Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים!

אני זקוק לבית מנורה של נורת הברקס עם 3 החוטים שלו, להונדה סיוויק 92-00.

התקשרתי לפירוקיות והם לא מתעסקים בזה.

הלכתי לחנות חלפים וגם הם לא מתעסקים בזה.

בדקתי בחנות חשמל והם לא יודעים מה אני רוצה מהם.

איפה אוכל למצוא את זה באזור ירושלים?

אני כבר מיואש.

תודה,

Honda civic EJ6

פורסם

תוכל להעלות תמונה או שתיים של החלק? רק שיהיו ברורות. וגם את סוג המנורה.

יכול להיות שיש לי.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

בדקתי הכל לא מצאתי.

החלק זה בית מנורה רגיל דו שלבי, שיוצאים ממנו 3 חוטים: גראונד, חזק, רגיל. מתחברת אליו נורה דו שלבית.

הציעו לי ב-70 ש"ח ליחידה, של מאזדה 3, בטענה שזה מתאים. המחיר הזוי לטעמי.

Honda civic EJ6

פורסם

ברגע שאמרת שזה כמו מאזדה 3 הבנתי אותך. אכן זה כמו מאזדה 3, מצאתי כזה, לא מקורי ב55 ש"ח. המוכר אמר לי שאין להשיג הרבה ו"דחף" לי 3 ב- 150ש"ח (כולל מע"מ).

ב 2 כבר השתמשתי. באיזור שלך אני לא יודע מאיפה אפשר להשיג.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

אלי37 לא נראה לי שהוא מדבר על החלק הזה, מדובר בבית נורה של אור חניה/ברקס אחורי, שעובדת על נורת 2 מגעים זה מה שאתה מחפש?

תן לי לנחש אתה רוצה להכין JDM בפנסים הקדמיים עם זה בשביל לא לעשות קומבינות מגעילות עם סיליקון, וישב אחד על אחד, ניחשתי נכון?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בהחלט.הרעיון זה אור איתות שדולק קבוע.

הכוונה שלי להחליף את בית המנורה של האיתות מקדימה לאחד בעל 3 חוטים, שזה בדרך כלל מאורות הבלימה האחוריים.

הוא יושב בול אם חותכים לו שן אחת, דולק קבוע ומאותת חזק יותר כשצריך לאותת.

ניתן גם לחבר את זה ככה, עם הבית מנורה המקורי של האיתות, אבל אז זה לא יהיה דו שלבי, וידלוק קבוע מלבד הפעמים שאני מאותת.

יש לי אחד מפנס ששכב אצלי בבית. אני צריך רק עוד אחד.

מצחיק שקוראים לזה JDM למרות שאצל היפנים זה לא מגיע ככה, ובדרך כלל אצל האמריקאים נהוג להשתמש באור באיתות כאור קבוע.

אלי37 זה לא מה שאני מחפש, תודה.

eyali57 מאיפה השגת?

Honda civic EJ6

• תוכן חדש...