Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למשפחה עם 7 ילדים (הקטן בן 7). כרגע מסתדרים (בקושי) עם קרנבל שנת 2004 ומעונינים לשדרג.

הנסועה הממוצעת כ 5000 ק"מ לשנה - הרוב בתוך העיר: חוגים, בית ספר ונסיעה לעבודה מידי פעם. הדרישה המרכזית היא אמינות (זמן מוסך מינימלי) .

התקציב - כ 70K (הקרנבל הנוכחי יעבור במתנה לבן משפחה).

האפשרויות שעומדות על הפרק:

1. קרנבל חדש יותר (אך האמת שרוצים לגוון).

2. מאזדה 5 שנת 2007 .

3. MPV שנת 2005 - 2006 .

4. C4 פיקסו שנת 2009 או אפילו 2010 .

5. יונדאי טרג'ט שנת 2006 - דיזל.

מכל האפשרויות נראה שהיונדאי הקוסמת ביותר. משום מה אין כמעט חוות דעת עליו לא כאן בפורומים ולא בחיפוש בחו"ל. אודה להתרשמות חברים המכירים או מחזיקים במכונית.

פורסם

הקרניבל המחודש החל מ 2007 מוצלח יותר מקודמו. אם אתה מרוצה מהקרניבל הקיים אתה תהייה עוד יותר מרוצה מהחדש.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מה עם בטיחות? בדוק תוצאות מבחנים בפרט של היונדאי. לא עומדת בסטנדרטים הבטיחותיים של ימינו.

אם בקרניבל בקושי הסתדרתם, בטוח שמזדה 5 לא תהיה שידרוג, מאד צפופה.

סיטרואן בחירה לא רעה אך גם שם המושב האחורי אינו מיועד לבוגרים.

פורסם

שלום,

בכמות הנסיעות שלכם אפשר לגוון ולקחת מיניוואן גדול - מזדה MPV מעולה, אמינה מאוד.

קרניבל מהדגם החדש גם טובה.

קרייזלר וויאז'ר עוד אופציה.

יונדאי טרג'ט גם אפשרות. נכון שהבטיחות לא מהטובות, אבל גם קרניבל שלכם אותו דבר (אפילו יותר גרועה) בסעיף הזה.

כל השאר יהיו יותר צפופים ויהיה עוד יותר קשה להסתדר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מחזיק מאזדה 5 כבר כמה שנים, מתוכם שנתיים עם חמישה ילדים.

הרכב אמין במיוחד. צריכת דלק נמוכה יחסית לגדולים אחרים - אצלי 1:10.5

מה שנחמד זה שאתה נוסע במיניואן אבל עדיין מרגיש כמו פרייבט.

אם צפוף לך בקרניבל, מאזדה 5 תהיה צפופה יותר.

פורסם
מה עם בטיחות? בדוק תוצאות מבחנים בפרט של היונדאי. לא עומדת בסטנדרטים הבטיחותיים של ימינו.

אם בקרניבל בקושי הסתדרתם, בטוח שמזדה 5 לא תהיה שידרוג, מאד צפופה.

סיטרואן בחירה לא רעה אך גם שם המושב האחורי אינו מיועד לבוגרים.

לא מוצא מבחני בטיחות של הטרג'ט.

מלבד סאנגיאנג רודיאוס (דגמים מסוימים) אין מיניוונים מתאימים למשפחה עם 7 ילדים. המשפחה הטילה וטו על הסאנגיאנג בטענה שמבחינה חיצונית מזכיר בהמה... קיים כמובן גם סיטרואן JUMPY אך עדיף כבר לקנות אוטובוס..

האופציות העומדות על הפרק כעת הן ככל הנראה MPV שנת 2005 או מכונית סופר מיני חדשה 2013 ידנית (בין כה וכה המשפחה לא יכולה לסוע ביחד גם עם ה- MPV ...)

תודה לעוזרים.

פורסם

אני עם ג'מפי כבר 4 שנים.

תסביר לי, בבקשה, למה עדיף לקנות אוטובוס?

9 מושבים, צריכת סולר 1:12 משולב.

רכב מרגיש חזק, התגלה כאמין מאוד, מזגן חלומי, נסיעה נוחה כמו של פרייבט ולא כמו של רכב מסחרי.

במה כבר קרניבל שלך יותר טובה? אפילו הרעש של הדיזל בקיה מורגש יותר.

הדבר היחיד - ג'מפי קיימת רק ידנית.

מצאתי לך מבחן ריסוק של יונדאי טרג'ט:

http://www.euroncap.com/tests/hyundai_trajet_2003/168.aspx

אגב, הייתי בטוח ש 7 ילדים זאת טעות, ומדובר בזוג + 5.

אבל עם 7 ילדים - לדעתי רק ג'מפי יכולה להכיל את כולם בצורה נורמלית.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יונדאי I800 = שמונה מקומות בלבד (נהג + 7).

סיטרואן ג'מפי מהווה בחירה אידאלית כמובן אך ההנהלה לא אוהבת את הצורה החיצונית (על טעם ועל ריח..)

כאמור, הוטל וטו מסיבה דומה גם על הרודיאוס.

פורסם

חשבתי שאחרי 7 ילדים מתפשרים על טעם וריח, כדי ששניים לא יישארו בחוץ...:shock:

טוב, תקנה מה שההנהלה תגיד לך.

פורסם

אינני שותף להערכתכם שהיונדאי היא האופציה הקוסמת ביותר. דווקא בגל הנסועה הנמוכה שלכם עדיף שתרכשו רכב מונע בבנזין שאחזקתו השוטפת ועלות רכישתו זולים יותר בד"כ.

לכן מאזדה MPV או קרייזלר וויאג'ר הן האופציות המועדפות על ידי.

למאזדה 5 רק 6.5 מקומות אמיתיים, כך שאין סיכוי שהיא תתאים.

הסיטרואן פיקאסו היא אופציה מצויינת אם בכל זאת תרצו לרכוש רכב קצת יותר חסכוני.

כמו"כ המיצובישי גראנדיס מ-2007 אופציה ראויה בהחלט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תחזרו לרודיוס היחיד (כמעט למעט הטרנספורטר שגם הוא בחירה מצוינת (לאחר בדיקת הגיר)) שנותן 9!! מקומות מרווחים

צריכת דלק סבירה (לא רלוונטי בגלל הנסועה הנמוכה) ואמינות טובה.

ג'מפי - רכב מעולה אבל בדור הקודם (עד 2007) הספסל האמצעי והאחורי צפופים ברגלים לנוער מתבגר.

פורסם
לא מוצא מבחני בטיחות של הטרג'ט.

מלבד סאנגיאנג רודיאוס (דגמים מסוימים) אין מיניוונים מתאימים למשפחה עם 7 ילדים. המשפחה הטילה וטו על הסאנגיאנג בטענה שמבחינה חיצונית מזכיר בהמה... קיים כמובן גם סיטרואן JUMPY אך עדיף כבר לקנות אוטובוס..

האופציות העומדות על הפרק כעת הן ככל הנראה MPV שנת 2005 או מכונית סופר מיני חדשה 2013 ידנית (בין כה וכה המשפחה לא יכולה לסוע ביחד גם עם ה- MPV ...)

תודה לעוזרים.

לא צריך להתאמץ, מספיק להסתכל על אבזור בטיחות. 2 כריות אויר, אין בקרת יציבות. אני לא הייתי מוכן להתפשר על בקרת יציבות. אחרי שפעם אחת היא הוציאה אותי ממצב מאד מסובך, לא התפשרתי.

אם נוחות הנסיעה פחות חשובה, גם אני מצטרף להמלצות על המסחריות בעלות 9/10 מושבים, דוגמת פולקסוואגן טרנספורטר, מרצדס ויטו (? מקווה שאני לא טועה), אך גם שם אבזור הבטיחות הוא דל.

קרייזלר וויג'ר ייתן תמורה מצויינת, נוחות מעולה, אך שוב יחסרו לכם שני מושבים.

אני הייתי שוקל אפילו סוואנה או אקונוליין. הרי צריכת הדלק לא מהווה שיקול במקרה הזה.

פורסם

ג'מפי - רכב מעולה אבל בדור הקודם (עד 2007) הספסל האמצעי והאחורי צפופים ברגלים לנוער מתבגר.

אתה מגזים - גם אדם בוגר, אם הוא לא חשקן כדורסל, מסתדר מצוין בשורה שנייה ושלישית.

נכון שאי אפשר להתפרס כמו מלך, אבל יש הרבה יותר מקום מאשר בפיקאסו או מזדה 5 בשורה השלישית, או ברכב סופר מיני מאחור.

פורסם

מה עם המיצובישי גראנדיס , שמעתי שהם קיבלו ציון גבוה במבחן של חברות הליסינג , הרכב בקושי נכנס למוסך

http://www.themarker.com/dynamo/cars/1.1522843

למי שלא בא לו להיכנס אז אני מצטט : "המיניוואן האמין: מיצובישי גראנדיס

המשפחות הגדולות יותר יבחרו במיניוואנים, ואולי יעדיפו את אחת המכוניות הטובות בטבלה - מיצובישי גרנדיס, שתתקלקל אחת לשלוש שנים ואף פחות. במקום השני נמצאת מאזדה 5 (0.74 תקלות), ובשלישי פורד גלקסי (1.32 תקלות). את הרשימה סוגרת קיה קארנס, שלה 3.8 תקלות בשנה בממוצע, אחת המכוניות הפחות אמינות. גם סיטרואן C4 פיקאסו מאכזבת עם 2.1 תקלות בשנה."

איתן בר 8)

• תוכן חדש...