Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בשעות הערב נסעתי באוטו, תוך כדי שאני מתקרב לרמזור שהיה אדום עמד מולי מין אוטו של קבלנים)לא יודע בדיוק איך להסביר אוטו עבודה כזה( לשנייה הסטתי מבט והתנגשתי בו במהירות מאוד נמוכה מה שכן גם בלמתי, לא נגרם לאוטו שלי נזק ממש חוץ מי קליפס שבור בגריל אבל זה לא חשוב.

שנינו פנינו לצד להחליף פרטים לאוטו שלו גם כן לא קרה שום דבר חוץ מי שריטה קטנה שהיא באורך של 1 ס"מ, הבאתי לו מספר פלאפון,תעודת זהות וזהו אמר שהוא יחזור אליי, ברכבים מהסוג שלו הטמבון שונה מי כל האוטו הוא בצבע שחור/אפור כזה מהי היא בערך עלות התיקון של דבר כזה? האם יש אפשרות לתקן רק את השריטה שהיא גם יותר כמו קילוף פלסטיק קטן?

• ספונסר פורום
פורסם
אתמול בשעות הערב נסעתי באוטו, תוך כדי שאני מתקרב לרמזור שהיה אדום עמד מולי מין אוטו של קבלנים)לא יודע בדיוק איך להסביר אוטו עבודה כזה( לשנייה הסטתי מבט והתנגשתי בו במהירות מאוד נמוכה מה שכן גם בלמתי, לא נגרם לאוטו שלי נזק ממש חוץ מי קליפס שבור בגריל אבל זה לא חשוב.

שנינו פנינו לצד להחליף פרטים לאוטו שלו גם כן לא קרה שום דבר חוץ מי שריטה קטנה שהיא באורך של 1 ס"מ, הבאתי לו מספר פלאפון,תעודת זהות וזהו אמר שהוא יחזור אליי, ברכבים מהסוג שלו הטמבון שונה מי כל האוטו הוא בצבע שחור/אפור כזה מהי היא בערך עלות התיקון של דבר כזה? האם יש אפשרות לתקן רק את השריטה שהיא גם יותר כמו קילוף פלסטיק קטן?

אם תרצה לתקן את רכבך ,צור איתי קשר טלפוני 0546999223 אכוון אותך .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

אני מקווה שצילמת את את הפגיעות, כדי שאחר כך לא יבוא ויחליף לך טמבון שלם, ואתה תצטרך לשלם על זה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...