Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסים לבנים לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! :-)

יש לי סיאט מיי, והמנורות שלה צהובים.

אני רוצה להחליף את המנורות של הפנסים הקדמיים למשהוא שיהיה הכי לבן שמותר בחוק. המנורות הן H4.

בנוסף אני רוצה שהאור אני רוצה אור לבן גם באורות חנייה(אלו שדולקים תמיד שהרכב עובד)

על איזה מנורות אתם ממליצים?

ויש לי עוד שאלה קטנה שלא קשורה, למה בחלק מהרכבים יש בפנסים מתז מים? חח :-P

פורסם
שלום לכולם! :-)

יש לי סיאט מיי, והמנורות שלה צהובים.

אני רוצה להחליף את המנורות של הפנסים הקדמיים למשהוא שיהיה הכי לבן שמותר בחוק. המנורות הן H4.

בנוסף אני רוצה שהאור אני רוצה אור לבן גם באורות חנייה(אלו שדולקים תמיד שהרכב עובד)

על איזה מנורות אתם ממליצים?

ויש לי עוד שאלה קטנה שלא קשורה, למה בחלק מהרכבים יש בפנסים מתז מים? חח :-P

לגבי הפנסים, יש philips blue ultra/extra לא זוכר בדיוק איזה אחד מהם אבל עושה אור לבן - כחול, מדווח שעברתי איתם טסט למרות שרצו להכשיל.

לגבי המזתים לפנסים זה מיועד לקסנון מקורי, אך לא בכול הרכבים שיש קנסון מקורי קיים מתזי מים.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

אצלי יש פיליפס דיימונד ויז׳ן. נותן אור לבן. יש הרבה סוגים. לפי המלצות שקראתי בפורום הן הכי מומלצות.

לנורות חניה הזמנתי אתמול (אחרי שבדקתי את נורות הראשיות) את הבלו ויז׳ן שאמור להיות לבן (?). בכל מקרה תצטרך להחליף את האור דרך, אור מעבר ונורות חניה כדי לקבל את האפקט בכל מצבי התאורה. עלות סט של נורות H4 וכמדומני אצלך H1 לאור גבוה הוא כ-150-200 לכל זוג ועוד כ50-80 ש״ח נורות חניה מהדגם שציינתי. כמובן בהזמנה מחו״ל.

תוכל לחפש גם בארץ בחנויות או אצל אנשים שהזמינו ולא מתאים (פורום מכירה). יש מציאות.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

יוסי, נורות H4 כוללות בתוכן אור גבוה + אור נמוך.

ולכן הוא לא יצטרך נורות H1 בנוסף.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תוכן חדש...