוב,אני ירשום מה אני יודע שצריך לעשות תוסיפו מה ששכחתי:

1.לבדוק את המגע של הפלוס למצבר ושהוא לא מקצר לכל אורכו.

2.לבדוק את החיבור של המינוס לגוף הרכב,ולשייף את האיזור שוב.

פורסם

יכול להיות יעיל אם אני יחבר את המינוס של כל מגבר בנפרד,כלומר לכל מינוס בורג משלו לגוף הרכב?

פורסם

על איזה סוג של התנתקות אתה מדבר?

רציפה? או שניה, וחוזרים?

SUB, מה יכול להכניס את שניהם למצב הגנה בו זמנית?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה מה שמוזר אם היה מדובר במגבר אחד אז זה יותר הגיוני, אבל יכול להיות שהמגעים של החוטים של הרמקולים רופפים, כלומר החחוטים שמתחברים מהיציאה לרמקול, וכנ"ל גם במגבר השני איזה גיד נוגע ביציאה השנייה או בגוף המגבר או שיש משיכה גבוה באמת כמו שהוא אומר והמגברים לא עומדים בעומס כלומר כבל הפלוס דק מדי.

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

אני יעשה קצת סדר בכל הבלאגן.

קצר אין כי אתמול עברתי חוט חוט וראיתי שאין מגע ואין סיכוי למגע בחוטים שמתחברים למגבר (רמקולים,סאבים רמוט וכו')

גם אם הפלוס היה דק מידי הם היו מתנתקים לי מההתחלה ולא מהיום...הם מחוברים כבר לפחות חודשיים.

לפי דעתי זה רק המינוס אבל עכשיו חושך אז אני רוצה שיהיו לי כל האפשרויות ביד למחר.

פורסם
על איזה סוג של התנתקות אתה מדבר?

רציפה? או שניה, וחוזרים?

.....

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לפעמים רצוף (כמה דקות\שעות) לפעמים שנייה

ויש לציין שלא החלפתי שוב רכיב במערכת,כלומר הכל עבד כשורה לפני שבוע בערך.

פורסם

טוב, בוא תעשה ניסוי.

תקח חוט קטן, תגשר בין הכבל + , לבין הרימוט של המגברים שלך.

תסע עם האוטו, פול ווליום, וכו וכו..

תראה אם הבעיה חוזרת על עצמה...

(כמובן לא לשכוח בסופו של דבר לנתק את החוט הזה, בסוף הבדיקה)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

בעקבות הסעיף עצבים הקצר שלי (ואחרי שווידאתי שזה לא מהמינוס-חיברתי לתושבת של החגורה ועדיין יש ניתוקים) החלטתי להריץ כבל פלוס נוסף שגם ככה נדרש ממני (אולי נריץ אפילו 2 כי עומד להצטרף מגבר נוסף) ואת הרמוט לחבר לסוויץ' (כמו המערכת) ואם זה לא עוזר אני חוזר לתקופה ששמעו בה עם קללטות ורמקולים מקרטון...

פורסם
טוב, בוא תעשה ניסוי.

תקח חוט קטן, תגשר בין הכבל + , לבין הרימוט של המגברים שלך.

תסע עם האוטו, פול ווליום, וכו וכו..

תראה אם הבעיה חוזרת על עצמה...

(כמובן לא לשכוח בסופו של דבר לנתק את החוט הזה, בסוף הבדיקה)

.....

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

במקום לעשות ניסוי אני יילך על מה שבטוח ויחבר אותו למתח של הסוויץ' ככה בטוח לא יהיה איתו בעיות

ולגבי הכבל פלוס אני כנראה יוציא אותו ויריץ 2 חדשים במקומו רק כדי להיות רגוע

פורסם

מיותר.

אתה סתם עובד קשה.

תעשה את מה שאמרתי לך, זה 3 דקות עבודה.

זה נשמע לי הדבר היחיד שיכול לגרום לבעיה, ואני לא חושב שמישהו פה בכלל יכול לדבר עם זה.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...