Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי הצעת מחיר לסקודה אוקטביה 1.4 אמבישן חדשה ורציתי לדעת אם מישהו קיבל הצעה יותר טובה (כנראה שכן בהתחשב ביכולות המשא ומתן שלי). המחיר הרשמי הוא 140000 והם נותנים הנחות השקה של 1900 ש"ח פלוס קצת הנחות על אבזור.

חוץ מזה הם נתנו לי הצעה קצת מאכזבת לטרייד אין על הרכב הקיים שלי (איזה 4000 ש"ח פחות ממה שחשבתי).

פורסם

1900 שח הנחה?

לא רציני בכלל,חכה קצת לימי מכירות או לכך שהם יראו שאנשים לא עומדים בתור ואז המחירים יחתכו כמו בהשקה של הטולדו לפני כחודשיים.

בהצלחה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

מצחיק שהם מתמחרים את האוקטביה יותר יקר מהג'טה.

לא יודע מה עבר לצ'מפיון בראש שהם החליטו לתמחר את האוקטביה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
1900 שח הנחה?

לא רציני בכלל,חכה קצת לימי מכירות או לכך שהם יראו שאנשים לא עומדים בתור ואז המחירים יחתכו כמו בהשקה של הטולדו לפני כחודשיים.

בהצלחה.

אז זהו, לפי מה שהם סיפרו לי הם מוכרים המון.

פורסם

אם באוקטביה חשקה נפשך, הייתי ממליץ על גרסת האלגנס של ה-1.2 - מנוע מספיק חזק ואבזור עדיף.

כמו שאמרו פה, חכה למבצע מכירות (הכי טוב "חבר").

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
אז זהו, לפי מה שהם סיפרו לי הם מוכרים המון.

הם יכולים לספר.אולי לליסינג הם מוכרים המון,ובטח לא במחיר שהציעו לך.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...