Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב חדש שהדגם עצמו כבר בן 3 לפחות (יונדאי IX35)

אני יודע שדגם מוחלף או לפחות משודרג/מתיחת פנים אחרי תקופת זמן שכזו.

סתם יבאס אותי לקנות רכב ששבועיים אחרי שקניתי תצא הכרזה שתיכף מגיע המשודרג.

איך ואיפה אפשר למצוא מידע שכזה? (לא להפנות אותי ליבואן הם לא יגידו)

פורסם

בשביל זה יש אתרים בתחום הרכב, מידע מסודר, אף אחד לא יתן לך ובטח לא היבואן שכן לו יש מלאי מקומי למכור.

לגבי ה-ix35, אם זה הדגם שאתה מעוניין בו, שווה בהחלט להמתין לדגם החדש, לא שינו הרבה בעיצוב אבל בפרטים הקטנים השתנו המון דברים כולל מנוע חדש.

פורסם

לפחות לפי מה שכתוב כאן דגם עם מתיחת פנים (לא מי יודע מה משמעותית) כבר הוצג, ולבטח יגיע בזמן הקרוב גם אלינו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אין חוקיות בדברים האלה, כל יצרן ויצרן עם האסטרטגיה שלו ויש גם לא מעט פעמים שתוכניות משתנות או דגם שאמור לצאת מתעכב מסיבות כאלה ואחרות כמו אתגרים טכנולוגים, כלכלה עולמית וכו'. בגולף למשל הדגמים הראשונים דורות 1 2 ו-3 התחלפו כל עשור אבל בדורות האחרונים המרווח כבר הצטמצם. התחרות והמלחמה על הלקוח מאלצת את היצרנים להתחדש כל הזמן ולא יכולים להרשות לעצמם לדרוך במקום עם אותו דגם לאורך זמן רב מדי כמו שהיו יכולים לעשות לפני 20 ו-30 שנים.

פורסם

אוקיי הבנתי את כולכם ובאמת תודה.

עשיתי חיפוש וגיליתי שלדגם הנ"ל כבר נעשתה מתחית פנים עוד באפריל!!!

למה אנחנו באוגוסט ועוד לא הגיע לכאן אין לי מושג.

זו ההתלבטות - לחכות מי יודע עד מתי או לא.

פורסם

בד"כ זה הולך כך:

מתיחת פנים לאחר 2.5-3.5 שנים

החלפת דגם לאחר 5-6 שנים

תמיד יש חריגים לכאן או לכאן.

מה שקובע כמובן זה מועד השקת הדגם בעולם ולא תחילת היבוא לישראל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אם נעשתה מתיחת פנים אז היא בדרך (פרט למקרים חריגים בהם מוצעים מתיחות פנים לשווקים מסויימים).

בכל מקרה, למה דווקא IX35? למה לא ספורטאז?

פורסם
בכל מקרה, למה דווקא IX35? למה לא ספורטאז?

כי אני מחפש כרכב שני לאשתי והיא לא רוצה דגם מפואר מדי.

מבחינת תמורה למחיר אני חושב שהיונדאי בסגמנט הזה ייתן לי הכי הרבה.

יש להם את הדגם המוזל ב 150K ואני לא מחפש יותר מבסיסי

בכל מקרה אני אחד שלא מפסיק להתלבט לכן אני גם לא סגור גם על ה 35 אבל זה בגדול הסגמנט אליו אני רוצה לכוון.

פורסם

ראיתי לפני כמה זמן IX35 בדגם הבסיסי יד ראשונה מליסינג 0 ק"מ ב 135K אולי זה יעזור לך להחליט. מעבר לכך, אם אבזור לא חשוב לאשתך, בדוק את הסובארו VX - גם מהן ראיתי 0 ק"מ מליסינג.

פורסם
ראיתי לפני כמה זמן IX35 בדגם הבסיסי יד ראשונה מליסינג 0 ק"מ ב 135K אולי זה יעזור לך להחליט. מעבר לכך, אם אבזור לא חשוב לאשתך, בדוק את הסובארו VX - גם מהן ראיתי 0 ק"מ מליסינג.

איפה ראית?

פורסם

אתה בטוח? לפי נציגי סובארו הם לא מוכרים לליסינג בכלל

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

פורסם באתר wheel לפני כמה שבועות. על הסובארו ראיתי באיזה פרסום לפני חודשיים בערך. אומנם הם לא מוכרים לליסינג, אבל כשנתקעים עם מלאי ועוברת שנה - הם חייבים להעלות על הכביש. ואת זה עושים דרך חברות הליסינג.

• תוכן חדש...