Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש לא יעשה את העבודה של אותו אחד שהתפטר !!

בלאט טכנאי שטח עם שברולט אבאו שלא מסרבת למות !!!!!!!!!!!!!!!

אבל הוא כן ביקש שאני אתגבבר יומיים בשבוע, משמע אונס על החיים שלי :evil:

בתוספת תשלום, זרקתי לו עקיצה, יותר נכון 2, ששקל יותר לשעה במשכורת לא יעשה לי את זה,

ושאני לא מוכן לנהוג על הקופסאת שימורים הזאת, גם ללא ABS גם בלי ESP גם עם צמיגים סינים, אה כן הזכרתי כבר שהגיימוביל הזה נוסע על גז ?!

האוטו שלי שהוא משנת 99 יותר מפנק ויותר ביטוחתי/יציב ממנו #5$@^#

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גיימוביל?

מה בעיה המיאטה עשו לך? :wink:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
רק אם אתה נוסע כמו חולה נפש בקליאו עם פנסי ערפל דלוקים, לדים כחולים בדשבורד וחלונות פתוחים והשיר הזה בפול ווליום:

http://www.youtube.com/watch?v=qGKrc3A6HHM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני מעדיף את הגרסא העברית.

http://www.youtube.com/watch?v=8P_Yr2VUayE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אנחנו?

מה אנחנו בכלל.

מקבץ התאים הראשונים שנהפכו להיות אתה היו למעשה התאים שמרכיבים את החור-ת*ת.

wLi07cg.jpg

האם זה עונה לך על השאלה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יודעים למה יש לבבות על הנייר טואלט?!?!?!

כי האהבה שווה לתחת!!!! אוהב רק ת'עצמיייי

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
יודעים למה יש לבבות על הנייר טואלט?!?!?!

כי האהבה שווה לתחת!!!! אוהב רק ת'עצמיייי

ואותי :roll:

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אני: יומני היקר, היום הייתי קצת עצוב

יומני היקר: אתה גיי

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כמה שאתה צודק.

היה לי מקרה כזה שבו הכל(ב)ה (שהיא בחורה שאני לא מחבבת במיוחד מילדות - וזה אפילו הדדי) גם דאגה לתאם איתי מתי אני אהיה אצל ההורים שלי כדי שהיא תוכל להביא לי הזמנה אישית. היה לי נורא לא נעים בגלל ההתעקשות שלה לבוא להזמין אישית, אבל למזלי היא לא הופיעה אז זה לחלוטין פטר אותי מלהגיע לשם.

אני שונאת את האירועים שבהם המוזיקה מעפנה (מזרחית ושות') - זה ממש מבאס אותי שאני לא יכולה לרקוד (נדיר לראות אותי רוקדת למזרחית).

מצד שני, לפני חודשיים הייתי במה שהייתי מגדירה "חתונת קרחנה" - כל החתונה הרגישה לי כמו מסיבת טבע אחת גדולה, זה פשוט היה מדהים.

כבר כתבתי כאן בעבר מה אני חושב על חתונות ישראליות טיפוסיות.

גם אני לא סובל חתונות.

מעצבן אותי לשבת בשולחן עם אנשים שאין לי כח לשמוע את הסיפורים שלהם, לענות להם על שאלות ולעשות את עצמי מתעניין בשיחה ושמח.

ואיזה עצבים זו "שרשרת החיול" בכניסה? לוותר על XXX ש"ח, ללחוץ ידיים לכל מיני אנשים ויש כאלה שאפילו נותנים חיבוק ונשיקה כאילו הם איזה דון קורלאונה.

מעצבן אותי שכולם סביבי שמחים ללא סיבה, כשברקע מתנגן מיטב הזבל המזרחי העכדני וכולם פתאום חברים של כולם.

כשאני רואה חופה עם זיקוקים, הליקופטרים, מכבי אש וסטיבן סיגל, אני מקבל התקף עצבים, בא לי לזרוק בקבוק בירה על הרב, לקפוץ מול הצלם ולהוריד מולו את המכנסיים.

זה מטריף לי את המח שאנשים קמים לרקוד אחרי המנה העיקרית וצועקים לי לבוא גם. יא בן ז*נה, מה קרה? הרגע סיימתי לאכול את הסטייק התעשייתי היבש של האולם, לך תקפוץ עם חברים הטיפשים שלך לצלילי דרבוקות ותעזוב אותי בשקט.

כוסאומו, בסך הכל שני אנשים שהחליטו לבלות את החיים הקצרים וחסרי המשמעות שלהם ביחד ולא לעשות סקס עם אף אחד אחר. בגלל זה אני צריך להתקלח, להתגלח, לצאת מהבית לאיזה חור מסריח עם מגרש חנייה של חצץ ולשחק אותה שמח לכמה שעות טובות, ועוד לשלם על זה?

דני, השברולט אוואו זה אחלה אוטו, במיוחד על גז. אם תצליח לשכנע את הבוס שלך לעשן לידו אולי תפוצץ את שניהם לקיבינימט.

אני מעדיף את הגרסא העברית.

http://www.youtube.com/watch?v=8P_Yr2VUayE דרך יוטיוב

קורע :lol: :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
:lol: :lol: :lol:

היא: אתה חמוד כשאתה שיכור.

אני: את גם חמודה כשאני שיכור.

• תוכן חדש...