Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DHL או לא ...

חולגי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מוכר ב-EBAY (מאירופה) מתעקש לשלוח לי מוצר שאני מעוניין בו (לא כ"כ יקר 400-500 ש"ח כולל המשלוח) דרך חברת השילוח הנ"ל.

יש יתרונות במשלוח כזה ?

יש חסרונות (אני מבין שיש לשלם עמלה נוספת אולי ?)

אשמח ואודה לתובנותיכם.

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במידה והמשלוח מגרמניה- אין לך ברירה אחרת.

הדוייטשה פוסט הוא בעצם DHL וכל משלוח מחוץ למדינה נשלח על ידי החברה הזו.

אגב, המשלוח הזה יקר לכל אירופה (חוץ מגרמניה), לאו דווקא לישראל.

אין לי מושג איך המשלוח הזה כי בסוף תזמנתי את המשלוח כך שאני אוכל לאסוף את החבילה מהמלון בברלין :-P

פורסם

DHL בגרמניה היא חברת הדואר הגרמנית בדיוק כמו דואר ישראל. אין לה כל קשר לחברת השילוח DHL (כלומר יש קשר אך בגרמניה לא מדובר על חברת שילוח כמו FEDEX וכו').

פורסם

אמת וייציב והזכרתי זאת לא פעם אחת. DHL היא חברת השילוח הרישמית של כמה מדינות. למרות שזה DHL זה לא מגיע בדואר אקספרס ולכן אין עילה לגבות את כל העמלות המטורפות שנגבות על חבילות שמגיעות תוך ימים ספורים.

זה נקרא DHL PACKET. תוודא שזה לא משלוח אקספרס אלא רגיל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיין, ממה שיצא לי להיתקל, התעריף שלהם הרבה יותר יקר מנניח חבילה מבריטניה...

עד כדי פי 3 אפילו!

• תוכן חדש...