Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שנת 2000 ידני. סיפורו של חבר:

נסע על כביש מהיר שלפתע הרגיש בחוסר סחיבה של הרכב. שירד למהירות אפס הבין שהמנוע ממש מקרטע בסרק ונחנק. ניסה לתת גז והמנוע מייד כבה. הגעתי לאותו חבר והתחלתי בבדיקות הבסיסיות. פלאגים - קיים ניצוץ בכל 3 הפלאגים והם חדשים לחלוטין. מתח למזרקים - קיים בכל ה 3. אספקת דלק - הסט של בדיקת הלחץ דלק לא היה איתי אך בפירוק של הפלאגים הם רטובים יפה מדלק ומריחים דלק חזק מהם. גם בסיבוב המנוע ע"י הסטרטר ללא הפלאגים ניתזת כמות יפה של דלק מהצילינדרים. אז מה שקורה ברגע שמניעים הרכב נישמע כאילו עובד על צילינדר אחד וברגע שלוחצים על גז מייד ניכבה המנוע. מה שנישאר לחשוד בו במיקרה שכזה הוא תיזמון לקוי כלומר רצועה שהחליטה לקפץ לה שן או כמה שיניים. אשמח אם מישהו יודע את הסימונים המדוייקים בתיזמון של הרכב הנ"ל. האם הם ב 90 מעלות למעלה גם בקראנק וגם בקאמשאפט? ואשמח לשמוע את דעתכם על התופעה הנ"ל.

תודה.

פורסם

האם בדקת מרכיבי מע' ההצתה כמו מודול הצתה/מפלג/קוייל/סליל ?

לפני הטיימינג אלה הכיוונים שהייתי בודק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היתה לי בעיה זהה לתיאור שלך ברכב שלי (פורד סיירה). בסופו של דבר התברר שהממיר הקטליטי התפרק בתוך עצמו וסתם את האגזוז. הייתי בודק בכיוון הזה.

פורסם

ההצתה במאטיס היא אלקטרונית כמה שאני זוכר.

אם יש לך ניצוץ, הסיכוי שהCDI או המפלג האלקטרוני לקויים הוא קטן.

אני גם בספק אם כוון הצתה לקוי היה גורם לבעיה קולוסאלית כמו שהזכרת.

מקסימום זה היה מסתכם בזיופים קשים בסרק.

לדעתי, היית בכוון קודם, עם תזמון השסתומים.

אבל אם יש לך דרך לשים יד על אקדח הצתה, תוכל לוודא זאת.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...