Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

היום בשעות הצהריים הנני נוהג לאורך שדרה בעיר,עד כמה שזה נשמע הזוי ומוזר החזקתי קופסאת סיגריות צמוד לפנים.

ריחוף כזה,לא יודע מה גרם לי להתנהג ככה פשוט להחזיק קופסאת סיגריות צמוד לפנים.

מייד אחריי יצאה פורד פוקוס של מתנדב תנועה- שטוען בכל תוקף שהחזקתי טלפון נייד.

לא נכון,פיתחנו שיחה והבנתי ממנו שזה התירוץ הקבוע שהוא שומע וכן הלאה.

כמה נקודות להארה:

א. רכב של העבודה - מערכת מולטימדיה עם דיבורית מובנית שמתחברת אוטומאטית.

ב. באמת החזקתי קופסאת סיגריות ולא יודע למה הכנסתי אותה לכיס כשהשוטר בא- ואני מבין את הקושי שלו להאמין.

באמת החזקתי קופסאת סיגריות ובאמת בזמן נהיגה הכנסתי אותה לכיס .

מה עכשיו?

מה כדאי לעשות?

בדברי הנהג הוא קשקש איזה שטות שאמרתי לו שהוא מנסה לתפור את המכסה היומית שלו בשביל להצדיק את הפורד פוקוס :roll:

פורסם

לפותח השרשור בשיעורי נהיגה לימדו אותך להחזיק את ההגה בשני ידיים , ובכל אופן ממש לא בריא לרחף בזמן הנהיגה.

GhostBuster - שמת לב שבכתבה מ YNET הבחור הורשע אבל יצא דיי בזול רק 2000 שח.

פורסם

יגאל, ידוע. את הקישור צירפתי בגלל ההנחיה של השופט שעל השוטר לציין את דגם ומספר המכשיר, ואני בספק שהשוטר במקרה הנוכחי עשה כך.

בנוסף, בגלל זה הוספתי את השורה שלדעתי הסיכויים של פות"ש לא טובים.

הפיתרון היחיד לדברים האלה זה מצלמת רכב שמצלמת גם את פנים הרכב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
לפותח השרשור בשיעורי נהיגה לימדו אותך להחזיק את ההגה בשני ידיים , ובכל אופן ממש לא בריא לרחף בזמן הנהיגה.

GhostBuster - שמת לב שבכתבה מ YNET הבחור הורשע אבל יצא דיי בזול רק 2000 שח.

למגיב,

אני בטוח שכולם הבינו למה הכוונה בריחוף... הרי אתה היחידי שהעלה את התגובה המתחסדת הזאת.

ולגבי 2 ידיים על ההגה - לא רוצה :lol:

• תוכן חדש...