Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום הניכבדים !

בירשותי אקורד דגם אנגלי שנת 2002 הרכב יד שנייה עם 90 אלף ק"מ , הרכב אצלי כבר 9 שנים ולאחר מחשבות רבות החלטתי לא למכור אלא לעשות שיפוץ מלא שכולל פחחות ומכני !החלום כבר שנים רבות הוא אקורד טייפ אר ומאחר שאין בנימצע אחת כזו החלטתי ליבחון מה האופציות העומדות לרשותי (עזבו כרגע עיניין חוקיות )

מה בערך העלויות + - לביצוע סוג כזה של עבודה ?, יש בארץ מישהו שיכול לעשות הסבה כזאת ושהרכב ישאר אמין ?

אני גם לוקח בחשבון שאני יוכל לימכור את המנוע שאצלי ברכב (הוא במצב מצויין עם 90 אלף ק"מ) בקיצור מה אתם אומרים ? זה אפשרי בתחום המחיר הסביר או שזה בור ללא תחתית ?

דבר שני מה העלויות של פחחות וצביעה ברמה ואני מדבר כמובן על פרוק כל החלקים ,תיקונם וצביעה מלאה ?

:fadein:
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה מתכוון לסמלים, ספוילר ומדבקות, אנא עדכן שאדע מראש לאן להעביר את השרשור הזה.

אם אתה מתכוון להסבה מלאה - כמובן שיהיה זול / מקצועי / בטיחותי בצורה משמעותית לקנות רכב מקורי מאשר לשנות רכב קיים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לך תמצא אקורד כזאת למכירה ועוד אחת שהיא במצב טוב.

למיטב ידיעתי נמכרה פה כמות שפאשר לספור על כף יד אחת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בישביל ליקנות מדבקות טייפ R אני לא צריך את הפורום יש EBAY ! דבר שני אני כבר לא ילד ואני בהחלט מיתכוון להסבה מלאה (ציינתי שאפשר לימכור את המנוע הנוכחי)! אין אפשרות לימצוא אקורד טייפ R ,יש אולי 2 רכבים והם בהחלט שמורים אבל ממש לא למכירה .

פורסם

לעשות הסבה לאקורד טייפ R יעלה לך הההההרבה כסף.כל דבר יחודי לרכב ואין בארץ כלום!!! נתחיל מנוע וגיר יבוא מחו"ל לפני משלוח 3500 ל4200$ .כמו כן ציריות, מחשב,רלאים שונים ויקרים,תושבות מנוע, צמה ,מוטות ייצוב קדמי אחורי ,מסרק הגה קומפלט,שתי משאבות קלאץ ,בלמים קדמיים,קליפרים יותר גדולים,מערכת יניקה מושלמת (מהבית מצערת החוצה). מיתוך ה5 שהיגיעו לארץ, 2או 3 מהם פוצצו מנועים ולא הצליחו להשיג אפילו בחול מנוע מקורי H22A7 ו"הסתפקו במנועי H22A חלשים יותר (185HP ולא 212).המנועים יהגירים היו מאוד מבוקשים בחול אנשים השתילו אותם בסיווקים אקורד קופה ופרלודים ולכן קשה למצוא אותם .הרכב כפי ונהדר יש לי כזה רכב 8 +שנים. אבל בהרבה פחות מעלות ההסבה תוכל למצוא רכב חדש יותר ואולי אפילו טייפ אר חדש.אני גם לא חושב שיש בארץ מישהוא שיצליח לעשות הסבה כזו בזול.

פורסם

אני התחלתי את הפרויירט ההסבה יש הרבה סיבוכים .החלפת גיר לידני .החלפת מנוע .תושבות מנוע . ואני רק התחלתי

המנוע שלך הוא F18B2 הוא טוב אבל לא לזה . גיר לא עמיד .בכסף שהשקעתי קיבלתי אוטו שמתפרק :oops:

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

פורסם

אני התחלתי את הפרויירט ההסבה יש הרבה סיבוכים .החלפת גיר לידני .החלפת מנוע .תושבות מנוע . ואני רק התחלתי

המנוע שלך הוא F18B2 הוא טוב אבל לא לזה . גיר לא עמיד .בכסף שהשקעתי קיבלתי אוטו שמתפרק :oops:

תודה אני מודע למחירים באנגליה

forever angel תוכל בבקשה לפרט יותר ? מי מבצע לך את העבודה ? מאיפה השגת חלקים וכמובן מחירים ?

פורסם

רוב העבודה עשיתי לבד +עזרה של חבר עם מסך:-)

מחירים ברגע שאתה מזמין דרך איביי פאונד אחת שווה 10שקל(כולל מכס ומיסים)אבל נתקלתי בהרבה מאוד ביורוקרטיה עם אישורים

יש גם דרך להזמין דרך מוסך מרכזי אבל מאוד יקר

soon!....

פורסם

אם הייתי חוזר אחורה הייתי בוחר רכב אחר לגמרי אבל לא הונדה מוסבת בישראל

טייפ ר מקורית כן

soon!....

פורסם

צא מזה:idea: ,כל הצעת מחיר שתקבל ברגע שיתחילו הבעיות הראשונות תטפח לפי 2 ויותר .יש כל כך שוני בין הרכב שלך לטייפ R,גם בגלל שהוא אוטומטי. רוב מערכת החשמל ועוד שונים.אולי אם תמצא רכב כזה בח"ול ולא באנגליה (אפילו ששם הרוב) כי ההגה בצד שמאל ולכן חלק מהדברים לא מתאימים. בכדי שהרכב יהיה טייפ R ולא סתם רכב שנוסע חזק ההשקעה תהיה למעלה מ35000 אלף בעדינות.אם אתה רוצה בזול ,תבנה טורבו כי בכל מקרה לא תקבל אישור חוקי בשתי המקרים.http://www.lingshondaparts.com/honda_car_parts_block_selection_C30.php?mod_01=2673 בשני הלינקים תוכל לראות את ההבדלים במקטים בן שני המכוניות . http://www.lingshondaparts.com/honda_car_parts_block_selection_C30.php?mod_01=2695

• תוכן חדש...