Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הוצאתי תעודת תושב (למרות שבתעודת זהות כתוב, אך לא נחשב תעודת תושב) לעיר מולדתי שבה מגיעה לי הזכות לקבל החזר ממס הכנסה.

אני עובד במקום שכבר כשנה (לרוב טיפשותי) לוקחים ממני מס הכנסה מלא, כעת אני זכאי להחזר.

השאלה שלי היא שלאחר שעדכנתי את הפרטים, איך אני מקבל החזר ממס?

החובת הוכחה היא עלי, אבל הכיצד? למי פונים?

תודה רבה

Opel Adam S 2017

פורסם

אצלנו במקום עבודה , באמת לקחו שנה שלמה מס

אבל דאגו להחזיר הכל ברגע שעברה שנה

נראה שאם פשוט תגיש דוח למס הכנסה עם התעודת תושב (שיהיה רשום מאיזה תאריך אתה תושב)

תקבל בחזרה את כספך

רק לא רשמת , האם אתה מתגורר בעיר הולדתך ?

כי הם מאוד מחפשים אנשים שלא ממש מתגוררים במקום

:wink:
פורסם

תודה על תשובתך,

אני מתגורר חלקית בעיר כלומר, מדי ערב אני מגיע חזרה לעיר מולדתי ערב כן וערב לא, בד"כ כל סופש אני בבית.

הדבר משנה?

Opel Adam S 2017

פורסם

לא יודע מה ההגדרה שלהם לתושב

זה קצת מסובך כי רשום "כדי להיות זכאי להקלת המס, על אדם להיות "יחיד שמרכז חייו באותו ישוב" "

פה כתוב הכל :http://www.hilan.co.il/Moked_Yeda_Lesachar/article_yishuvim.htm

:wink:
פורסם
תודה על תשובתך,

אני מתגורר חלקית בעיר כלומר, מדי ערב אני מגיע חזרה לעיר מולדתי ערב כן וערב לא, בד"כ כל סופש אני בבית.

הדבר משנה?

איפוא אתה בערבים האחרים? אצל החברה או בדירה שלך/שכורה. הבית אלין אתה שב שלך? של הוריך?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לך תבקש את ההחזר בלי חשש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...