Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^

אתה טועה , משנת 2005 הגיעו רכבים זהים לגמרי (4 דלתות) שיוצרו ביפן.

הם היו אמינים וללא כל התופעות של הדגמים התורקים , יתכן שפשוט הבעיות נפתרו בשל הפקת לקחים משנת הייצור הקודמת מבלי קשר לארץ הייצור וייתכן שלא.

אין דרך לדעת אבל עובדה אחת שרירה וקיימת : אותו רכב , שתי מדינות ייצור , אחד בעייתי ואחד לא.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

^

אתה טועה , משנת 2005 הגיעו רכבים זהים לגמרי (4 דלתות) שיוצרו ביפן.

הם היו אמינים וללא כל התופעות של הדגמים התורקים , יתכן שפשוט הבעיות נפתרו בשל הפקת לקחים משנת הייצור הקודמת מבלי קשר לארץ הייצור וייתכן שלא.

אין דרך לדעת אבל עובדה אחת שרירה וקיימת : אותו רכב , שתי מדינות ייצור , אחד בעייתי ואחד לא.

שוב, נעשה שינוי במעברי השמן במנועים של הקורולה החל מדגמי 2005. שים לב שבעית הבוצה קיימת גם בדגם הראנקס שיובא מאנגליה.

אנשים כאן לא מבדילים בין המושג ייצור להרכבה.

המכלולים של הרכב מיובאים מיפן ונורכבים בתורכיה. יכול להיות שתהיינה אולי בעיות של רעשים/ קרקושים, אבל המנוע הוא אותו המנוע בדיוק.

פורסם
להזכיר לכם מה קרה לקורולות שהגיעו מטורקיה???

להזכיר לכם כמה תגובות יש בפורום על הרכבה טורקית וכו'??

אבל לאאאאאאאאאאאאאא, ישר מאשימים את אושריקו בפליטת שטויות.

אז יודעים מה:

האיכות הטורקיה לא מתקרבת ליפנית.

דבר שני, אני לא אפרנס שונאי ישראל גם אם טויוטה קורולה היא הרכב האהוב עליי וגם היא תהיה מהירה יותר מניסאן GTR וגם אם היא תשרוד 2 מיליון ק"מ בלי להחליף חלק אחד באוטו.

רציתם סיבות?2 סיבות מעולות, ההתנפלות עליי יכולה להמשיך כי אני יוצא מפה:lol:.

א. חשבת לעבוד אצל ג.יפית, ה- "זה בדוק" שלך נשמע לנו ממש אמין.

ב. הייתה לי קורולה 2003 (להלן טורקיה כשרה), ללא כל בעיית אמינות (הרכב הכי אמין שהיה לי עד היום ובהפרש ניכר) וללא שום בעיית הרכבה. רכב בן 10 ללא אף קירקוש, כל הפלסטיקה הייתה כמו חדשה כולל גם כל הריפודים והדיפונים, פשוט מושלם!

אז מה אתה מסיק מזה?

ג.רוב חלקי הרכב מיוצרים בכלל העולם (חלקם הגדול לא ביפן), וזה כולל גם את טורקיה (שם ישנה תעשיית רכב גדולה) ובין הייתר אפילו את ישראל. כל הספקים של טויוטה עובדים תחת תקנים מחמירים מאוד של טויוטה כאשר לספק אין אפילו את החופש לבחור חומר גם. טויוטה מכתיבה להם את חומרי הגלם המאושרים, תבניות הזרקה מאושרות (כולל ספקים), תהליכי הזרקה, בקרת איכות (בדיקות וסטנדרטים) ועוד.

לכן, פגוש שמוזרק בטורקיה יהיה זהה לחלוטין לפגוש שמוזרק ביפן!

את המידע הזה אני מבסס על הכרותי עם תעשיית הרכב ולא על בסיס דמיוני הפרוע (בניגוד למישהו אחר כאן..)

אם היה מותר לי הייתי מעלה לכאן דוגמא של מכרז ותקנים של טויוטה/VW, אבל אסור (מסיבות מובנות), אבל תאמינו לי שהם יורדים שם לפרטים שזה פשוט מצחיק.

ד. לא, תעשה טובה, רק אל תלך בלעדיך זה לא אותו הפורום..

לגבי הרכב, נראה אחלה רכב, אומנם לא מרגש במיוחד (סה"כ זאת לא המטרה שלו) אבל ביחס למתחרות נראה שיש לו כמה קלפים לשלוף (הרעיון של המערכת אשר מציגה תמונת ראי של הנייד כולל שליטה מלאה, פשוט גאוני!!).

אם תהיה הצלחה זה רק חברות הליסינג יקבעו.

כיום לדוגמא, המצב הוא כזה שיונדאי I35 ופורד פוקוס זולות ב-600 ש"ח לחודש בליסינג (סה"כ 21,600 ש"ח) לעומת מאזדה-3 או טויוטה קורולה (הישנות כמובן), שזה ה-מ-ו-ן כסף!

ועל כן, 99.999% מהרכבים בחברה לישראל (בקבוצת המשפחתיות) הם פוקוס (רובם סטיישן) אן I35 (רובם סדאן).

פורסם

המפעל בטורקיה לא דומה לזה של תחילת שנות האלפיים, נכון להיום המפעל נחשב למתקדם ולאיכותי של טויוטה ברחבי העולם!

לגבי ה- mirror link, כרגע יוניון מתחייבים לתמיכה מלאה עם הגלקסי S3 וה-NOTE2, יש שמועות שהמערכת תומכת במכשירים נוספים (לא אייפון) אבל יוניון לא מתחייבים לכך נכון לעכשיו.

פורסם

חיצונית נראית לא רע אבל מה נסגר עם הפנים?

למה כל כך מרובע ופשוט?

בסך הכל אכן מאובזרת וקראתי גם הבוקר שהיבואן לא מתכוון לעלות מחירים באוגוסט.

מה שכן, היבואן חטף פצצה לא קטנה בשנים האחרונות מיונדאי ולדעתי אבזור נוסף כמו גג נפתח (סטנדרט ביונדאי כבר כמה שנים) היה יכול לעזור להם שיווקית יותר ממה שהם חושבים.

פורסם

המחיר אכן לא אמור להשתנות באוגוסט, שכן הרכב יישר בקבוצת זיהום האוויר 3.

האבזור דווקא די בסדר. לא להיט, אבל בסדר. בטח בסדר בהשוואה למה שהיה בדגמי ה-SUN של הקורולה דור קודם (2 חלונות חשמל :? ).

הרכב אכן כבר בארץ ויש כבר משהו כמו 20 רכבים "על הכביש", רובם אצל כתבי הרכב החביבים עליכם. חבר שעובד באחת מסוכניות המשנה סיפר לי שאתמול, היום הראשון למכירה של הדגם, נמכרו כ-500 קורולות בכל רחבי הארץ. נתון מדהים, ותזכרו שאין בכלל רכבי הדגמה לנהוג בהם כי כתבי הרכב קיבלו את רכבי ההדגמה של סוכנויות המשנה בכל רחבי הארץ!

אפרסם עוד פרטים ותמונות מחר, לכשיוסר האמברגו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ראיתי אחת על הכביש (עם לוחית רישוי) כבר ביום חמישי 11/7/13 בצ'ק-פוסט חיפה ליד תחנת הדלק דיזול. לדעתי קפיצת מדרגה גדולה לטויוטה מכל הבחינות. היא נראית יותר גדולה ומאובזרת מהקורולה היוצאת, נראה לי שיש לה ג'אנט 16 ופנסי ערפל, הדבר שאינו שגרתי בקורולות אפילו בגרסאות הבכירות... אהבתי !

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

דווקא בפריים מוטורס בחיפה ישנם רכבי הדגמה (שניים).

ההורים שלי אתמול עשו נסיעת מבחן על הקורולה החדשה שבסופה הם הזמינו את הרכב.

צפי לקבלת הרכב חודש - חודש וחצי.

מה שעוד יותר נחמד בשדרוג שלהם הוא שגם אני צפוי להשתדרג ולקבל במקום הקורולה שלי (2004) את הקורולה שלהם (08').

בתקווה שאוכל לחיות בשלום עם הגיר הרובוטי.

מה שמדהים הוא שאבא שלי הוא הסטריוטייפ של קוני הקורולות הממוצעים.

עוד לפני שבכלל הכריזו על הרכב, הוא כבר חיכה בקוצר רוח למחליפה של הקורולה הקודמת.

כשהכריזו על המחליפה לפני כמה חודשים הוא כבר היה מאוהב.

כשהיא הגיעה לארץ, ביום הראשון של ההשקה הוא כבר התייצב בסוכנות כדי להתרשם ולסגור סופית.

כשאני רק העזתי להזכיר את המתחרות של הקורולה (I35, פוקוס, מזדה 3 החדשה שתבוא עלינו לטובה), חטפתי על הראש ונאמר לי: "רק טויוטה".

כל ניסיונותיי לשכנע אחרת נפלו על אוזניים ערלות. :roll:

פורסם
.....

כשאני רק העזתי להזכיר את המתחרות של הקורולה (I35, פוקוס, מזדה 3 החדשה שתבוא עלינו לטובה), חטפתי על הראש ונאמר לי: "רק טויוטה". כל ניסיונותיי לשכנע אחרת נפלו על אוזניים ערלות. :roll:

סיפור דומה גם עם אבא שלי, אך אצלנו אבא כבר ניסה רכבים אחרים ובסוף הוא חזר וקנה את הקורולה השניה לפני 3 שנים (2010 ידנית), ועכשיו רק חושב על עוד קורולה!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

קטע, הייתי בטוח שרכב ההדגמה של סוכנות המשנה בחיפה נמצא אצלי :lol:

בסוכנות משנה אחרת בה בדקתי, בכל מקרה, אין עדיין רכב הדגמה.

אני לגמרי מבין על מה אתם מדברים. לטויוטה יש בסיס לקוחות מדהים, שלא יזוז מטר מהסוכנות של טויוטה. מבחינת הלקוחות הקבועים שלהם, אין בכלל סוכנויות של חברות אחרות - רק טויוטה. אנשים שמחליפים טויוטה בטויוטה, במקסימום מחליפים את הקורולה באוריס או להפך, השם ישמור לקנות איזה יונדאי או פולקסווגן.

יש לי חבר טוב שנוסע מעל ל-30 אלף קילומטרים בשנה. עד לפני שנה הוא נסע בקורולה 2003, שכבר גירדה את ה-300 אלף קילומטרים מלמטה. הרכב היה מטופל במוסך מורשה, הכל היה פיקס. שהוא רצה להחליף את הרכב, הייתי צריך לגרור אותו באוזן לסוכנות של רנו כדי שיבדוק את הפלואנס דיזל. עכשיו, שנה אחרי, הוא כבר מהלל את החיסכון בדלק. אבל לפני שנה, הוא לא חשב לרגע לקנות משהו שהוא לא טויוטה. חשב על פריוס, חשב על קורולה נוספת, אבל רנו? דיזל?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לי יצא להיתקל בה כבר פעמיים, בחמישי בערב נסעה מולי חזית לא מוכרת עם נורות לד במקום קצת מוזר ואז נפל לי האסימון, היא נראתה דיי מרשימה על הכביש.

בשישי בבוקר עברתי ליד הסוכנות של טויוטה בעפולה ורכב ההדגמה שלהם עמד שם, היא נראית לא רע בכלל, הרבה יותר טוב מהאוונסיס למשל וכמו שזה נראה היא לא נופלת ממנה כמעט בכלום.

אני אישית עדיין אעדיף את האוריס ההאצ'בקית אבל כמו שזה נראה הם התגברו לפחות על הנייר על החסרונות של הדגם הקודם והיא הופכת להיות בחירה לגיטימית אל מול המתחרות.

שבת שלום.

פורסם

רק בישראל, כל כך הרבה תגובות והתלהבות מטויוטה קורולה ועוד במחיר סופר מופקע.

טוב שיהיה בהצלחה, רוצו להזמין מהר לפני שיגמר :roll:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...