Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צירפתי למטה את הקישור מאיביי , שאמור אחרי התקנה (שהבנתי שהיא לא מסובכת)

לגרום לכך שמתי שאני נועל את האוטו זה אוטומטית יסגור לי את החלונות, השאלה אם זה יתפקד בניסאן טידה?

הבנתי שצריך את האקדח שמרים את החלונות או משהו כזה...

http://www.ebay.com/itm/280894868274?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

פורסם

בטידה אם אני לא טועה נעילה מרכזית מגיעה כסטנדרט ולכן אני לא מבין למה אתה מזמין את המוצר שציינת.

לגבי החלונות אתה אכן צריך את המוח שמתחבר לנעילה ומעלה את החלונות (מה שהבחור מעליי נתן).תבדוק לגבי העלות בארץ זה לא כל כך יקר פה,אני בעצמי הזמנתי לרכב שלי מערכת כזאת ב 150 ש״ח כולל התקנה אצל מתקין מקומי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
בטידה אם אני לא טועה נעילה מרכזית מגיעה כסטנדרט ולכן אני לא מבין למה אתה מזמין את המוצר שציינת.

לגבי החלונות אתה אכן צריך את המוח שמתחבר לנעילה ומעלה את החלונות (מה שהבחור מעליי נתן).תבדוק לגבי העלות בארץ זה לא כל כך יקר פה,אני בעצמי הזמנתי לרכב שלי מערכת כזאת ב 150 ש״ח כולל התקנה אצל מתקין מקומי.

אז אז אני לא צריך לקנות מה שאני פירסמתי אלא רק מה שהבחור מעליי פירסם?

בנוסף אני רוצה גם מערכת שאוטומטית בנעילה תקפל את המראות הצדדיות

יש אפשרות כזאת?

פורסם
אז אז אני לא צריך לקנות מה שאני פירסמתי אלא רק מה שהבחור מעליי פירסם?-כן אבל מערכת ייעודית לניסאן טידה,תנסה ללכת למתקין כלשהוא ולהזמין ממנו כי זה לא כל כך יקר.

בנוסף אני רוצה גם מערכת שאוטומטית בנעילה תקפל את המראות הצדדיות

יש אפשרות כזאת?-לא כי אין לך מנוע שמקפל את המראות,זה קיים רק ברכבים המודרניים יותר ורק בגרסאות היקרות שלהם

באדום.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תוכל להפנות אותי למתקין שעשית את זה אצלו?

פורסם

אני עוד לא עשיתי,רק אתמול הוא הזמין לי את החלק וביום חמישי אני מגיע להתקנה (אם טבריה לא תימחק מהמפה עד אז).

כשזה יותקן אני אסביר לך כבר הכל ואתן לך כמה תמונות של העבודה להמחשה.

פורסם
אני עוד לא עשיתי,רק אתמול הוא הזמין לי את החלק וביום חמישי אני מגיע להתקנה (אם טבריה לא תימחק מהמפה עד אז).

כשזה יותקן אני אסביר לך כבר הכל ואתן לך כמה תמונות של העבודה להמחשה.

מעולה אשמח.

המייל שלי הוא

[email protected]

תודה ידידי!

• תוכן חדש...