Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, לאחרונה קניתי סיאט איביזה 5 דל' דגם סטלה, ובנוסף פינקתי את עצמי במערכת(head unit) חדשה.

עכשיו אני מחפש רמקולים, הרמקולים שיש לי סיאט מרגישים לי מאוד יבשים, לדעתי אלו אותם רמקולים משנת 2000(שנת היצור של הרכב). ברכב יש שני רמקולים ושני טייטרים. כשהרמקול מצד שמאל לא עובד.

בכל מקרה אני מעוניין להשתדרג, אני לא מחפש משהו מטורף, אין לי עיניין כרגע לקנות מגבר וסאב. אלא רק רמקולים.

ההתלבטות היא האם לקנות רמקולים קידמיים או אחוריים? ואיזה דגם מומלץ שיתן את התמורה הכי טובה לכסף.

אני שומע מוזיקה מכל הסוגים. האם 700 ש"ח יתנו לי מענה הולם?

תודה!

פורסם

היי,

אני ממליץ על קומפוננט כמו מורל, mb quart, ולא חסר עוד פירמות, השאלה בקשר לתקציב, ב700 זה לדגמים הבסיסיים, וללא הגברה, תנסה לטעום בעצמך- בדוק ובחן כמה שיותר דגמים ותשמע מה יותר מוצא חן באוזניך, ויתאים לכיסך.

קח בחשבון שקניה מיד שניה יכלה להשתלם מאחר ותשיג בסכום נמוך דגם ברמה גבוהה יחסית למחיר חדש.

תתחיל מקדמיים, ואחוריים תמיד אפשר להוסיף משהו סטנדרטי שלא יהיה לך חסר בחלל, תתמקד קודם בבימת נהג ששם אתה נמצא..

בהצלחה!

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

• תוכן חדש...